Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
4 950 000 SEK
Monthly fee: 7 830 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jonas Fagergren, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Jonas Fagergren
Reg Fastighetsmäklare/Franchisetagare/Cert Nyproduktion
Vendela Philipsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Vendela Philipsson
Reg. Fastighetsmäklare/Cert. Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Duved

Karolinervägen 59A

Starting price: 
4 950 000 SEK
Monthly fee: 7 830 SEK/month
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jonas Fagergren, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Jonas Fagergren
Reg Fastighetsmäklare/Franchisetagare/Cert Nyproduktion
Vendela Philipsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Vendela Philipsson
Reg. Fastighetsmäklare/Cert. Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Familjeparadis i nybyggt bostadsområde

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 5, of which 4 bedrooms
  • Living area: 140,2 m2
  • Apartment number: A1
  • Monthly fee: 7 830 kr
  • Operating cost: 1 438 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 3
  • Elevator: No

Välkommen till en lägenhet i underbart hörnläge i Duveds nya barnfamiljsområde.

Ett jämtländskt stenkast från Duveds nya skola hittar du detta 140 m2 stora boende på tre våningar i Duveds senaste barnfamiljsområde. Här springer barnen mellan husen och du åker skidor fram till dörren. Denna bostadsrätt, med känsla av townhouse och med föreningens kanske bästa utsikt, är rymlig, ljus och sobert lyxigt men på samma gång praktiskt och genomtänkt för hela familjen. I öster syns Åres skidsystem och söderut är utsikten över Indalsälven och Renfjället inget annat än magnifik. Läget bjuder på kvällssol från uteplatsen och under vår och höst skapar den lummiga skogen på baksidan en sagolik tavla mot alla fönster i norr.

* Familjeparadis
* Hög standard
* Fyra sovrum
* Bra förvaringsmöjligheter
* Närhet till skola, förskola och idrottsanläggningar
* Närhet till natur

Genomgående hög standard på materialval och utformning med väldisponerad planlösning fördelad på tre plan. Här erbjuds hela fyra sovrum med bra förvaringsmöjligheter vilket gör att det finns gott om plats för både den stora familjen och besökande vänner. På nedre plan finns en välkomnande hall, ett stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare samt lägenhetens sociala mittpunkt bestående av kök och vardagsrum i öppen planlösning. Mellanplan har två sovrum, varav ett med walk in closet samt ett med extra förråd som kan byggas om till bastu med öppning in mot badrummet. Balkonger finns på de båda två övre våningarna och här kan du njuta av en morgonkaffe med härliga vyer. På översta planet finner du allrummet där hela familjen kan samlas runt en film eller bara njuta av den majestätiska utsikten över fjällen. Här finner du även två sovrum varav ett har walk in closet.

På framsidan välkomnas du av en uteplats på ca 20 kvm med gärdesgård. Till föreningen hör även det gemensamma orangeriet med trädäck som borgar för en härlig gemenskap med grannarna. Varmförråd till lägenheten samt vallabod finns i separata byggnader. Till lägenheten hör också en parkeringsplats och utöver det finns det 11 gästparkeringar.

Välkommen att ta en förhandstitt på bostaden via den senaste 3D-tekniken.

About the property

Description

Souterräng/entréplan

Entré - Klinker på golv, målad gips på väggar, spotlights och två garderober.

Vardagsrum - Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Golv med grålaserad enstavig ekparkett, kombination av grålaserad träpanel och målad gips på väggar, braskamin.

Kök - Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Golv med grålaserad enstavig ekparkett, kombination av grålaserad träpanel och målad gips på väggar, braskamin.

Badrum - Golv av klinker, helkaklade väggar vid dusch och handfat, duschhörna med glasväggar, wc, kommod, handfat, tvättmaskin & torktumlare med överliggande bänkskiva, frånluftsvärmepump


Mellanvåning/plan 1

Hall - Hall med utgång till bostadens norra sida. Golv med grålaserad enstavig ekparkett, kombination av grålaserad träpanel och målad gips på väggar.

Sovrum 1 med walk-in-closet - Golv med grålaserad enstavig ekparkett, kombination av grålaserad träpanel och målad gips på väggar. Förråd i form av walk-in- closet. Utgång till balkong i söderläge.

Sovrum 2 med walk-in-closet - Golv med grålaserad enstavig ekparkett, kombination av grålaserad träpanel och målad gips på väggar. Förråd i form av walk-in- closet. Utgång till balkong i söderläge.

Badrum - Golv av klinker, helkaklade väggar, dusch med helkaklade väggar och glasdörr, kommod, handfat & wc i separat rum.


Övervåning/plan 2

Allrum - Golv med grålaserad enstavig ekparkett, kombination av grålaserad träpanel och målad gips på väggar. Utgång till balkong i söderläge.

Sovrum 3 med walk-in-closet - Golv med grålaserad enstavig ekparkett, kombination av grålaserad träpanel och målad gips på väggar. Förråd i form av walk-in- closet. Utgång till balkong i söderläge.

Sovrum 4 med walk-in-closet - Golv med grålaserad enstavig ekparkett, kombination av grålaserad träpanel och målad gips på väggar. Förråd i form av walk-in- closet. Utgång till balkong i söderläge.

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 5, of which 4 bedrooms
Living area: 140,2 m2
Apartment number: A1
Starting price: 4 950 000 SEK
Operating cost: 1 438 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 3
Elevator: No

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Assigned spaces

Till lägenheten hör ett låsbart lägenhetsförråd på 5 kvm.

Construction method

Comment: Grund & sockel: Betong
Stomme: Souterrängplan i betong, övriga plan i trä
Fasader: Souterrängplan i betong, övriga plan i trä
Bjälklag: Betong mellan bottenplan och vån 1, trä mellan plan 1 & 2
Tak: Tjärade papptak
Fönster: 3-glas isoler

Plot/balcony/patio

Balkong 1: Balkong i söderläge med utgång från mellanvåningen.
Uteplats 1: Uteplats i söderläge på bottenvåningen med inramning av gärdesgård.
Uteplats 2: Uteplats i norrläge på mellanvåningen
Balkong 2: Balkong i söderläge med utgång från övervåningen.

Tv/Internet connection

Fiber

Heating and ventilation system

En frånluftsvärmepump per lägenhet med vattenburen värme

Ventilation via varje lägenhets enskilda frånluftsvärmepump. Mekanisk frånluft från kök och våtrum. Tilluft via ventiler.

General

County: Jämtland
Municipality: Åre

Surroundings

Duved ligger strax väster om Åre och här finns allt från skola, livsmedelsaffär, idrottsarenor och bra kommunikationer med bland annat tågstation. Här bor du i ett barnvänligt område med endast ca 700 meter från den nybyggda skolan där det även finns sporthall och konstgräsplan. Inom dryga kilometern finns service i form av hälsocentral, mataffär, caféer, restauranger samt den nybyggda Tennis- och Padelhallen med gym och coworkingmöjligheter. Här har du vintertid tillgång till fjället med sin fina skidåkning både i Duved och Tegefjäll. Såväl längd- som utförsåkningen i området passar hela familjen från liten till stor. För den offpistsugne erbjuds Åres bästa skogsskidåkning i Tegefjäll. Med stolsliften till toppen ges hela familjen en härligt skidupplevelse. Tegeskogen är det perfekta åket när det har snöat mycket, lagom brant och nära till liften. Åre som destination har under de senaste åren utvecklats som turistmål även på sommaren med cykling, fjällvandringar, fiske, jakt och flera andra aktiviteter. I Duved finns flera vandringsleder som ger dig bra möjligheter att komma upp på fjället och ut i naturområden alla årstider.

Share in the association

Share in the association: 6,25
Share of stake: 6,25
Share of monthly fee: 6,25

About the housing association

Byggnaden stod färdig 2021

Shared spaces

Till föreningen hör ett väl tilltaget orangeri även kallat vinterträdgården.

Parking

Bilplats 1: P-plats , ingår i avgiften.
En parkeringsplats erbjuds per lägenhet. Kabeldragning är förberedd för laddning av elbil. Elva extra parkeringsplatser för gäster och andrabil.

Economy

Starting price

4 950 000 SEK

Monthly fee

7 830 SEK
Included in fee are water and parking lot

Operating costs

1 438 SEK/month
Annual electricity consumption: 9100 kWh/year
Number in the household: 5
Comment: Förbrukningsavgifter är uppskattade då ingen tidigare har bott i lägenheten. Beräknad kostnad för uppvärmning och hushållsel uppgår till 109kr/kvm/år baserat på 1,20 kr/kWh.

Distributed as follows

Heating: 1 272 SEK
Insurance: 166 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Information on deposit is missing

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images and 3D

+ 32 Show all 38 images
 

Map and area

Karolinervägen 59A, Duved

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Does your combined annual income exceed SEK before tax? The answer affects the repayments.

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 7830 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Åre
Karolinervägen 59A
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan