Hoppa till innehåll
 
Monthly fee: 5 300 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Camilla Möllerström, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Camilla Möllerström
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion, Lantbruk
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Onsala

Linnekullevägen 26B

Monthly fee: 5 300 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Camilla Möllerström, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Camilla Möllerström
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion, Lantbruk
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Riktigt fint läge - Bostadsrättsparhus i populära Presse!

  • Type: Parhus
  • Rooms: 5, of which 4 bedrooms
  • Living area: 138 m2
  • Apartment number: 4
  • Year of construction: 2005
  • Monthly fee: 5 300 kr
  • Operating cost: 1 550 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 2 of 2
  • Elevator: No

Ett fantastiskt läge intill grönområde och med direkt närhet till för- och grundskola och med kort promenad till fantastiska havsbad. Populärt bostadsrättsparhus i Brf. Bäcken Onsala.
- Nu äntligen, har vi nöjet att erbjuda detta bekväma boende med ett riktigt fint läge!

Ett av de få bostadsrättsparhusen som ligger i slutet på återvändsgatan och får ett riktigt fint läge mot grönområde. Två plans parhus om 138 kvm. Stora härliga samvaroytor inomhus och utomhus med insynsskyddat läge. Ett välplanerat och bekvämt parhus i två plan som passar likväl den stora- som den lilla familjen i ett barnvänligt område.

Invändigt finner vi både kök och vardagsrum med en lagom öppen planlösning. Köket är väl tilltaget med gott om plats till större matbord, ett klassiskt kök med vackra detaljer som möter modernt nordiskt. Här finns även gott om skåpsförvaring och avlastningsytor. Den trevliga matplatsen har stora fina fönsterpartier och utgång till den stensatta uteplatsen på framsidan. Innanför köket finner vi tvättstugan som får en egen utgång till uteplatsen. Ett rymligt vardagsrum med braskamin och även här stora fina fönsterpartier ut mot altan och trädgård. På entréplanet finner vi även det första sovrummet som tidigare tillhörde vardagsrummet, men blev ett praktiskt sovrum alt. arbetsrum. Ett första badrum, helkaklat med dusch.

På övre plan finner vi en trevlig hall, riktigt fint tapetserat "blomsterrummet". Tre riktigt bra sovrum, samtliga med gott om plats till både klädförvaring och skrivbord. Två av sovrummen får dessutom fina fönsterpartier åt två håll. På övre plan finner vi det andra helkaklade badrummet med badkar och ett praktiskt vädringsfönster. Intill trappan finns även en praktisk klädkammare.

En fantastisk trädgård med flera insynsskyddade uteplatser, här finner alla sin egna favoritplats. Trädgården angränsar mot skogsdunge som bjuder på fint fågelkvitter på våren och så även hackspettar och en och annan uggla då närheten till grönområdet är härligt påtagligt. Likaså är de perennrabatterna, äppelträdet, syrenen, smultronen och kaprifolen så fint skötta att man kunde lika gärna haft trädgården till trädgårdsutställning. På detta så får vi en solig trädgård och härliga uteplatser i bästa sydväst läge. Trädgården bjuder även till fina gräsytor med gott om plats till utelek såsom studsmatta och fotboll och eller till egna odlingar, vad som önskas. Inte långt heller till områdets lekplatser vilket ger barnen med spring i benen fantastiska lekområden.

Presseområdet är otroligt barnvänligt med fina gång- och cykelvägar, perfekt för de yngre barnen att ta sig till skolan på egen hand. Den här delen av Onsala är fantastisk, ta med en vän och ge dig ut på någon av de många stigar som finns bara ett stenkast från huset. Ett barnvänligt och lugnt område med närhet till förskola och grundskola vid Presseskolan. Busstrafiken tar dig snabbt och enkelt till Kungsbacka på 15 min där tågen till Göteborg går med täta avgångar. För dem som pendlar med egna färdmedel så tar man sig snabbt ut till E6:an. Här finns stora möjligheter till havsbad vid ett flertal fina badplatser längs hela Onsalahalvön och närmast inom kort promenadavstånd nere vid Fjärskogen. Vill man åt allmänna badplatser så ligger även Vickan och Finnasand inom cykelavstånd.

Hjärtligt välkomna till Onsala och populära Presse!

Välkommen med intresseanmälan!

About the property

Summary

Type: Parhus
Rooms: 5, of which 4 bedrooms
Living area: 138 m2
Apartment number: 4
Year of construction: 2005
Operating cost: 1 550 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 2 av 2
Elevator: No
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Construction method

Comment: Årtal på maskiner;

Spis: - 2005
Kyl: - 2018
Frys: - 2018
Spisfläkt: - 2019
Diskmaskin: - 2019
Mikrovågsugn: - 2018
Tvättmaskin: - 2015
Torktumlare: - 2005

Tv/Internet connection

Fiber/bredband genom Telia.

Heating and ventilation system

Egen frånluftsvärmepump, lägenhetsinnehavaren står själv för uppvärmningskostnaden.

General

County: Halland
Municipality: Kungsbacka

Surroundings

Ligger på en lugn återvändsgata i barnvänligt område nära förskola och skola åk 1-6. I området finns gott om fina promenadvägar, närhet till både hav och skog. promenadavstånd till Iglatjärn där det finns grill plats och där man kan åka skridskor när isen fryser kalla vintrar. Det bor flera barnfamiljer på gatan.

Närmaste busshållplats finns på Onsalavägen, hållplats Presseskolan

Share in the association

Share in the association: 12,5

The residential property's indirect net indebtedness

893 093 SEK

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Allmän information om Föreningen:
BRF Bäcken Onsala är en äkta bostadsrättsförening med 8 lägenheter i fyra parhus, varav varje parhus har en egen fastighetsbeteckning från 2005 med en sammnalagd bostadsyta om 1104 m2. .
Föreningens 8 bostadsrätter består av 5 lägenheter med 4 rok. 2 lägenheter med 5 rok samt 1 lägenhet med 6 rok. Föreningen bildades år 2004 -12-01.

Avsättning till underhållsfond sker enligt stadgarna.

Föreningen har aviserat en ev. avgiftshöjning i samband med att lånen läggs om och då detta kommer att påverka den blivande räntan. Föreningen har börjat diskussioner om att friköpa fastigheterna. Inget beslut är taget utan en förstudie ska göras enligt årsmötets protokoll.

Renovation description

Renovations done: Utförda renoveringar av föreningen;

Löpande underhåll som målning av fasad, taktvätt osv enligt underhållsplanen.

Utförda renoveringar av lägenhetsinnehavaren;

2012 - Satt upp en extra vägg på bottenvåningen för möjligheten för ett extra rum.
2020 - Installerades en braskamin

Shared spaces

Till lägenheten/parhuset tillhör två uteförråd varav en isolerad med el om ca 6 kvm.

Parking

Finns plats för två bilar framför bostaden

Miscellaneous

Onsala - Presse
Ett härligt boende intill fantastiska strövområden kring Kungsbackafjorden med otaliga badställen. Med kort promenad finner du även Presseskolan med både för- och grundskola samt nära pendlingsavstånd till Kungsbacka stad.

Onsala är ett mycket populärt område med långa kuststräckor och närhet till såväl Kungsbacka centrum som Göteborg. Kungsbackafjorden erbjuder mycket fina badmöjligheter vid flera platser inom gång- el. cykelavstånd som t.ex. Vickans fina badplats med båtbryggor, Finnasand, Stora Enen har också fin badstrand och båtbryggor för den båtintresserade. Ett rikt djurliv - du behöver exempelvis inte åka långt bort för att få se flockar av sälar! Det finns flertalet fina promenadvägar längs hela Onsalahalvön. Gottskär är en välbesökt sommar ort med stort båt- och hamnliv. Golfbanor finns det gott om; mitt på Onsalahalvön ligger Gräppås golfbana och fler finns inom bekvämt avstånd.

I Onsala finns även ett stort utbud av service såsom vårdcentral, apotek, livs, konditorier, frisörer, restauranger och mycket mer.
Med goda kommunikationer med buss tar du dig till Kungsbacka centrum på 15 min och vidare med pendeln till Göteborg på ca 25 min.

Mycket barnvänligt område intill förskolor och grundskola, Presseskolan från F-6. Vid skolan finns även fina Iglamossen som nyttjas flitigt vid vinterhalvåret till skridskoåkning om isen tillåter.

Kungsbacka
En levande stad i norra Halland som lockar med både närhet till hav, natur och endast 25 minuters avstånd från storstaden Göteborg. Här finns ett levande nöjes- och kulturliv med bio, restauranger, caféer, butiker, ett vackert bibliotek, kulturhus och teater. Innerstaden runt torget består av gamla trähus och runt stadskärnan finns varierad arkitektur med gamla villaområden och både äldre och nyare hyreshus. Tack vare goda pendlingsmöjligheter både norr och söderut expanderar bostäderna i kommunen med nya och moderna husbyggen och nya grannar.

För barnfamiljen finns ett flertal bra förskolor och grundskolor att välja mellan och aktiviteter för lediga dagar finns det gott om bland lekparker, fritidsanläggningar och golfbanor. För den som gillar sommar och bad är det alltid nära till havet eller någon av flertalet vackra badsjöar runt om i kommunen.

Välkommen till Onsala!

Economy

Monthly fee

5 300 SEK

Operating costs

1 550 SEK/month
Number in the household: 3
Comment: I kostnaden för hushållsel ingår även uppvärmning. Driftskostnad är exkl. försäkring. Driftskostnader kan variera beroende på familjesammansättning, elavtal och försäkring.

Distributed as follows

Electrical: 1 550 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Description: Har funnit energideklaration som gått ut. Föreningen har ännu inte gjort någon någon energideklaration.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 17 Show all 23 images
 

Floor plan

Map and area

Linnekullevägen 26B, Onsala

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 5300 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Kungsbacka
Linnekullevägen 26B
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan