Hoppa till innehåll
 
Monthly fee: 4 010 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Maria Celion, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Maria Celion
Franchisetagare/Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kungsbacka

Mor Selmas väg 14B

Monthly fee: 4 010 SEK/month
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Maria Celion, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Maria Celion
Franchisetagare/Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välplanerad gaveltvåa med balkong i västerläge!

  • Type: Bostadsrättslägenhet
  • Rooms: 2, of which 1 bedrooms
  • Living area: 62 m2
  • Apartment number: 1224/1104
  • Year of construction: 2017
  • Monthly fee: 4 010 kr
  • Operating cost: 654 SEK/month
  • Tenure form: Bostadsrätt
  • Floor: 2 of 4
  • Elevator: Yes

Här i Björkris har man närhet till allt - pendeltåget som tar dig till Göteborg på 20 min - affärsområdet Hede samt detaljhandelsområdet Borgås med allt från livsmedelsbutiker till möbler och gym - den härliga naturen alldeles bakom husknuten med både utomhusgym och motionsslinga samt hela Sandsjöbackas naturreservatsområde intill. Här finns någonting för alla!

Varmt välkomna att uppleva denna trivsamma gaveltvåa som präglas av härligt ljusinsläpp, hög standard och stilrena materialval.
Den väl tilltagna balkongen i västerläge ger många soltimmar om eftermiddagarna och kvällarna och här avnjuter ni med fördel eftermiddagsfikat och middagen i solen. På balkongen finns plats för middagsbord eller soffgrupp. El-grill samt gasolgrill är okej att använda på balkongen.

Lägenheten är mycket välplanerad. I kvalitetsköket från Marbodal finns gott om arbetsytor såväl som förvaringsmöjligheter i lådor och skåp. Intill det stora fönsterpartiet finns plats för middagsbord för 4-6 personer. I anslutning till köket, ligger det stora och lättmöblerade vardagsrummet som har plats för både soffa och tv-hörna men även en arbetshörna eller kanske en läshörna med bokhyllor och fåtölj om man önskar.
Sovrummet rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord och har flera garderober för goda förvaringsmöjligheter. Även i hallen finns gott om garderobsförvaring. Det helkaklade badrummet har både tvättmaskin och torktumlare och dessutom finns här plats för tvättställning.

Föreningen har en riktigt härlig innergård - för den som gillar odlingar finns gemensamma odlingslådor. Annars kan man bara njuta av grönskan, gräsytan och sittgrupperna - här finns plats till alla!

Mycket populärt och härligt område med blandad bebyggelse. Björkris är det perfekta valet för dig som vill ha det bästa av två världar - naturens lugn och stadens bekvämligheter. Området erbjuder allt du behöver, inklusive skolor, förskolor, ICA MAXI, restauranger, promenadstråk och gott om parkeringsmöjligheter för bilpendlare. Dessutom tar du dig till Göteborg på endast 20 minuter med pendeltåget från Hede station, som ligger inom bekvämt gångavstånd.

Kontakta mäklaren för mer information och skapa din intresseanmälan redan nu!

About the property

Description

Hall
Rymlig hall med både garderober, städskåp och en naturlig plats för avhängning av ytterkläder och skor. Hallens väggar är vitmålade och golvet som löper genom hela lägenheten är en ekparkett. Golvet i första delen av hallen har en praktisk entrématta som är anpassad för att passa perfekt här vilket skyddar golvet mot slitage när man kommer in med blöta och smutsiga skor.

Kök
Vidare in i lägenheten finner ni det ljusa Marbodalköket som är välplanerat med goda arbetsytor såväl som gott om förvaring i skåp och lådor. Stilrent och modernt med vita luckor, grå bänkskiva och vitt kakel över bänkytorna. Den maskinella utrustningen från Siemens består av diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll, fläktkåpa samt kombinerad kyl/frys. Intill de stora fönstren finns en given matplats för 4-6 personer.

Vardagsrum
Ett väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffa och tv-hörna. Plats finns även för ett skrivbord eller en läshörna med bokhyllor, bara era önskemål sätter gränser. Rummets väggar är även här målade i vitt. Rummets ena kortsida har ett stort fönsterparti och helglasad balkongdörr vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

Från vardagsrummet når ni en riktigt härlig balkong som är en oas att vistas på under sommarhalvåret. Balkongen är rymlig och har plats för middagsbord eller sittgrupp. Då balkongen är belägen i västerläge kan ni njuta av sol under stora delar av eftermiddagen och kvällen. Här finns även plats för plantering av blommor och växter i krukor.

Sovrum
Sovrummet rymmer med enkelhet en dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Längs ena väggen löper flera garderober som erbjuder god förvaring.

Badrum
Från hallen når ni det smakfulla badrummet. Helkaklat med stora vita kakelplattor och mörkgrå klinker. Badrummet är utrustat med duschhörna med vikbara duschväggar, handfat med vit kommod, wc samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Summary

Type: Bostadsrättslägenhet
Rooms: 2, of which 1 bedrooms
Living area: 62 m2
Apartment number: 1224/1104
Year of construction: 2017
Operating cost: 654 SEK/month
Tenure form: Bostadsrätt
Floor: 2 av 4
Elevator: Yes. Hissen går ända upp till vindsförråden, plan 5.

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internet connection

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telenor, innebär att varje lägenhet har 250/250 MBit bredband, TV Medium (med 8 valbara kanaler) samt telefoni mini. Kostnaden (som är 229 kr/månad och lägenhet) kommer som separat post på avgiftsavin för lägenheten och är obligatorisk.

Heating and ventilation system

Värme; Fjärrvärme , vattenburna radiatorer
Ventilation; Mekanisk FTX

General

County: Halland
Municipality: Kungsbacka

Surroundings

Björkris är en levande och varierande stadsdel, där boende och natur förenas i önskvärd samklang. Lika nära som det är till handel, service och kommunikationer, är det till naturen. Strax väster om Björkris ligger Skårbybergen, rik på ädellövskog, och lite längre bort Sandsjöbacka naturreservat med riktigt fina vandringsleder. I den närliggande skogen som ni har strax utanför dörren finns flera kilometer nyanlagda motionsslingor, utegym och en omtyckt utkiksplats med grillmöjligheter och sittbänkar.

I Björkris är kommunikationsmöjligheterna bästa tänkbara. Hede station ligger bara några minuter bort. Under högtrafik kan du ta pendeln in till Göteborg på 20 minuter, 4 ggr/tim. Bussen mot Kungsbacka går från intilliggande Ica Maxi, till cykel tar det enbart ca 10 min. I Björkris klarar du dig alltså utmärkt utan bil.

Inom stadsdelen ryms en generös vistelsepark, en multisportarena, förskola och skola. Björkrisskolan är en skola som har tre olika verksamheter. Det är förskola, skola och fritidshem i en gemensam skola. Alla verksamheter kommer att ha samma pedagogiska vision och grundsyn. Att arbeta med barnen från förskoleåldern och fram till och med årskurs sex skapar en skola utan övergångar och en trygghet för barn och elever. Idag åk F-4. Nya Sårbyskolan har åk 4-9.

I närområdet ligger dessutom Hede Fashion Outlet, Willys, Systembolaget, Stadium outlet, möbelaffär, rusta, gym m,m. Dessutom ligger Kungsmässan med över 90 butiker inom bekväm promenad/cykelavstånd.

Trivsel, tillhörighet och identitet har präglat utformningen av den nya stadsdelen. Björkris är för dig som vill ha ut det bästa av både naturens lugn och stadens möjligheter och ett mycket barnvänligt område där man alltid hittar en kompis att leka med.

Share in the association

Share in the association: 1,04887%
Share of stake: 0,99105%
Share of monthly fee: 0,014887

Deposit fee

573 SEK

The residential property's indirect net indebtedness

771 109 SEK
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är baserad på senast tillgängliga årsredovisning för år 2023. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel.

The residential property's indirect net indebtedness indicates the percentage of the housing association's loan that indirectly burdens the housing association.
The underlying basis basis for calculating the task has been obtained from the housing association, partly from annual report partly from excerpts from the condominium association's apartment register.
Please note that the association's debt ratio may have changed since the annual report on which the calculation is based was drawn up.

About the housing association

Fastigheten består av tre flerbostadshus med totalt 94 lägenheter, fördelat på 1 rok- 4 rok.
Den ekonomiska förvaltningen sker genom Nabo och den tekniska förvaltningen sker genom Kungsriket Fastighetsservice AB.
Mer information om BRF Lövet i Björkris finns på deras hemsida www.brflovet.se

Renovation description

Upcoming renovations: Föreningen utför löpande underhåll enl. behov men då husen ännu är tämligen nybyggda har inga större renoveringar varit nödvändiga.

Parking

Bostadsrättsföreningen disponerar 40 st parkeringsplatser till en kostnad om 400 kr/mån. Till dessa platser är det kö, köanmälan görs till föreningens mail; styret@brf-lovet.se. Vissa parkeringsplatser har elbilsladdare.
250kr/mån för gatuparkering (ej egen plats), boendekort genom kommunen.

Housing association economy

Upcoming fee changes: Månadsavgiften höjdes 1 januari 2024, inga ytterligare höjningar aviserade för 2024.

Economy

Transfer fee

Transfer fee: 1 433 SEK
Transfer fee is paid by: köpare

Monthly fee

4 010 SEK
Included in fee are heating and water

Operating costs

654 SEK/month
Annual electricity consumption: 2224 kWh/year
Number in the household: 1

Distributed as follows

Electrical: 275 SEK
Insurance: 270 SEK
Tv och Bredband: 229 SEK
Bredband, TV & Telefoni: 229 SEK

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Fee changes

Månadsavgiften höjdes 1 januari 2024, inga ytterligare höjningar aviserade för 2024.

[Missing text '/pages/sfobject/mortgagedeedcondominium' for 'English']

Lägenheten är pantsatt

Energy declaration

Status: Energideklaration är utförd
Energy performance: 56 kWh/kvm/år
Energy class: BB
Specific energy use: 65 kWh/kvm/år
Energy declaration completed: 2021-02-12
Description: Observera att det kan vara fördelaktigt för dina förhandlingsmöjligheter hos din bank om du bor i en bostad som har giltig energideklaration med energiklass A, B eller C.
Detta då många storbanker har ett s.k. Grönt bolån som premierar att du bor i en energieffektiv bostad. Pengarna finansieras då upp via så kallade gröna obligationer i banken.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

All images

+ 12 Show all 18 images
 

Floor plan

Map and area

Mor Selmas väg 14B, Kungsbacka

Calculation

Vad kostar nya boendet?

More data

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Reset all data
Show more

Interest

Installment

Operating cost per month

Operating cost/month

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.

Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Boendekostnad per månad

Interest
+  SEK
Operating cost
+  SEK
Monthly fee
+ 4010 SEK
Tax reduction
 SEK
Sum
ca  SEK
Installment
+  SEK
Incl installment
ca  SEK

Apply for a loan promise

At our sister company Ordna Bolån, you can easily apply for a loan promise or mortgage. One application, response from several banks.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Kungsbacka
Mor Selmas väg 14B
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan