Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 244 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Elise Pettersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Elise Pettersson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Stenkullen

Stenkullenvägen 70C

Månadsavgift: 5 244 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Elise Pettersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Elise Pettersson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Eleganta 4 rum och kök i New England-stil i Stenkullen med stor solig terrass!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 82 m2
  • Lägenhetsnummer: 01-1101
  • Byggnadsår: 2020
  • Månadsavgift: 5 244 kr
  • Driftkostnad: 1 493 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 2
  • Hiss: Nej

Välkommen till Brf Eken i mysiga Stenkullen, där nyproduktionskänslan fortfarande är påtaglig! Denna eleganta New England-inspirerade lägenhet om hela 82 kvadratmeter erbjuder en lugn och unik boendemiljö. Med 4 rum och kök kan du antingen njuta av den generösa ytan som den är, eller omvandla den till en fantastiskt rymlig 3:a.

Lägenheten är optimalt belägen i huset och har en underbar terrass om ca 22 kvm med fri utsikt och sol från morgon och under hela dagen. Här kan du njuta av lugnet, med skogen som granne. Köket imponerar med sin klassiska stil och fina matplats med utsikt mot naturen. Den sociala planlösningen gör det enkelt att umgås, och vardagsrummet har till och med en fransk balkong för att njuta av naturen ännu mer.

Tre rymliga sovrum och ett välutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare gör det bekvämt för hela familjen. Till lägenheten hör även ett isolerat förråd och en parkeringsplats med el-bilsladdare, för maximal bekvämlighet.

Stenkullen är en trevlig ort med strategiskt läge i Lerums kommun. Här finns all service du behöver, med restauranger och matbutiker inom bekvämt avstånd. Med gångavstånd till pendeltåget tar du dig enkelt till både Göteborg och Alingsås. Dessutom erbjuder Stenkullen en mängd idrottsaktiviteter för hela familjen, från skatepark till ishall, fotbollsplaner, klättergym och mycket mer. Njut av naturen med härliga skogspromenader längs Gotaleden eller fiska i Säveåns naturreservat. För barnen finns det även en centralt belägen F-9 skola och flera förskolor.

Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet som fortfarande bär på nyproduktionskänslan från 2020.

Om Bostaden

Beskrivning

Hall: Välkommen till denna stilfulla lägenhet i Brf Eken! Hallen är välkomnande med gott om plats för förvaring och har en modern stil med klinkers i hall som sedan övergår till parkett. Vita väggar och spotlights i taket.
Sovrum 1: Avkopplande sovrum med gott om plats och ligger till höger om entrén. Med ljusgrå väggar, stor skjutgarderob och rymliga utformning skapar rummet en fridfull atmosfär. Perfekt för att njuta av lugnet och få en god natts sömn.
Sovrum 2: Detta rum är beläget till vänster om entrén, ett perfekt barnrum eller att ha som kontor. Här är det vita väggar och en garderob.
Kök: Detta fantastiska kök i klassisk stil med vita spegelluckor och vitt facetterat kakel erbjuder också en matplats med utsikt mot naturen. Med sin fina design och generösa yta skapar köket en perfekt plats för matlagning och umgänge. I utrustningsväg finns hel kyl och frys, rostfri fläktkåpa, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Spotlights i taket ger en varmt och behagligt arbetsljus.
Vardagsrum: Med en social planlösning som ger perfekt för umgänge med häng i soffan. Vita målade väggar, parkett på golvet och spotlights i taket. Här har man även en fransk balkong som ger ljus och luft.
Sovrum 3: Vid vardagsrummet finns detta sovrum med behagligt gröna målade väggar och en garderob. Här kan man ta ned väggen mot vardagsrummet och göra det till en matplats i stället om så önskas.
Badrum: Badrum som är väl tilltaget och har en stilren och modern inredning med grått klinker och vita kaklade väggar. Dusch med fällbara duschväggar, toalett, vit tvättkommod och spegelskåp, golvvärme, spotlights i taket samt värmepanna. Tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, vikbänk med grå laminatskiva och skåp ovanför.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 82 m2
Lägenhetsnummer: 01-1101
Byggnadsår: 2020
Driftkostnad: 1 493 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Telia öppen fiber. (Separat avtal tecknas)

Värme- och ventilationsanläggning

Frånluftsvärmepump från NIBE med mekanisk frånluft

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Lerum

Omgivning

Stenkullen är en trevlig liten ort med ett strategiskt läge i Lerums kommun. Här har du all service inne i Lerum eller grannorten Floda på bekvämt avstånd – och dessutom har du gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Göteborg på 25 minuter, eller till Alingsås på 20 minuter. Härifrån går också bussar till kommunens alla hörn, vilket både ger en enklare vardag och möjlighet till intressanta utflykter.

Här har du nära till såväl mysiga skogspromenader som idrottsaktiviteter för hela familjen. Stenkullen är nämligen något av centralorten för sport i kommunen, här finns allt från skatepark till ishall, fotbollsplaner, gym och yogastudio – och mycket mer. Säveåns naturreservet erbjuder både härliga naturupplevelser och fina fiskemöjligheter. På våren kan du vandra i ett hav av vitsippor och blåsippor och på sommaren går det fint att ta sig ett svalkande dopp i ån.

I närområdet finns både Stenkulan skola (F-9) och flera förskolor. Stenkullen har också en servicebutik med postombud och ett par restauranger. Närmaste större matbutik hittar du i Floda, ett par kilometer bort. I Floda finns också den populära restaurangen Jernbruket med fokus på närproducerade råvaror, som drar folk från hela Göteborgsområdet. Inne i Lerum hittar du sedan all service du behöver i din vardag: butiker, restauranger, vårdcentraler, bibliotek och mycket mer.

Andel i föreningen

Andel av insats: 8,31667%
Andel av månadsavgift: 0,0833333

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

975 780 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Brf Eken ligger med skogen runt knuten, en härlig plats att leva och bo på.
Husen har en klassiskt vit fasad med en liggande panel i New England-anda.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2022 Åtta stycken laddstolpar är beställda
2022 Tvåårsbesiktningen är gjord.
Kommande renoveringar: Inga större planerade renoveringar i föreningen.

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet hör ett utvändigt isolerat förråd på ca 6 kvm.

Parkering

Varje lägenhet har en egen parkeringsplats i anslutning till husen. Parkering ingår i avgiften. Till denna lägenhet finns laddstolpe installerad. Förbrukningen betalas av bostadsrättsägaren. Gästparkering finns.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 244 kr
I avgiften ingår parkeringsplats och bostadsrättstillägg

Driftkostnader

1 493 kr/månad
Årlig elförbrukning: 3865 kWh/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 933 kr
Försäkring: 120 kr
Vattentilägg: 440 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 76 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 40 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2022-06-13
Besiktningsman: Martin Rundqvist, Aktea Göteborg AB

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder och 3D

+ 7 Visa alla 13 bilder
 

Karta och område

Stenkullenvägen 70C, Stenkullen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5244 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Lerum
Stenkullenvägen 70C
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning