Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 041 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Rebecca Björnsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Rebecca Björnsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Västra Frölunda

Briljantgatan 86

Månadsavgift: 5 041 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Rebecca Björnsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Rebecca Björnsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Stilren, renoverad trea med optimal planlösning och bästa läge i stabil förening!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 70 m2
  • Lägenhetsnummer: 550
  • Byggnadsår: 1967
  • Månadsavgift: 5 041 kr
  • Driftkostnad: 350 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 3
  • Hiss: Nej

Välkommen till denna renoverade och stilrena trea på 70 kvm, perfekt belägen högst upp i huset med en stor, solig balkong i eftertraktat västerläge! Här kan du njuta av eftermiddagssolen helt insynsskyddat. Bostaden erbjuder ett helkaklat och modernt badrum med tvättavdelning, samt ett ljust och elegant kök med stilren mosaik som matchar de smakfulla detaljerna i köket. Två rymliga, insynsfria sovrum som vetter mot grönskande omgivningar och ett stort och socialt vardagsrum. Planlösningen är genomtänkt och utnyttjar varje kvadratmeter optimalt!

Bostaden ligger i ett bra läge på Briljantgatan, omgiven av barnvänliga gårdar och med närhet till natursköna strövområden och havet. Härifrån når du enkelt Frölunda Torg med sitt stora utbud av butiker, mataffärer, förskolor, skolor, vårdcentral och apotek – allt inom bekvämt gångavstånd. Endast några minuter bort ligger spårvagnshållplatsen med snabb och smidig förbindelse till city på ca 20 minuter. För den som uppskattar salta bad och havsnära livsstil finns både promenad- och cykelvägar till några av Göteborgs finaste badplatser.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och visning!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL:
Vi välkomnas in i en rymlig hall med ljusa väggar och en klinker i grå nyans på golvet och i taket sitter spotlights, lika snyggt som praktiskt i en hall! Här finns förvaring i garderober samt en hatthylla för avhängningsmöjligheter.

BADRUM:
Direkt i anslutning till hallen finner ni badrummet som är smart uppdelat med en skjutdörr som separerar tvättavdelningen med toalettavdelningen, detta blir perfekt när man är fler i familjen. Stilrent renoverat med golv i en mörk grå klinker och väggarna är kaklade i vitt. Här finns wc, två handfat med belyst spegel ovanför, badkar samt en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Till badrummet finns ett vädringsfönster som släpper in ett gott ljus i rummet.

KÖK:
Modernt och stilrent kök med genomtänkta detaljer! Här möts eleganta vita högblanka skåpluckor med en vacker mosaikvägg i jordnära toner, som ger en harmonisk känsla. Den massiva bänkskivan i trä skapar en varm kontrast och erbjuder gott om arbetsyta. Utrustningen består av en integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd micro och ugn, och en hel kyl och frys! Mot fönstret rymmer ett matbord för 4-6 personer, där du kan blicka ut över föreningens innergård. Väggarna är målade i en härlig kulör som går i en beige nyans, under dina fötter har du ett praktiskt snyggt klinker i grå nyans och i taket har du spotlights!

VARDAGSRUM:
Generöst vardagsrum med en öppen planlösning. Målade vita väggar och på golvet ligger en parkett som är genomgående, i taket sitter spotlights som ger rummet en modern och luftig känsla. Här kan du inreda med både en soffgrupp med tillhörande möbler, och även en större matsalsmöbel om så önskas. Det stora fönsterpartiet släpper in ett generöst ljusflöde som förstärker den luftiga känslan. Balkongen ligger i ett högt, fritt och soligt läge, där du kan njuta av solens strålar under större delen av dagen och sent inpå kvällen!

SOVRUM 1:
Till höger om hallen hittar du det mysiga mindre sovrummet, som erbjuder många användningsmöjligheter – perfekt som sovrum, barnrum eller kontor! Här kan du inreda helt efter dina egna önskemål och behov. Rummet har vita väggar och den stilrena parketten ger en enhetlig grund. Med ett insynsskyddade läge mot en lugn och tyst gård som är omgiven av grönska.

SOVRUM 2:
Det större av de två sovrummen erbjuder ett lugnt och insynsskyddat läge med vacker utsikt över det intilliggande skogspartiet. Rummet är rymligt och har stora fönsterpartier som släpper in ett generöst ljus. Väggarna är målade i en vit nyans, och den genomgående parketten, som även finns i det andra sovrummet och vardagsrummet, ger en enhetlig och stilren känsla. Här finns gott om plats för en dubbelsäng, kompletterad med tillhörande möbler och förvaringslösningar.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 70 m2
Lägenhetsnummer: 550
Byggnadsår: 1967
Driftkostnad: 350 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Upplåtna utrymmen

Ett förråd i källarplan tillhör lägenheten

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,73830

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

608 674 kr
Beräknad indirekt nettoskuld baseras på följande värden från räkenskapsåret 2022

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Bostadsrättsförening Briljanthöjden bildades 2008 och består av 67 st bostäder i ett flerbostadshus med fyra våningar med källare från 1967 som ligger på egen mark. Av föreningens 71 bostäder har 62 st bostäder upplåtits med bostadsrätt och 9 st med hyresrätt. Föreningen består av adresserna Briljantgatan 86-92 med fastighetsbeteckning Göteborg Järnbrott 164:13.

Ekonomi
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Profiljärnet GA32 och GA31, där föreningens andel är 17,7%. Samfälligheten förvaltar utemiljö och parkeringsdäck.
2023 höjdes avgiften med 5% i maj och 5% i oktober.

Tv och Bredband
Kabel-tv via ComHem. Bredband via fiber med Telia eller ComHem som leverantör.

Gemensamma utrymmen
Cykelrum, tvättstugor samt en föreningslokal.

Renoveringar:
Föreningen renoverade sina tvättstugor och balkonger under 2009. Rörstambyte skedde 2012. Under 2012-2013 renoverade föreningen styrelselokalen. Under 2013-2014 installerades även nya sopkärl på gården för hushållssopor. Under 2015 bytes takpapp, hängrännor, stuprör och översyn gjordes av taktsäkerheten. 2016 byttes spillvattenledning. 2017 asfalterades gården samt byte av utgående avloppsrör utanför fastigheten. Fasadåtgärder gjordes 2019 samt fläktbyte och OVK 2019 - 2020. År 2021 byggdes en lokal om till lägenheter.

Parkering:
Separat kö gäller för samtliga p-platser.
P-plats 180:-/mån
P-plats under tak 275:-/mån
P-plats i bur 400:-/mån

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 041 kr
I månadsavgiften ingår värme, VA och kabel-tv.

Driftkostnader

350 kr/månad
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 200 kr
Försäkring: 150 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 166 kWh/kvm/år
Energiklass: FF
Specifik energianvändning: 146 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-12-18

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

Planritning

Karta och område

Briljantgatan 86, Västra Frölunda

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5041 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Göteborg
Briljantgatan 86
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning