Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 383 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Hanna Malnacs, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Hanna Malnacs
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Göteborg

Jägaregatan 4A

Månadsavgift: 4 383 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Hanna Malnacs, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Hanna Malnacs
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 57 m2
  • Lägenhetsnummer: 9-512-1-0003
  • Byggnadsår: 1937
  • Månadsavgift: 4 383 kr
  • Driftkostnad: 562 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 3
  • Hiss: Nej

En charmig lägenhet med vackra trägolv och en välkomnande atmosfär, belägen endast en halv trappa upp i en välskött byggnad. Lägenheten har en modern och öppen planlösning som sammanlänkar köket och vardagsrummet, vilket skapar en rymlig och social yta. Här finns det gott om plats för både en bekväm soffa och en större matgrupp, perfekt för middagar och umgänge med vänner och familj. De stora fönstren i vardagsrummet släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket bidrar till en ljus och luftig känsla.

Sovrummet är placerat mot den lugna och lummiga innergården, vilket ger en tyst och avkopplande miljö för en god natts sömn. Rummet är utrustat med tre dubbelgarderober som erbjuder generös förvaring för kläder och personliga tillhörigheter, vilket hjälper till att hålla rummet snyggt och organiserat.

Det stilfullt helkaklade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive tvättmaskin, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Sammanfattningsvis är detta en otroligt fin lägenhet med bra ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning. Här bor du bekvämt med alla nödvändiga bekvämligheter och gott om utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Denna lägenhet är verkligen något utöver det vanliga och måste upplevas på plats. Föreningen är liten vilket bidrar till att innergården ger en känsla av att man har egen trädgård då det erbjuds möjlighet till egen odling.

Här bor du med perfekt läge på Hisingen, med närhet till flera restauranger och matbutiker. På en kort promenad om ca 10 minuter når du buss- och spårvagnshållplats Hjalmar Brantingsplatsen, bredvid har ni Backaplan som erbjuder flertalet butiker. För den som söker lite mer lugn finns Ramberget nära som erbjuder en park och fin natur.

Om Bostaden

Beskrivning

Hallen är välkomnande och rymlig, här finns god avhängningsplats för ytterkläder i en mindre klädkammare. Samtliga väggar i lägenheten är målade 2017 och i alla rum ligger ett fint trägolv vilket skapar ett enhetligt intryck, golvet slipades 2023.

Direkt till vänster om entrén nås badrummet som har grått klinker och vitt kakel, utrustat med glasdörrar, takdusch, kommod med tvättställ i vitt, spegelskåp, wc, tvättmaskin (2024) med skåp ovan för extra förvaring, handdukstork samt golvvärme.

Vidare finner ni sovrummet som har ett ostört och lugnt läge mot föreningens innergård. Här finns flera garderober och gott om plats för dubbelsäng.

Bostadens kök präglas av stilrena färg- och materialval. Skåpluckorna är ljusa, förvaringsmöjligheterna är mycket goda i de rymliga över- och underskåpen. Ovanför den bänkskivan i laminat, sitter rektangulärformade kakelplattor i vitt. Alla bekvämligheter finns i form av diskmaskin, kombinerad kyl/frys, ugn, spis och fläkt.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger stora sällskaps ytor, här ryms såväl en soff- och tvhörna samt ett större matbord för den som önskar. Det stora fönsterparti ger rummet ett fint ljusinsläpp.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 57 m2
Lägenhetsnummer: 9-512-1-0003
Byggnadsår: 1937
Driftkostnad: 562 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Föreningen är ansluten till TV och Internet via Bahnhof fiber. TV-kanaler beställs via Sappa.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 9,51

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

542 339 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 1970-talet utfördes stambyte samt övergripande ombyggnationer av fastigheten
2011 installerades snörasskydd, nya elementtermostater, temeraturstyrt styrsystem til ventilationen samt låssystem med nya kolvar och kodlås i porten mot gatan. Samma år anslöts fastigheten till fjärrvärme, taket lagades och vissa ventilationsmotorer samt maskiner i tvättstugan byttes.
2012 målades portar och gång, lägenhetsfönster renoverades och tvättstugan målades. Samma år putsades fasaden mot gården om och väggputs m.m. vid två lägenheter i uppgång A lagades.
2013 putsades fasaden mot gatan om och tidigare hyreslägenhet renoverades inför försäljning.
2013-2014 utfördes OVK med åtgärder.
2014 renoverades träfasaden, plåtrenovering på tak och vind utfördes samt källarfönster och trapphusfönster byttes. Samma år spolades och filmades avloppsstammar samt vattenmätare byttes.
2015 byttes vissa fönster ut, del av värmerör i fastigheten åtgärdades samt ventilationsarbete med nya inställningar och frånluftsdon utfördes.
2017 anordnades odlingpallar på innergården, ny tvättmaskin installerades, ny elarmatur installerades på vind och energideklaration genomfördes.
2018 renoverades källare och en ny tvättmaskin installerades i tvättstugan.
2019 utfördes OVK samt följande åtgärder och ny tvättmaskin installerades i tvättstugan.
2020 dränerades fastighet/gård och fiber installerades.
2021 Installerades nya fönster i lägenheterna. Man tilläggsisolerade och målade fasaderna vilket bidrar till minskad värmeavgift.
2022-2023 Ny belysning och rörelsedeckare i trappuppgångar + port utanför 4b.
Ny torktumlare installerad. Det har gjorts fint i källaren för möjlighet till uthyrning av denna. Tidigarelagd OVK utförd och godkänd
Kommande renoveringar: Planerade underhåll: Uppgradering av brandsäkerhet. Uppgradering av säkerhet, låsen till port och trappuppgångar samt porttelefon. Stambyte gjordes 1970 och föreningen planerar göra det efter 2030 enligt föreningens nuvarande underhållsplan. Inga vidare besluta tagna i dagsläget.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns en gemensam tvättstuga, belägen i källaren på Jägaregatan 4A, utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, torkskåp, grovtvättställ och arbetsytor samt gratis tvättmedel. I föreningen finns även cykelrum/barnvagnsrum samt styrelserum.

Trevlig gemensam innergård med utemöbler, grill samt odlingspallar.

Föreningen anordnar gemensamma "fixardagar" för gård och gemensamma utrymmen 1-2 gånger per år.

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig

Parkering

Boendeparkering finns på gatorna intill. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65, fax 031-711 68 15. Du kan även gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa ansökningshandlingar där: www.goteborg.se.

Ekonomi

Månadsavgift

4 383 kr
I avgiften ingår värme, vatten och bredband.

Driftkostnader

562 kr/månad
Årlig elförbrukning: 2172 kWh/år
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 362 kr
Försäkring: 200 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 104 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Energideklaration utförd: 2017-07-06

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 19 Visa alla 25 bilder
 

Planritning

Karta och område

Jägaregatan 4A, Göteborg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4383 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Göteborg
Jägaregatan 4A
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning