Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 937 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Malin Da Silva, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Malin Da Silva
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Märsta

Heimdalsgatan 22

Månadsavgift: 5 937 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Malin Da Silva, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Malin Da Silva
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Märsta - Valsta

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 75 m2
  • Lägenhetsnummer: 187
  • Byggnadsår: 1969-70
  • Månadsavgift: 5 937 kr
  • Driftkostnad: 653 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 3
  • Hiss: Nej

Med högt och fritt läge kan du i denna bostad njuta av utsikten från tredje våningen. Balkongen ligger i soligt söderläge. Lägenheten är väldisponerad med två sovrum varav ett med utgång till balkongen. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat och köket är funktionellt. Duschrummet är modernt renoverat 2013 med kakel och klinker samt badkar med dusch, tvättmaskin och kommod med handfat och utdragbara lådor. Huset ligger med närhet till både parkering och busshållsplats. På Heimdalsgatan har du nära till all bekvämlighet samt grönområden och natur. Välkommen!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
På golvet ligger praktiskt klinker och väggarna är målade i vitt.

KÖK
Köksluckor i trä samt bänkskiva i laminat med svart kakel ovanför. På väggarna sitter bröstpanel med målade väggar och på golvet ligger laminat. Utrustning i köket; rostfri kyl/frys (2021), spis/ugn (2022) och diskmaskin (årtal okänt). Du når köket från hallen och sovrum 1.

VARDAGSRUM
Målade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 1
Målade väggar samt laminatgolv. Här finns utgång till balkong samt fyra inbyggda garderober.

SOVRUM 2
Målade väggar och laminatgolv.

DUSCHRUM
Vitt kakel på väggarna och mörkgrått klinker på golvet. Högt badrumsskåp samt kommod med handfat och utdragbara lådor och spegel ovanför. WC-stol, badkar med dusch samt fönster och tvättmaskin. Spotlights i taket. Badrummet renoverades av tidigare ägare 2013.

Till lägenheten ingår två förråd. Ett mindre på entréplan och ett större på källarplan. Du finner även tvättstuga i samma hus som lägenheten.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 75 m2
Lägenhetsnummer: 187
Byggnadsår: 1969-70
Driftkostnad: 653 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV via Tele2 (fd ComHem) Varje medlem måste teckna ett eget avtal för att få digitalbox och kort.
Egen fiberanläggning för bredband via Ownit (ingår i avgiften). För att få tillgång till Internet måste man kontakta Ownit.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sigtuna
Område: Valsta

Omgivning

VALSTA

OMGIVNING
Valsta är ett mysigt område söder om Märsta med närhet till trevlig natur och både gång- och cykelvägar. I närheten ligger Steningebadet som är en av kommunens finaste badplatser. Bostadsområdena i Valsta har ofta mysiga och lummiga innergårdar.

KOMMUNIKATIONER
Bra bussförbindelser till Märsta station (ca 10 min) via Märsta Centrum. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss till Arlanda tar ca 20 min.

SERVICE
Valsta Centrum består av diverse småbutiker. Du hittar t ex mataffär, vårdcentral och restauranger. Här finns också ett bibliotek.

Från Valsta är det cykelavstånd till Märsta Centrum med gym, bibliotek, mataffärer, café, butiker, systembolag och apotek.

Vid Valsta Centrum finns Valsta sporthall och Vikingahallen som ligger intill Arlandagymnasiet är ytterligare en sporthall i området. Midgårdsvallen är en modern idrottsarena intill Vikingahallen som har både fotbollsplaner, BMX-bana, plan för amerikansk fotboll och friidrottsbanor. Midgårdsbadet som invigdes 2010 ligger intill Midgårdsvallen och är Nordens första biologiskt renade utomhusbad. 2014 öppnade även en helt ny simhall i anslutning till Midgårdsbadet där det utöver bassänger finns relaxavdelning, småbarnspool och annat som hör en modern badanläggning till.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I Valsta ligger flera förskolor. Förskolan Syrsan ligger på Valstavägen, Saga på Muningatan, Ymer på Midgårdsvägen och Brage på Bragegatan. Det finns ytterligare förskolor lite längre bort i Steninge. Skolor som ligger i närheten är Eddaskolan (F-6), Galaxskolan (F-6) och Sagaskolan (F-3). Märstas gymnasieskola ligger i Valsta och heter Arlandagymnasiet.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,57471
Andel av insats: 0,57473
Andel av månadsavgift: 0,0057471

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

209 723 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Föreningen består av Heimdalsgatan nr 2-56 med tillhörande grönområden, lekparker, grillplatser och mycket mer. Det finns 188 lägenheter i föreningen fördelade på 1 rok - 4 rok. På TV:n finns en informationskanal med aktuell information om föreningen. Köparen ska, så snart som möjligt efter inflyttning, besöka föreningens expedition på Heimdalsgatan 26. För öppettider se www.heimdalsgatan.se

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2011 gjordes relining av avlopps, - vatten - och värmeledningar.
Kommande renoveringar: Se hemsida och årsredovisning för kommande renoveringar

Gemensamma utrymmen

Ett separat källarförråd hör till varje lägenhet. Lägenheter på Heimdalsgatan 16 har sitt förråd placerat i grannhuset. Det finns 3 tvättstugor i området på Heimdalsgatan 8, 22 och 36 med två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare i varje. Tider bokas via hemsidan, expeditionen på Heimdalsgatan 26 eller utanför respektive tvättstuga. Bastu finns på Heimdalsgatan 8, 22 och 36 där ingången sker via tvättstugorna. Bastubricka köps separat på expeditionen. Snickarbod kan bokas och användas kostnadsfritt. I vissa hus finns det cykelförråd

Parkering

Det finns p-plats för personbil, p-plats med motorvärmare personbil, garageplats för personbil, garageplats för MC, besöksparkering finns för ett begränsat antal bilar. P-plats sägs upp automatiskt vid försäljning av lägenhet.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Avgiften höjdes med 5% den 1 januari 2024

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 937 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband via Ownit samt bostadsrättstillägg

Driftkostnader

653 kr/månad
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 425 kr
Försäkring: 228 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Avgiften höjdes med 5% den 1 januari 2024

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 136 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Specifik energianvändning: 133 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-07-19
Besiktningsman: Jonas Holmberg

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 3 Visa alla 9 bilder
 

Planritning

Karta och område

Heimdalsgatan 22, Märsta

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5937 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Valsta, Sigtuna
Heimdalsgatan 22
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning