Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
5 195 000 kr
Månadsavgift: 7 774 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alex Eckelöv, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Alex Eckelöv
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Saltsjö-Boo

Tollarevägen 57

Utgångspris: 
5 195 000 kr
Månadsavgift: 7 774 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Alex Eckelöv, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Alex Eckelöv
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Exklusiv 4:a i populära Tollare!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4
  • Boarea: 91 m2
  • Lägenhetsnummer: 221
  • Månadsavgift: 7 774 kr
  • Driftkostnad: 160 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1

- Stor balkong i söderläge
- Social planlösning
- Exklusiva materialval
- Garage i huset

Välkommen till denna fantastiska 4
där inget har lämnats åt slumpen!

Den här ljusa fyrarummaren erbjuder en optimal planlösning med ett öppet vardagsrum och kök, tre sovrum, en rymlig hall med generös förvaring, samt både ett badrum och en gästtoalett. Bostaden genomsyras av en känsla av hög kvalitet, med exklusiva materialval såsom golv av terazzosten i hallen, enstavsparkett i resten av rummen, och ett förstklassigt kök från Vedum.

Du möts av en ljus och välkomnande hall med exklusivt stengolv och gott om plats för förvaring i inbyggda Vedum garderober. Längre in i lägenheten öppnar sig det stora, drömlika vardagsrummet och köket i en luftig och social planlösning. Vardagsrummet rymmer både en stor soffgrupp och en matplats perfekt för att umgås med nära och kära. Köket är välutrustat med generösa arbetsytor och förvaringsutrymmen, vilket gör matlagningen både social och njutbar. Köket är noggrant utvalt från Vedum, med rostfri bänkskiva och vitvaror från Siemens. Från vardagsrummet leder fyra dörrar ut till den stora balkongen i söderläge, där du kan njuta av solen hela dagen.

På den andra sidan av lägenheten ligger sovrummen och badrummet. Det större sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt bra förvaring. De två mindre sovrummen har också plats för både säng och förvaring i garderob. Alla sovrum är praktiskt placerade bredvid varandra, och i anslutning till dessa finns ett rymligt badrum samt en extra gästtoalett. Badrummet är utrustat med toalett, badkar, kommod samt tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk arbetsbänk och förvaringsutrymmen ovanför.

Föreningen är stabil och erbjuder lyxiga faciliteter i form av takterrasser med makalös havsutsikt och relax med bastu och lounge, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum samt cykel-/barnvagnsförvaring.

Området runt omkring Tollare är unikt i form av närhet till både stan med buss på bara 20 minuter och natur, vatten, restauranger och fik har du som närmsta granne. I Tollare finns även flertalet populära förskolor som t.ex förskolan utkiken bara några hundra meter ifrån porten!
Här bor du i en trygg och harmonisk idyll fylld av vardagslyx och urbana fördelar förenat med anor från 1400-talet, men också med naturen och vattnet precis runt hörnet. Ett område med allt från lägenheter, praktiska radhus till friliggande villor och läckra takvåningar.
Vill du bo i en vacker miljö och samtidigt ha nära in till stan behöver du uppleva det på plats, välkomna!

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4
Boarea: 91 m2
Lägenhetsnummer: 221
Utgångspris: 5 195 000 kr
Driftkostnad: 160 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1

Kommentar till boarean

Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Som köpare rekommenderar vi att göra en uppmätning om man inte förlitar sig på att bostadsrättsföreningens information stämmer.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Saltsjö-Boo

Andel i föreningen

Andel av månadsavgift: 1,6748

Om föreningen

Brf Lord Lambourne består av tre huskroppar och ingår i projektet 5 Hus. Projektet 5 hus innefattar utöver Lord Lambournes tre huskroppar även två huskroppar med 10 stycken townhouse. Föreningen omfattar flerbostadshus i suterräng som är ritade av arkitektbyrån ArrhovFrick i samarbete med Tobin Properties. Föreningen består av 73 stycken lägenheter med fem-nio våningar i Tegeltrappan, Pergolan och Ateljén. Inga lokaler tillhör föreningen. Byggår är 2016-2017.

TV/Internet-anslutning
För basutbud tv och anslutningsavgift bredband tillkommer en obligatorisk kostnad om 160kr/mån.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Trygg Hansa och försäkringen inkluderar bostadsrättstillägg. Man behöver alltså inte teckna eget bostadsrättstillägg.

Parkering
Föreningen upplåter 64 st garageplatser varav ca 18 st har möjlighet till laddstation för elbil. Parkeringsplats kan hyras för 2000kr/mån och 2200kr/mån för elbilsplats (plus förbrukning). Alla tre lägenhetshus har direktaccess till garaget. Separat kö föreligger. Just nu är det ingen kö. (kontrollerat med styrelsen 05/08-2024).
Poolbilar från M (fd Sunfleet) finns utplacerade i området. Medlemskap i föreningen ger en liten rabatt på det enklaste medlemskapet.

Värme
Bergvärme + spetsvärme el.

Ventilation
FTX-system.

Vatten/avlopp
Till och från stadens nät, egen undercentral, förberett för undermätning per lägenhet.

Ekonomi
Ingen förändring av avgiften är planerad. (Kontrollerat med styrelsen 05/08-2024)

El
Förberett för undermätning per lägenhet. Man behöver ej teckna eget elavtal då föreningen har ett kollektivt.

Förråd
Tillhörande förråd i källarplan och cykelparkering både inomhus och utomhus. Barnvagnsförråd finns att tillgå på entréplan.

Gemensamhetslokal
I Ateljéns bottenvåning finns gemensamhetslokal som kan hyras för fest/övernattning (400 kr/natt).

Bastu med relaxrum
Stor relaxavdelning med stor bastu som kan hyras för 50 kr/gång.

Takterass
Det finns tre takterrasser med magisk sjöutsikt som man som boende får nyttja. Takterrasserna har olika teman; middag med utekök och sittplatser, utsikt med sittplatser och tid för reflektion och odling med möjligheter att odla i egna odlingslotter.

Utomhusmiljö
Mellan husen finns mysig innergård med trädgård, grill samt sittgrupper.

Föreningens hemsida
https://lordlambourne.bostadsratterna.se/

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Utgångspris

5 195 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

7 774 kr
I avgiften ingår värme, varmvatten och kallvatten

Driftkostnader

160 kr/månad
Årlig elförbrukning: 3640 kWh/år
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 500 kr
Försäkring: 400 kr
Internetuppkoppling: 160 kr
Bredband + basutbud tv: 160 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Uppgift om pantsättning saknas

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 104 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Specifik energianvändning: 58 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2020-09-24
Besiktningsman: Erik Olofsson Augustsson, E+ Energi och Byggfysik AB

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 12 Visa alla 18 bilder
 

Karta och område

Tollarevägen 57, Saltsjö-Boo

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 7774 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Saltsjö-Boo, Nacka
Tollarevägen 57
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning