Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 4 511 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Peter Rosén Sjöberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Peter Rosén Sjöberg
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Huddinge

Arrendatorsvägen 6A

Utgångspris: 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 4 511 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Peter Rosén Sjöberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Peter Rosén Sjöberg
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Högst upp med balkong i fint läge!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 50 m2
  • Lägenhetsnummer: 44
  • Byggnadsår: 1949
  • Månadsavgift: 4 511 kr
  • Driftkostnad: 570 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 3
  • Hiss: Nej

Välkommen till Arrendatorsvägen 6A! Här finns en bra planerad och ljus 2:A belägen högst upp i huset på en lugn återvändsgata. Utanför huset finns stor grönyta och som man har fin vy över tillsammans med villabebyggelsen som gränsar mot föreningen. Lägenheten består av hall med avhängningsmöjligheter, ett bra sovrum med stora fönster, stort vardagsrum som är lättmöblerat och rymmer både soffgrupp och ytterligare matgrupp. Köket består av mycket förvaring och matplats för ca 4-5 personer samt en balkong i trevligt solläge. Både kök, vardagsrummet och sovrummet har fri utsikt vilket gör bostaden unik. Badrummet är helkaklat och har dusch, tvättmaskin från -22, wc samt handfat. Det är dessutom stambytt och i mycket fint skick.

Här bor man i ett lugnt och centralt läge men med närhet till bra kommunikationer, Huddinge C med ett brett utbud av butiker och Kvarnbergsplan där simhall, matafffär, café och pizzeria finns. Rådsparken med stora grönytor ligger tvärs över gatan.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 50 m2
Lägenhetsnummer: 44
Utgångspris: 1 995 000 kr
Byggnadsår: 1949
Driftkostnad: 570 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Flerfamiljshus, Typkod 320.

Tv/Internetanslutning

Lägenheterna är anslutna till Bredbandsbolaget via fiber, samt till Tele2 via TV-uttaget. I avgiften ingår avgift för kabel-TV samt bredband 100 Mbit/s via Tele2. Avtal måste dock tecknas på egen hand.
Vill du teckna ett större bredbandsabonnemang får du rabatterat pris.

Värme- och ventilationsanläggning

Typ av uppvärmning: Fjärrvärme
Typ av ventilation: Självdrag

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Huddinge
Område: Kvarnbergsplan

Omgivning

Huddinge är för dig som söker närhet till badklippor, strövområden och sportaktiviteter men samtidigt direkt närhet till storstadspulsen i centrala Stockholm.

Sett till folkmängd så är Huddinge den näst största kommunen i Stockholms län. Det gör att kommunen erbjuder en stor bredd av olika boenden. I norra delen av Huddinge som gränsar mot Stockholms stad ligger Stuvsta-Snättringe och Segeltorp. Här finns villor och småhus, men även flerfamiljshus såsom kedjehus och radhus i Myrängen och Snättringedalen.?

Söderöver ligger Sjödalen-Fullersta som utgör Huddinges centrala delar. Området består till hälften av villor och radhus, och till hälften flerfamiljshus. Här ligger Huddinge Centrum med sin charmiga småstadskänsla och öppna torgmiljö. I centrumet kan du spendera timmar med att botanisera bland såväl de mest kända klädkedjorna som små specialbutiker. Välsorterade matvarubutiker finns i form av Hemköp och Coop där den senare fungerar som postombud. Centrumet inkluderar även faciliteter som vårdcentral, apotek, optiker och tandläkare. Från centrumet tar du dig enkelt till pendeltågsstationen och därifrån vidare till Stockholms innerstad på ca en kvart.

Vid sidan av Huddinge centrum finns lokala affärscentrum utspridda på en rad platser i kommunen, däribland ett av Stockholms mest populära i form av Kungens kurva intill Segeltorp. Här ligger världens största IKEA-varuhus och ett flertal andra kända varuhuskedjor. I Kungens kurva ligger även shopping- och nöjescentret Heron City med ett brett utbud av butiker, bowling, restauranger, 18 olika biodukar med mera.

Populära Rådsparken ligger ca 10 minuters gångväg från Huddinge centrum och är perfekt för barnfamiljer. Bland annat finns skatepool, klätterblock och konstgräsplan. Men mest uppskattat är ett stall för djurintresserade barn i alla åldrar. Stallet innehåller bland annat åsnor, getter, får, kaniner och höns där barn får delta i verksamheten och lära sig att ta hand om djuren. I anslutning till parken finns faciliteter som toaletter med skötbord, café och micro för medhavd matsäck.

I närheten av Huddinge centrum ligger även Sjödalsparken. Där finns två boulebanor, en tillgänglighetsanpassad lekplats och en scen. En årlig höjdpunkt är den populära blues- och jazzfestivalen som hålls i parken.

Naturupplevelser och fritidsaktiviteter bjuder Huddinge generöst på där ungefär en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. Längs Huddinges många sjöar och vattendrag finns badmöjligheter från klippor och stränder – några lugna, andra mer livfulla. I Gömmarens naturreservat finns en särskild hundbadplats där hundar får bada okopplade. För den fiskeintresserade så tillåts fiske i flera av vattnen där fångsten kan bestå av allt från öring och abborre till gädda och mört.

Ett välbesökt friluftsområde är Flottsbro ca 3 km från Huddinge centrum. I området finns flera vandringsleder och motionsspår. Träningen kan avslutas med ett dopp vid det populära Flottsbrobadet. Här finns även möjlighet att hyra kanoter och trampbåtar. På vintern åker man skridskor när sjön frusit till is eller tar skidorna till Flottsbrobacken som är länets högsta skidbacke med tillhörande skidanläggning.

I Huddinge finns ett stort antal förskolor och grundskolor samt fyra kommunala och två fristående gymnasieskolor. I Flemingsberg ligger dessutom Södertörns högskola.

Flera vårdcentraler finns i kommunen samt Karolinska universitetssjukhuset, ett av Europas ledande universitetssjukhus som erbjuder ett brett spektrum av vård.

Kollektivtrafiken till och från Huddinge utgörs av pendeltåg, tunnelbana och bussar. Via bil tar det ca 20 minuter från Huddinge centrum till centrala Stockholm. Även inom kommunen är kommunikationen i regel god.

Andel i föreningen

Andel av månadsavgift: 0,017824

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

676 883 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

HSB-föreningen Paragrafen 7 bildades i maj 2014 och består av tre hus belägna på den lugna återvändsgatan Arrendatorsvägen 2-6 i Huddinge. I husen finns 54 lägenheter och en tvättstuga. Det finns även två lokaler varav en hyrs ut för kommersiellt bruk. Husen är byggda så tidigt som på 1940-talet och har sin äldre charm bevarad. Under senare år har en del större renoveringar genomförts, däribland stambyte och fönsterbyte.
Föreningens hemsida: http://brfparagrafen7.se/

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2008: Stambyte VA
2010: Fönsterbyte
2016: Byte av radiatortermostater samt injustering av värmesystemet
2018: Stamspolning
2019: Takbyte
2019: Byte av armaturer i trapphus
2020: Byte armaturer i soprum, undercentral och styrelserum.
Kommande renoveringar: 2021: Entrédörrar 6A och 6B
2022: El-centraler och stigarledningar
2023: Ommålning trapphus
2023-2025: Underhåll fasader
2023-2025: Betongdäck, lagning
2024: Belysning ledningssystem
2025: Värmekulvert byte

Gemensamma utrymmen

FÖRRÅD: Till varje lägenhet hör minst ett källarförråd.
TVÄTTSTUGA: Finns belägen i port 4B. I tvättstugan finns ett kolvbokningssystem där alla lägenhetsinnehavare har en kolv uppmärkt med sitt lägenhetsnummer och med hjälp av kolven bokar du din tid.
CYKELRUM: Finns vid port 2A, 4A och 6A
GROVSOPRUM: Finns vid port 2A

Parkering

P-plats: ca 357kr/mån
Till parkering är det separat kö via HSB.
Gästplats finns i närheten av huset mot en avgift. Parkering med p-skiva finns bakom biblioteket.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: -Årsavgiften förändrades fr.o.m. 2022-01-01 med +2%
-En förändring av årsavgiften med +9% per 2023-01-01 är registrerad.
-Ändring av lokalhyra med +10% från 2023-01-01.
-Avgiften för externa parkeringsplatser har höjts med 200 kronor per månad från 2023-01-01

Kommunikationer

Flertalet bussar finns bara några hundra meter från lägenheten. Via dessa når du bland annat Stuvsta C, Huddinge C & Huddinge sjukhus.
Bara på ca 8 minuters gångväg når du Huddinge C med pendeltåg och affärsutbud.

Övrigt

BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

INTEGRITETSPOLICY
https://www.svenskfast.se/om-oss/integritetspolicy/

Ekonomi

Utgångspris

1 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 511 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg
I månadsavgiften är kostnaden om 94kr för kabel-TV samt bredband 100 Mbit/s via Tele2 inräknad.

Driftkostnader

570 kr/månad
Årlig elförbrukning: 1021 kWh/år
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 270 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

-Årsavgiften förändrades fr.o.m. 2022-01-01 med +2%
-En förändring av årsavgiften med +9% per 2023-01-01 är registrerad.
-Ändring av lokalhyra med +10% från 2023-01-01.
-Avgiften för externa parkeringsplatser har höjts med 200 kronor per månad från 2023-01-01

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 176 kWh/kvm/år
Energiklass: FF
Specifik energianvändning: 171 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-12-16
Besiktningsman: Joakim Jehrén, Scandvik AB

Inre reparationsfond

Summa: 13 767 kr

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

Planritning

Karta och område

Arrendatorsvägen 6A, Huddinge

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4511 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Kvarnbergsplan, Huddinge
Arrendatorsvägen 6A
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning