Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 889 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Philip Mutto, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Philip Mutto
Reg. Fastighetsmäklare
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vega

Vega allé 77

Månadsavgift: 4 889 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Philip Mutto, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Philip Mutto
Reg. Fastighetsmäklare
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Fyrarumslägenhet med två badrum och låg avgift

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 85 m2
  • Lägenhetsnummer: 01-1101
  • Byggnadsår: 2020
  • Månadsavgift: 4 889 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 5
  • Hiss: Ja

Optimal fyrarumslägenhet med två badrum, belägen i en välskött förening med låga avgifter!

Här bor du mitt i nya Vegastaden i en välplanerad lägenhet med fyra rum och kök. Här möts du av ett boende där funktionalitet och bekvämlighet möter dagens standard och moderna design. Lägenheten erbjuder en social planlösning med öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Härifrån nås även den mysiga balkongen med härlig kvällssol. För bekvämlighetens skull finns utöver ett stort familjebadrum även en gästwc. Vill man ha större utomhusytor än balkongen finns det en mysig innergård med flertal sittplatser, grillmöjligheter och fina växter som de boende i föreningen får nyttja. Tillhörande förråd finns i lägenheten.

Bostadsrättsföreningen Skogsstjärnan i Vega är en otroligt välskött förening med en för området ovanligt låg belåningsgrad och sund ekonomi. På taket finns solceller installerade som håller nere kostnaderna. Mellan husen finns en mysig innergård att nyttja för föreningens medlemmar. En trygg plats för barnen att gå ut och leka eller för att slå sig ner och njuta av omgivningarna. Här finns även grill att nyttja.

Bostaden är belägen mitt i nya Vega staden med nya Vega förskola, skola och aktivitetshus ett stenkast från lägenheten. Vid pendeltåget finns flera restauranger, gym och ICA butik.

Kontakta ansvarig mäklare Jennifer Svensson 0736262838 för en privat visning!

Om Bostaden

Beskrivning

- Hall -
Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder och skor i rymliga garderober med praktiska skjutdörrar.

- Vardagsrum med utgång till balkong -
Lättmöblerat och ljust vardagsrum som ligger i social halvöppen planlösning mot köket. Vardagsrummet blir naturligt hemmets hjärta där familjens vardagsliv och sociala tillställningar med vänner enkelt kan samsas. Gott om utrymme för större soffgrupp och tv möbel. Härifrån nås även den mysiga balkongen med magisk kvällssol.

- Kök -
Stilrent kök där funktionalitet möter dagens standard och stil. Vid fönstret finns en given plats för större matbord där hela familjen kan få plats. Köket erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor samt bra med arbetsytor för gemensam matlagning. Ljus och fräsch design med integrerad maskinell utrustning samt kyl och frys i rostfritt. I anslutning till köket finns lägenhetens förråd.

- Sovrum 1 -
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Kläder förvaras i garderoberna. Fönster med lugnt läge in mot gården.

- Sovrum 2 -
Sovrum i skyddat läge med fönster mot innergården. Här finns plats för säng och förvaring i garderob.

- Sovrum 3 -
Fint sovrum med plats för säng, skrivbord och massor av leksaker.

- Badrum -
I anslutning till hallen finns ett rymligt familjebadrum i stilren design utrustat med dusch, wc och kommod. Självklart finns även tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk för att underlätta i vardagen.

- WC -
Lägenheten erbjuder även en gästwc i anslutning till sovrummen.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 85 m2
Lägenhetsnummer: 01-1101
Byggnadsår: 2020
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 5
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Föreningen har avtal med Tele 2 gällande tv och bredband.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburna radiatorer.
Ventilation: F, FTX

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Stadsdelen växer fram med fart. Det planeras många butiker, restauranger, gym, matbutik mm som kommer att ligga i anslutning till Vega stationen. För övrigt fins Port 73. Länna och Haninge centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker och mataffärer

Vega är en stadsdel med närhet till natur, skogar och vatten. Ett stenkast bort ligger Rudan naturreservat med motionsspår, bad och fiske. Vintertid anläggs skidspår. Norrut kan du bada i Drevviken och på cykelavstånd ligger Tyresta nationalpark med hela fem mil fina vandringsleder, några lämpliga för hela familjen med picknick- och grillplatser längs vägen. Söderut når du Haninges fantastiska skärgård. Från Dalarö och Årsta havsbad kan du ta båt ut till bland annat Utö som är en av skärgårdens mest välbesökta ö.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,19250%

Pantsättningsavgift

525 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

849 551 kr
Beräknas utifrån uppgifter i årsredovisning 2021.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Skogsstjärnan - nära till livet!
I Vega har du nära till det mesta. Stadspuls på smidigt pendelavstånd, flera skolor och förskolor i området och fina naturreservat en kort cykeltur bort. Här har Lindbäcks byggt ett bostadskvarter med 117 ljusa lägenheter i varierande storlekar. Kvarteret färdigställdes 2020.

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Byggnaden är nyproduktion från 2020 och därmed i gott skick. Föreningen har inte några planerade renoveringar för 2023. (2023-03-13)

Gemensamma utrymmen

Utrymme för cykelparkering finns på flera platser på innergården, samt i föreningens cykelförråd på gården. Barnvagnsrum finns i respektive trapphus. Föreningen har nedgrävda sopkärl på två platser i kvarteret. I trapphus 2 finns ett miljörum med möjlighet till källsortering. Förråd finns i lägenheterna.

Parkering

Parkering sker på kommunala gator och parkeringstorg i anslutning till kvarteret för en kostnad av 500 kr/mån.

Föreningen har en bilpool för medlemmar. Föreningen bekostar licenskostnaden och sedan betalar boende privat för att använda tjänsten via en app. Du betalar enbart för tiden du använder bilen.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar för 2023. Vad som händer under 2024 är inte helt klart, men det finns inga höjningar som föreningen diskuterat hittills. (Kontrollerat med styrelsen 2023-07-26).

Kommunikationer

Som boende i Skogsstjärnan kommer du att ha tillgång till bilpool, som du enkelt bokar via appen.

Med pendeltåg, bil och buss tar du dig lätt till och från Vega. Från den nya pendeltågsstationen som blev klar 2019 tar du dig till storstadspulsen på cirka 25 minuter. För dig som ska till Handen, Skogås eller Farsta finns bra busskommunikationer. Den nya av- och påfarten till motorvägen förenklar för dig som behöver använda bil.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 889 kr
I avgiften ingår värme och vatten.
Föreningen har tecknat kollektivt avtal med Tele2 för 89 kr/månad för Bredband och TV med start september 2023. Fram tills dess tecknas eget avtal med önskad leverantör.

Avgiftsförändringar

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar för 2023. Vad som händer under 2024 är inte helt klart, men det finns inga höjningar som föreningen diskuterat hittills. (Kontrollerat med styrelsen 2023-07-26).

Pantsättning

Uppgift om pantsättning saknas

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 85 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 86 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2023-03-01
Besiktningsman: Ewald Lick
Beskrivning: Föreningen har solceller på taket vilket bidrar till lägre elkostnad

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 35 Visa alla 41 bilder
 

Planritning

Karta och område

Vega allé 77, Vega

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4889 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Vega allé 77
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning