Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
2 600 000 kr
Månadsavgift: 4 541 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vega

Vega Allé 128

Utgångspris: 
2 600 000 kr
Månadsavgift: 4 541 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Nyproducerad 2a högst upp i huset & stor balkong

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 55 m2
  • Lägenhetsnummer: 41301
  • Byggnadsår: 2024-2025
  • Månadsavgift: 4 541 kr
  • Driftkostnad: 1 008 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4 av 4
  • Hiss: Ja

Nyproducerad lägenhet högst upp i huset med stor balkong och gott om sol. Här bor du mitt i nya Vegastaden med närhet till alla bekvämligheter som kan önskas. Väl genomtänkta kvadratmeter som fördelar sig över sociala ytor och smarta förvaringsutrymmen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning som tillsammans med utgången till balkongen blir hemmets hjärta. Här kan goda middagar tillagas i det stilrena köket av hög standard. Välj sedan om du vill äta inne eller ute i solen på den fantastiska balkongen. På balkongen finns gott om plats för fina utemöbler och ytterligare möblemang tack vare den generösa storleken. En perfekt plats att slå sig ner för ett glas vin eller en fika efter en lång dag. Sovrummet är beläget något avskilt och skapar en tyst och mysig atmosfär. I sovrummet finns lägenhetens förråd som även kan inredas till walk in closet. I hallen finns badrum i stilren design och tvättmöjligheter. Här erbjuds dessutom ett välplanerat mindre kontor i anslutning till vardagsrummet. Perfekt för dig som arbetar hemifrån eller vill ha en separat datorhörna.

Här bor du bekvämt i ett nytt växande område. Vega pendeltågsstation tar dig till Stockholm City på ca 23min. Pendeln och bussar når du med någon minuts promenad. På vägen till pendeltåg kommer det att finnas skola, förskola. Bekvämt så du kan lämna barnen på vägen till jobbet. Här finns det flera restauranger, gym, mataffärer och mer planeras. Behöver man handla är det inte långt till Port 73, Länna Köpcentrum eller Haninge Centrum. Området erbjuder även flera fina grönområden där du kan ta avkopplande promenader eller motionera. Vill man bada de heta sommardagarna finns Rudasjön eller Drevviken i närheten.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Jimmy Rossetti för mer info och privat visning 0701088071

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Här möts du av en välkomnande hall med välplanerade ytor. Praktiskt klinkers på golvet och plats för att hänga av sig ytterkläder och skor.

KÖK & VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum i social öppen planlösning som naturligt blir hemmets hjärta. Här kan middagar tillagas i social atmosfär med vänner och familj. Köket erbjuder gott om arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Stilren och modern design med full maskinell utrustning av hög standard. Gott om plats för matbord, soffa samt tv möbel. Tack vare gavelläget med fönster i flera väderstreck känns rummet ljus och luftigt.

BALKONG
Stor balkong med gott om sol. Här får verkligen utemöbler och trevligt sällskap plats. Tack vare det höga läget har man fin utsikt

KONTOR
I anslutning till vardagsrummet finns ett kontor. Perfekt för hemmaarbete eller avskild datorhörna.

SOVRUM
Mysigt sovrum som ligger något avskilt från lägenhetens sociala ytor. Plats för stor säng och massor av förvaring i förrådet

FÖRRÅD
I sovrummet finns lägenhetens förråd som även användas som walk in closet.

BADRUM
Badrum i toppskick. Här finns dusch, handfat och förvaring. För att förenkla vardagen finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Säljare och mäklare friskriver sig från ev förändringar från den info som kommer från byggherren. Bilderna är renderingar och skiljer sig från verkligheten

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 55 m2
Lägenhetsnummer: 41301
Utgångspris: 2 600 000 kr
Byggnadsår: 2024-2025
Driftkostnad: 1 008 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 4
Hiss: Ja. rymlig hiss finns i alla trapphus

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Förberett i lägenheten med multimediacentral och spridningsnät. Kollektiv fiberanslutning. Avgiften för installation och anslutning av fiber ingår. Tjänster beställs kollektivt och betalas separat av varje bostadsrättshavare.
Telia Tripple play (Fiber, TV och IP-telefoni) tillkommer med 179kr/m

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme med vattenburna radiatorer. Varje lägenhet har separat mätning av kall- och varmvatten.

Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Lägenhetsagregat med lucka av plåt.
Köksfläkt med separat imkanal.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Populära stadsdelen Vega fortsätter att växa! Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu är det dags för vår trettonde etapp.

VÅRT NYA, CENTRALA KVARTER
Vårt kvarter kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Brf Vega Garden består av totalt 93 omsorgsfullt planerade lägenheter om 30–149 kvm fördela- de i flera fina småhus. Husen är i tre till fyra plan och skapar tillsammans ett trivsamt kvarter.

ALLT FÖR EN SMIDIG OCH SKÖN VARDAG Läget är perfekt för den som längtar efter ett bekymmersfritt liv med närhet till handel och service. Inom 10 minuter hittar du det mesta du behöver och med pendeln tar du dig smidigt till city på cirka 20 minuter. Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö.

MED OMTANKE OM MILJÖN
Våra lägenheter är miljömärkta enligt Svanen, vilket innebär krav på bland annat energianvänd- ning, byggprodukter och en rad faktorer i innemil- jön som är relevanta för människors hälsa och för miljön. I Vega ska det också vara lätt att välja det klimatsmarta alternativet. Gång- och cykelvägar ska prioriteras framför biltrafik. Elbilar ska vara möjliga att ladda, och cykelparkeringar ska vara stora och många.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,9358%

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

729 685 kr
Belåning/ kvm 13267kr X 55kvm

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

ETT KVARTER FÖR TRIVSEL
Brf Vega Garden består av totalt 93 omsorgsfullt planerade lägenheter fördelade i tre lamellhus och två punkthus som omsluter en grön bostadsgård. Husen är uppdelade i åtta trapphus, där lamellhusen har fyra våningar och punkthusen har tre våningar. Lamellhu- sens fasader har en mjuk framtoning i ljus crémevit puts med räcken i metall och portomfattning i kalk-
stenskaraktär. Punkthusens fasader får en jordnära kulör i liggande träpanel.

ETT SKÖNT OCH PRAKTISKT BOENDE
Alla hus får hiss och till varje bostad hör ett lägenhets- förråd i bostaden. Cykelplatser finns på gården. Par- keringsgård med parkeringsplatser finns i anslutning till en grön bostadsgård planerad för både lek, soliga uteplatser och grillstunder.

BALKONGER OCH UTEPLATSER
De större lägenheterna på markplan har generösa privata uteplatser och lägenheterna högre upp har
rymliga balkonger som vänder sig mot bostadsgår- den. Balkongerna får smidesräcken med profiler i metall. Bostadsgården är en plats för vistelse och möten. Med kvarterets nivåskillnader skapas olika rumsligheter, öppen yta med lek, gångstråk och omslutande uteplatser där det finns en berså med pergola samt grillplats. Platserna ger olika möjlighet till sol, utblickar och vindskydd.

Gemensamma utrymmen

Gemensamhetsanläggningar
Fastigheten planeras ingå i en gemensamhetsanläggning för all mark tillsammans med framtida bostadsrättsförening inom kvarteret. Gården planteras med gräs, perenner, buskar och träd. Gång- ar och vistelseytor beläggs med betongplattor eller stenmjöl. Inom fastigheten ligger en gemensam parkeringsgård.
Sophantering och källsortering i särskilt miljörum. Det finns även barnvagn och rullstolsrum.

Parkering

Totalt finns det 37st parkeringsplatser och 5st HCP att fördela på alla bostäder. För övrigt finns parkering på gatorna runt omkring för 500kr/m
Cykelparkering sker på gården.

Ekonomi

Utgångspris

2 600 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 541 kr
I avgiften ingår värme
Telia Tripple play (Fiber, TV och IP-telefoni) tillkommer med 179kr/m
Kostnad för förbrukning av vatten och el tillkommer

Driftkostnader

1 008 kr/månad

Fördelas enligt följande

Driftkostnad enligt ekonomisk plan: 1 008 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Uppgift om pantsättning saknas

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 2 Visa alla 8 bilder
 

Planritning

Karta och område

Vega Allé 128, Vega

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4541 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Välj mellan nedan alternativ
20
okt
Anmälan krävs
Sön
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Vega Allé 128
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning