Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 179 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vega

Vardövägen 63

Månadsavgift: 5 179 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Toppfin 2a högst upp i huset & stor balkong med perfekt eftermiddagssol

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2,5, varav 1-2 sovrum
  • Boarea: 57 m2
  • Lägenhetsnummer: 21204
  • Byggnadsår: 2022
  • Månadsavgift: 5 179 kr
  • Driftkostnad: 1 326 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4 av 4
  • Hiss: Ja

Högst upp i huset med stor balkong mot kvällssolen. Här bor du mitt i nya Vegastaden med närhet till alla bekvämligheter som kan önskas. Väl genomtänkta kvadratmeter som fördelar sig över sociala ytor och smarta förvaringsutrymmen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning som tillsammans med utgången till balkongen blir hemmets hjärta. Här kan goda middagar tillagas i det stilrena köket av hög standard. Välj sedan om du vill äta inne eller ute i kvällssolen på den fantastiska balkongen. På balkongen finns gott om plats för fina utemöbler och planteringar tack vare den generösa storleken. En perfekt plats att slå sig ner för ett glas vin eller en fika efter en lång dag. Sovrummet är beläget något avskilt och skapar en tyst och mysig atmosfär. I anslutning till hallen finns badrum i stilren design samt lägenhetens förråd. Kan enkelt inredas till en lyxig walk in closet. Här erbjuds dessutom ett välplanerat mindre kontor i anslutning till vardagsrummet. Går även att använda som barnrum eller hobby. Rummet är perfekt för dig som arbetar hemifrån eller vill ha en separat datorhörna.

Säljarens ord
"En välplanerad lägenhet, där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till sociala ytor. En stor och mysig balkong med eftermiddagssol, med utsikt mot ett mindre skogsparti. En välplanerad lägenhet med bra förvaring och extra rum som har använts som kontorsyta."

Här bor du bekvämt i ett nytt växande område. Nya Vega pendeltågsstation tar dig till Stockholm City på ca 23min. Pendeln och bussar når du med någon minuts promenad. Här finns det även flera butiker, gym, mataffärer, restauranger mm. Behöver man handla är det inte långt till Port 73, Länna Köpcentrum eller Haninge Centrum. Området erbjuder även flera fina grönområden där du kan ta avkopplande promenader eller motionera. Vill man bada de heta sommardagarna finns Rudasjön eller Drevviken i närheten.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Jimmy Rossetti för mer info och privat visning 0701088071

Om Bostaden

Beskrivning

HALL MED FÖRRÅD
Här möts du av en välkomnande hall med välplanerade ytor. Praktiskt klinkers på golvet och plats för att hänga av sig ytterkläder och skor. Längre in i hallen finns lägenhetens förråd som även användas som walk in closet.

KÖK & VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum i social öppen planlösning som naturligt blir hemmets hjärta. Här kan middagar tillagas i social atmosfär med vänner och familj. Köket erbjuder gott om arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Stilren och modern design med full maskinell utrustning av hög standard. Gott om plats för matbord, soffa samt tv möbel. Tack vare gavelläget med fönster i flera väderstreck känns rummet ljus och luftigt.

BALKONG
Stor balkong med eftermiddagssol. Här får verkligen utemöbler och trevligt sällskap plats. Tack vare det höga läget har man fin utsikt mot grönska har man ingen insyn och perfekt solläge

KONTOR
I anslutning till vardagsrummet finns ett kontor. Perfekt för hemmaarbete eller avskild datorhörna. Går även att använda som barnrum

SOVRUM
Tyst och mysigt sovrum som ligger något avskilt från lägenhetens sociala ytor. Plats för stor säng och massor av förvaring i garderobsvägg.

BADRUM
Badrum i toppskick. Här finns dusch, handfat och förvaring. För att förenkla vardagen finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2,5, varav 1 sovrum, möjlighet till 2 sovrum
Boarea: 57 m2
Lägenhetsnummer: 21204
Byggnadsår: 2022
Driftkostnad: 1 326 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 4
Hiss: Ja. Varje trapphus har hiss

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Enligt mäklarbild så är lägenheten en 2a

Upplåtna utrymmen

Balkong

Tv/Internetanslutning

Telia Triple Play med internet, TV och IP-telefoni.
Förberett i lägenheten med multimediacentral och spridningsnät. Kollektiv fiberanslutning. Avgiften för installation och anslutning av fiber ingår. Tjänster beställs kollektivt och betalas separat av varje bostadsrättshavare.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme med vattenburna radiatorer.
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Köksfläkt med separat imkanal.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Pendeltågsstationen i Vega öppnades sommaren 2019. Perfekt för dig som vill ta dig enkelt in till Stockholm City. I samband med den nya stationen kommer även flera busslinjer att finnas i anslutning. Det byggs även en ny påfart till väg 73 som tar er till Stockholm men även åt Nynäshamn.
I Haninge fortsätter den populära stadsdelen Vega att utvecklas. Redan 2012 uppfördes de första bostadshusen och sedan dess har hundratals familjer flyttat in och nya grannar står på tur. Denna gång är det dags för de centrala delarna av Vega, som ska rymma totalt cirka 700 bostäder. Här byggs också en helt ny pendeltågsstation, som planeras tas i bruk under 2019. Kring den nya stationen kommer också ett centrum med torg, butiker och restauranger att ligga. Förskola, en F–9-skola, samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns också i planerna för centrala Vega.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0288
Andel av månadsavgift: 0,0313

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

803 489 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Brf Vega Hill består av totalt 30 omsorgsfullt planerade lägenheter fördelade i ett lamellhus och ett punkthus som omsluter en grön bostadsgård. Husen är uppde- lade i tre trapphus, där det ena trapphuset är byggt i fyra plan och de övriga i tre plan. Husens volymer har en trappande karaktär och ritade med hänsyn till den kuperade terrängen på platsen. Lamellhusets fasader har en mjuk framtoning i ljus varmgrå slät puts med mörka smidesräcken. Den fjärde våningen är indragen likt en penthousevåning med utsikt i flera väderstreck och har en träpanel i gråtonad kulör. Punkthuset som i sin gestaltning har fasader i gråtonad träpanel med ute- platser, entré och balkonger inramat i svart träpanel.

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: I nuläget finns inga planerade renoveringar av fastigheten då den är tämligen nybyggd. 2-års besiktning kommer ske i maj 2024.(kontrollerat med styrelsen 2024-03-06).

Gemensamma utrymmen

Alla hus får hiss och till varje bostad hör ett lägen- hetsförråd, antingen i bostaden eller del av förråd på entréplan. Cykelplatser finns både på gården och i ett cykelrum som nås genom lamellhusets ena trapphus. Miljöhus med återvinning är placerad i entréplan i trapp- hus två. Parkeringsgård med parkeringsplatser finns i anslutning till en grön bostadsgård planerad för både lek, soliga uteplatser och grillstunder.

Parkering

11 parkeringsplatser tillhör föreningen.
Parkeringsplats utan laddstolpe kostar 800 kr/månad och p-plats med laddstolpe för elbilar kostar 1100kr/månad. F n finns inga lediga p-platser, utan man får ställa sig i kö. (kontrollerat med styrelsen 2024-03-06).

För övrigt finns parkering på gatorna med betalparkering och boendeparkering.
Pendlarparkering finns vid pendeltåget.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Det finns inga planerade renoveringar/avgiftshöjningar nu i 2024. Föreningen höjde sin avgift med 25% tidigare i år. (Enligt förvaltare 240702)

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 179 kr
I avgiften ingår värme
Obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play med internet, TV och IP-telefoni tillkommer med 203 kr/mån.
Den faktiska el- och vattenförbrukningen står bostadsrättsinnehavaren för.

Driftkostnader

1 326 kr/månad
Årlig elförbrukning: 2200 kWh/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 350 kr
Försäkring: 250 kr
Telia Tripple play: 203 kr
Fast VA: 73 kr
Varmvatten: 250 kr
Kallvatten : 200 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Det finns inga planerade renoveringar/avgiftshöjningar nu i 2024. Föreningen höjde sin avgift med 25% tidigare i år. (Enligt förvaltare 240702)

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd
Beskrivning: Energideklaration kommer upprättas vid 2-års besiktningen av fastigheten i maj 2024, dvs f n finns ingen energideklaration.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 33 Visa alla 39 bilder
 

Planritning

Karta och område

Vardövägen 63, Vega

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5179 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Vardövägen 63
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning