Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 386 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Kalle Gudmundsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Kalle Gudmundsson
Fastighetsmäklare, Partner, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vega

Polcirkelvägen 10

Månadsavgift: 5 386 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Kalle Gudmundsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Kalle Gudmundsson
Fastighetsmäklare, Partner, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Central och insynsskyddad lägenhet med uteplats.

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 80 m2
  • Lägenhetsnummer: 211102
  • Byggnadsår: 2020
  • Månadsavgift: 5 386 kr
  • Driftkostnad: 700 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 5
  • Hiss: Ja

Denna luftiga lägenhet ligger centralt till både buss och pendeltåg samtidigt som den omges av lugna familjegator.

När du parkerat bilen i föreningens garage tar du lättast hissen upp till markplan där bostaden väntar. Här har du en rymlig fyra på 80kvm med stor uteplats med sol från förmiddag till kväll..

Förutom att läget är i toppklass så passar planlösningen både familjer samt par i alla åldrar som är intresserade av en öppen yta som kan tillföra liv till vardagen. Direkt när du kommer in till bostaden möts du av högt i tak och ljusa väggar som ökar känslan av ljusinsläpp. Tack vare lägenhetens luftighet så leds vi därefter in till ett öppet vardagsrum som täcks av stora fönster utan insyn som tillför ro. Det öppna köket hänger smidigt ihop med matsalen som rymmer familjemiddagar lika bra som myskvällar. På den öppna planytan finns även ett nyrenoverat badrum som ger en känsla av lyx. Det finns även tre stycken sovrum som är stora till ytan och har gott om fönster. Det finns gott om plats för att möblera den lyxiga och härliga bostaden. Hela lägenheten har ett trevligt flöde med en stor uteplats som man bara vill hänga på dagarna i ända.

Föreningen tillgodoser cykelförråd, sopsortering och ett stort källarförråd till lägenheten. Allt inkluderat i avgiften.

På endast 14 minuter kan du ta dig från lägenhet via buss vid Polcirkelvägen in till Haninge Centrum. Du har helt enkelt nära till allt, till och med parker med härlig natur. Huset ligger på en av de bättre adressen i området som du likt din familj kan växa och utvecklas i.

Tveka inte på att höra av er!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Så fort du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall med stora ljusa klinkersplattor och en skräddarsydd garderob för optimal förvaring.

VARDAGSRUM
Vidare till det generösa vardagsrummet med utgång till uteplatsen i söderläge. De stora fönstren släpper in massvis med naturligt ljus och skogen utanför ger en känsla av lugn och avskildhet. Här finns gott om plats för en bekväm soffa, fåtöljer eller kanske till och med ett hemmakontor. Den generösa ytan gör det till en perfekt plats för filmkvällar eller andra sociala tillställningar.

KÖK
Köket är perfekt planerat, med exklusiva detaljer, stora skåpsluckor och stilfullt kakel. Liksom vardagsrummet har även köket gott om naturligt ljus, vilket ger en luftig atmosfär perfekt för matlagning och sociala stunder. Här finns gott om förvaring, och matsalen, som smidigt smälter samman med köket och vardagsrummet, skapar en rymlig och inbjudande miljö för gemensamma måltider.

UTEPLATS
Uteplatsen är en stor trädäckad yta, perfekt belägen i söderläge för maximal solsken från lunch till kväll. Här finns gott om plats för matbord, loungegrupp och till och med ett utekök för trevliga utomhusmåltider och sociala tillställningar. Tack vare det naturliga insynsskyddet från berget framför, omges du av grönska och njuter av avkopplande och privata stunder utomhus.

BADRUM
Badrummet är centralt beläget och rymligt, utrustat med glasväggar runt duschen, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, handfat och wc. Ovanför maskinerna finns generöst med förvaring och bänkyta för praktiska ändamål som att vika tvätt.

WC
Den helkaklade toaletten erbjuder gott om förvaring i smakfulla skåp, perfekt för att hålla ordning och reda.

HUVUDSOVRUM
Huvudsovrummet är mysigt med stora gröna väggar och en imponerande garderobsvägg i grått. De stora fönstren släpper in rikligt med ljus och rummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng, sängbord och belysning.

SOVRUM 1
Det första sovrummet lockar med målade väggar i en lugn beige kulör och en generös garderob. Här finns utrymme för att skapa en mysig barnhörna, ett praktiskt hemmakontor eller en välsorterad klädkammare. Utsikten mot den lokala gatan bidrar till en charmig atmosfär.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet erbjuder också en praktisk garderob samt väggar målade i en behaglig beige nyans. Likt det första sovrummet erbjuder det en fridfull utsikt mot den omgivande gatan och möjligheten att skapa en personlig och funktionell yta efter behov.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 80 m2
Lägenhetsnummer: 211102
Byggnadsår: 2020
Driftkostnad: 700 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 5
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Fastigheten är ansluten till bredbandsnätet med öppen fiber som levereras av Telia Öppenfiber. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget avtal med leverantör och svarar själv för kostnaden.

Värme- och ventilationsanläggning

Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet
Frånluftsventilation med återvinning (FX)

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Brf Lingontuvan i Vega har närhet till den nya pendeltågsstationen som lätt tar dig till Stockholm City på ca 23 min. Här planeras det för flera busslinjer, butiker och restauranger. Redan nu finns ett stenugnsbageri och ett nyöppnat gym på plats. Förskolor, skola samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns också i planerna för centrala Vega.

I Vega finns härliga grönområden och naturreservat runt hörnet. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö. Här har du också närhet till Gallerian Port 73 med butiker och stormarknad finns på gångavstånd och med cykeln når du Haninge centrum på 10 minuter. Här hittar du ett stort urval av butiker, apotek, restauranger och annan service som underlättar din vardag.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,515700
Andel av månadsavgift: 0,00015157

Pantsättningsavgift

573 kr

Om föreningen

BRF Lingontuvan i Vega är en förening om 95 st lägenheter, fördelat på 1-4 rok i storlek 29-80kvm och på två stycken huskroppar i den nya stadsdelen Vega i Haninge kommun. På föreningens hemsida hittar du mycket information om föreningen. Husen i föreningen uppfördes mellan åren 2018-2020 av Byggnadsfirman Viktor Hanson och arkitekt Arkitema Architects.

Delat ägande godkänns med en ägarandel på minst 10%.

Se mer information på föreningens hemsida: https://brflingontuvan.se/

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Husen stod färdiga 2020 och därför är inga större renoveringar gjorda.
Kommande renoveringar: Föreningen håller på med underhållsplanen just nu. Dom närmaste åren skall föreningen inte renovera något då de fortfarande har 5års garant till år 2025.(Kontrollerat med styrelsen 2023-12-19).

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd med plats för ca 82 cyklar i källaren samt ett barnvagnsrum/rullstolsrum.
Lägenheterna har antingen förrådet i lägenheten eller i källaren.

Parkering

Garageplats: 1040kr/mån och höjs med 2% varje kalenderår.
Parkeringsplats: 416 kr/mån och höjs med 2% varje kalenderår.

Det är kö till samtliga platser.

(Kontrollerat med förvaltaren 2023-08-24)

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen höjde avgiften med 7,5% den1 februari 2024. Inga fler höjningar är planerade för 2024 (kontrollerat med styrelsen 2024-02-27).

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 386 kr
Värme och vatten ingår i avgiften.

Driftkostnader

700 kr/månad
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 500 kr
Försäkring: 200 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Föreningen höjde avgiften med 7,5% den1 februari 2024. Inga fler höjningar är planerade för 2024 (kontrollerat med styrelsen 2024-02-27).

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 115 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Specifik energianvändning: 118 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2022-06-30
Besiktningsman: Jonas Forsman, Metator VVS Konsult AB,

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 31 Visa alla 37 bilder
 

Planritning

Karta och område

Polcirkelvägen 10, Vega

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5386 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Polcirkelvägen 10
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning