Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 2 608 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vega

Gaffelseglet 50

Månadsavgift: 2 608 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Välplanerad tvårumslägenhet i Vega med en trevlig balkong i ostört läge 3 min från pendeltåg

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 44 m2
  • Lägenhetsnummer: 4009
  • Byggnadsår: 2019
  • Månadsavgift: 2 608 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 7
  • Hiss: Ja

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Baran Kayhan för mer info och privat visning 070 823 21 91 eller lämna en intresseanmälan

Vid entrén möts du av en välkomnande öppen planlösning med generösa och lättmöblerade kvadratmeter. Den förtrollande belysningen, tack vare det höga läget, skapar en känsla av lätthet och ljus i hela lägenheten. Köket är smakfullt utformat med exklusiva materialval som ger en känsla av lyx, och köksutrustningen håller hög standard. Balkongen blir en förlängning av boendet och inbjuder till avkoppling med morgonkaffet i handen.
För sociala tillställningar och soliga stunder finns tillgång till en gemensam takterass. Badrummet är elegant designat och utrustat med golvvärme samt en praktisk tvättmaskin/torktumlare. Det rymliga sovrummet utstrålar lyx och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter genom en imponerande walk-in closet, som även kan användas som kontorsutrymme. Denna perfekt planerade tvåa erbjuder allt du behöver för att leva bekvämt och stilfullt.

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om utrymme för att hänga av kläder och skor. Redan här möts man av en öppen känsla och välplanerade ytor

BADRUM MED TVÄTTMASKIN
Rymligt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med handfat, badrumsskåp, wc och dusch. Tvättmaskin är installerad samt goda arbetsytor. Spotlights ger rätt belysning och golvvärme en behaglig känsla.

VARDAGSRUM
Ljust och vardagsrum som badar i ljus tack vare gavelläge. Plats finns för soffa med tillhörande TV- möbler. Vardagsrums och kök i öppen planlösning

- KÖK -
Bra planerat kök med gott om arbetsytor och förvaring i skåp av fina toner och lådor. Funktionellt och praktiskt.

- SOVRUM -
Sovrum av alldeles egen karaktär. Här får du ett komplett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Balkongdörr som bjuder på ett härligt insläpp av ljus som ger rummet en härlig atmosfär. Rummet har direkt anslutning till balkong där du kan njuta av solen.Från sovrummet har du även direkt tillgång till walk in closet/kontor

- WALK IN CLOSET/KONTOR -
Walk in closet som ger känslan av lyx.Detta rum kan samtidigt disponeras som kontor.Fin panelvägg som pryder vägg.

- BALKONG -
Trevligt balkong i ostört läge.Denna balkong sticker ut i jämförelse med övriga balkonger i Vega.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 44 m2
Lägenhetsnummer: 4009
Byggnadsår: 2019
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 7
Hiss: Ja. Rymlig hiss

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Adress: Gaffelseglet 48 och 50, Storseglet 49, 51, 53, 55, 57 och 59.
Grund: Bottenplatta i betong med underliggande markisolering.
Fasad: Tre varianter av skiffer och frostat glas.
Fönster: Träfönster, aluminiumklädd yttersida, (2+1).

Tv/Internetanslutning

Alla lägenheter är gruppanslutna till Tele2.
TV - Grundutbud
Bredband - 100/100
IP-telefoni

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Vattenburna radiatorer.
Värmekälla: Fjärrvärme.
Ventilation: Frånluft och tilluft med värmeåtervinning (FTX).

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Stadsdelen växer fram med fart. Med pendeltåg, bil och buss tar du dig lätt till och från Vega. Från den nya pendeltågsstationen tar du dig till storstadspulsen på cirka 25 minuter. För dig som ska till Handen, Skogås eller Farsta finns bra busskommunikationer. Den nya av- och påfarten till motorvägen kommer att förenkla för dig som behöver använda bil.

Det planeras många butiker, restauranger, gym, matbutik mm som kommer att ligga i anslutning till Vega stationen. För övrigt fins Port 73. Länna och Haninge centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker och mataffärer.

Vega är en stadsdel med närhet till natur, skogar och vatten. Ett stenkast bort ligger Rudan naturreservat med motionsspår, bad och fiske. Vintertid anläggs skidspår. Norrut kan du bada i Drevviken och på cykelavstånd ligger Tyresta nationalpark med hela fem mil fina vandringsleder, några lämpliga för hela familjen med picknick- och grillplatser längs vägen. Söderut når du Haninges fantastiska skärgård. Från Dalarö och Årsta havsbad kan du ta båt ut till bland annat Utö som är en av skärgårdens mest välbesökta ö.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,87448%
Andel av insats: 0,88626%

Pantsättningsavgift

573 kr

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Las Vega innehåller 103 ljusa bostadsrätter med stilrena materialval. Arkitekten har tagit fram en mix av lägenheter som varierar mellan 23 och 92 välplanerade kvadratmeter. Oavsett storlek har alla lägenheter öppen planlösning med allrum för umgänge och matlagning med familj och vänner och gott om förvaringsutrymme med eget förråd i lägenheten. Las Vega är bostadsrättsföreningen med fokus på hållbarhet, gemenskap, förvaring och detaljer.

Kvarteret Las Vega får ett eget signum i form av ett karaktärskapande ljuskonstverk, ett programmeringsbart ljusspel som integreras i två av gavelfasaderna. Kvarteret är utformat i samverkan med Sundell Arkitekter och får en tilltalande variation på fasadmaterial, kulör och höjdskillnader för att skapa en ombonad boendemiljö. Tre gemensamma takterrasser där solen når in från alla väderstreck ger en extra dimension!

Las Vega erbjuder även fyra så kallade "bokaler" i markplan vilket är en flexibel bostad som enkelt kan bli en lokal. Bokalerna inger en ”studiokänsla” med sina ca 4 meter i takhöjd och har ett loft med plats för säng.

Föreningen godkänner delat ägande.

Föreningen godkänner juridisk person. Reglerna är att en juridisk person kan köpa, men måste då bekräfta att det är dem själva som ska bo i bostaden - det går t.ex inte att köpa för att sedan hyra ut.

Mer information finns på hemsidan: https://brflasvega.se/

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Fastigheten är byggd 2019 och därför är inga större renoveringar gjorda.
Kommande renoveringar: Fel på innergården kommer att åtgärdas (bekostas ej av föreningen, utan av wästbygg - åtgärd enligt garanti). (Enligt styrelsen 2024-09-19)

Gemensamma utrymmen

Barnvagns- och rullstolsförråd finns i varje trapphus i entréplan. Det finns cykelförråd i fristående byggnad på innergård. Föreningen har cyklar som går att låna.

Det finns även tre härliga takterrasser, två av dem finns tillgängliga för bokning av medlemmar i föreningens app "Boaktiva", medan en takterrass inte går att boka.

I lägenheterna finns generellt lite större förråd istället för källar-/vindsförråd.

Parkering

Föreningen har inga egna p-platser. Parkering finns på gata samt utomhusparkering mot pendeltåget. Haninge kommun ansvarar för avgifter för p-platserna.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen har en planerad avgiftshöjning på 3% i Januari 2025. Mer höjningar kan ju komma, men det vet vi först efter vi gjort budgeten. (Enligt styrelsen 2024-09-26)

Kommunikationer

Ett stenkast bort så når du Vegas pendeltågsstation som tar dig smidigt till Stockholm City. Här finns även flera bussar.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

2 608 kr
I avgiften ingår värme och bostadsrättstillägg.
Obligatoriskt tillägg för bredband och TV tillkommer med 150 kr/månad.
Faktisk förbrukning av varm-/kallvatten debiteras utöver månadsavgiften.

Avgiftsförändringar

Föreningen har en planerad avgiftshöjning på 3% i Januari 2025. Mer höjningar kan ju komma, men det vet vi först efter vi gjort budgeten. (Enligt styrelsen 2024-09-26)

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 81 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 72 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-07-05
Besiktningsman: Sofia Forsgren, Värmex Konsult AB

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 37 Visa alla 43 bilder
 

Karta och område

Gaffelseglet 50, Vega

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 2608 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Gaffelseglet 50
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning