Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 911 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vega

Gaffelseglet 23 vån 5

Månadsavgift: 4 911 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Mycket fin 3a med stor balkong mot grönskan och högt läge

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 68 m2
  • Lägenhetsnummer: 1501
  • Byggnadsår: 2022
  • Månadsavgift: 4 911 kr
  • Driftkostnad: 504 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 5 av 7
  • Hiss: Ja

Väldigt fin 3a med gavelläge i absolut toppskick. Stora fönster i flera väderstreck och en stor balkong med utsikt mot natur ger lägenheten en ljus och privat känsla. Balkongen härliga storlek ger plats för fina utemöbler, planteringar och trevligt sällskap. Här kan du verkligen njuta av att vara ute utan insyn.
Invändigt har lägenheten en social planlösning mellan det exklusiva köket och vardagsrummet. Givetvis når man även balkongen härifrån så att man enkelt även kan njuta av måltider ute. Flera fönster ger en luftig och ljus känsla. Det finns två sovrum i bra storlek med plats för säng och förvaring. Master bedroom har även gott om utrymme för dubbelsäng och förvaring. Det finns ett större förråd i bostaden som även kan användas som walk in closet eller ett extra sovrum. Badrummet är i toppskick och möter dagens behov med tvättmöjligheter. Gott om förvaring i många garderober

Välkommen till ett hem att trivas i!

Här bor du bekvämt i ett nytt växande område. Pendeltågsstationen Vega tar dig till Stockholm City på ca 23min. Pendeln når du med någon minuts promenad. Här finns gym, mataffärer, restauranger och mer planeras. Behöver man handla är det inte långt till Port 73, Länna Köpcentrum eller Haninge Centrum. Området erbjuder även flera fina grönområden där du kan ta avkopplande promenader eller motionera. Vill man bada de heta sommardagarna finns Rudasjön eller Drevviken i närheten. För barnen finns flera förskolor och skolor inom promenadavstånd.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Jimmy Rossetti för mer info och privat visning 0701088071

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Välkomnande och ljus hall. Redan här möts man av hög standard och fina materialval. Här finns garderober med skjutdörrar med gott om utrymme för att hänga av sig kläder och skor.

KÖK
Välplanerat kök med gott om arbetsytor för kreativ matlagning. Full maskinell utrustning som möter dagens standard. Snygg design som kompletteras av stilren finish. Här finns det plats för ett stort matbord där familjen och vänner kan samlas. Tack vare den öppna planlösningen till vardagsrummet har man en social planlösning samt närhet till balkongen om man skulle vilja njuta av en måltid ute.

VARDAGSRUM
Välplanerat vardagsrum med plats för det stora möblemanget. Tack vare gavelläget och stora fönster finns det mycket naturligt ljus. Här får det vardagliga familjelivet och sociala tillställningar plats. Fint läge med utgång till den generösa balkongen.

BALKONG
Fantastisk plats med fin utsikt mot natur och lummiga skogen. Tack vare utsikten och läget känns balkongen privat och mysig. Här finns det plats för fina utemöbler och planteringar och man kan njuta av härliga dagar.

BADRUM MED TVÄTTMASKIN OCH TORKTUMLARE
Rymligt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med handfat, badrumsskåp, WC och dusch. Tvättmaskin och torktumlare är installerat samt goda arbetsytor.

MASTER BEDROOM
Stort sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och förvaring. Plats finns för förvaring eller skrivbord för hemarbete.

SOVRUM
Även detta sovrum är i bra storlek med plats för säng och förvaring. Går även med fördel att använda rummet som kontor om behovet finns.

FÖRRÅD
Lägenhetens förråd finns i lägenheten. Går även att inredas till en lyxig walk in closet eller kontor.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 68 m2
Lägenhetsnummer: 1501
Byggnadsår: 2022
Driftkostnad: 504 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5 av 7
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Föreningen är ansluten till ett öppet bredbandsnät via Telia, med hög kapacitet och stor valfrihet av tjänster inom bredband, TV och telefoni.
För att se utbud av leverantörer kan du besöka www.bredbandswebben.se.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning sker genom fjärrvärme.
Ventilationssystem sker genom fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning (FTX).

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Shopping och matbutiker
Port 73 – Köpcentrum med två stora mataffärer samt 40 olika butiker och restauranger.
Haninge Centrum – Haninges största mötesplats med butiker, restauranger, sportaktiviteter och service.
Länna köpcentrum – En riktig shoppingdestination med brett utbud av butiker, lekland och över 1000 parkeringsplatser.
Mataffär – ICA-butik ett stenkast ifrån pendeltågsstationen i Vega. Pressbyrån finns vid pendeltågstationen.

Restaurang och Café
Sushi Arigato – Slå dig ner eller ta med dig hem. Vid pendeltågsstationen ligger väletablerade och omtyckta Sushi Arigato. Öppet alla dagar i veckan.
Wofflans stenugnsbageri – En promenad till Vegas egna stenugnsbageri är alltid uppskattat. Njut av en fantastisk frukost eller en härlig fika bakad med kärlek.

Fritid
Rudans friluftsområde – Vill du gå, springa, cykla eller åka skidor? Här kan du göra allt, året om. Du kan även spela frisbeegolf, boule, bada i sjöarna, ha picknick eller fiska – helt enkelt den perfekta platsen för härliga utomhusaktiviteter.
Kolartorps naturreservat – ett vackert skogsområde med berghällar och gles tallskog, perfekt för spännande utflykter med familjen. Tack vare att reservatet ligger på hög höjd kan ni ha picknick och samtidigt njuta av en fantastisk utsikt.
Gym – I Vega finns Puls & Träning och runt om i Haninge finns diverse andra gymkedjor.

Skolor
Förskolor – I dagsläget finns här tre förskolor, och för att kunna möta behoven som den stora inflyttningen innebär, planeras mellan 6-8 nya förskolor att byggas.
Skola – I augusti 2020 öppnade Nakterhusskolan en helt ny F-6-skola. Även en helt ny F-9-skola byggs i Vega, och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,88500%
Andel av månadsavgift: 0,0289

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

696 489 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Brf Nadir består av 42 smarta och välplanerade lägenheter i den växande stadsdelen Vega, 20 min från Stockholms innerstad. Här har du närhet till både natur, service och den nya pendeltågsstationen.

Angående juridisk person: huvudsakligen bör privatpersoner äga bostadsrätten då syftet med bostadsrätt är att bo där. Juridisk person godkännes endast i undantagsfall och då måste samtliga styrelseledamöter ställa sig bakom beslutet. Detta prövas från fall till fall, men bostadsrätten bör helst köpas av privatperson.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Husen är nybyggda från 2022.
Kommande renoveringar: Inga planerade renoveringar. (Enligt styrelsen 2024-09-09)

Gemensamma utrymmen

Föreningen har gemensamt soprum för grovsopor och kompostering. Utöver detta finns det cykelrum, barnvagnsrum och en lekplats med belysning.
Samtliga förråd är belägna i lägenheterna.

Parkering

Föreningen har inga egna p-platser att hyra ut.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen kommer höja avgiften 5% 1 oktober 2024. Föreningen har även en ekonomisk plan att höja avgiften 2% årligen. (Enligt styrelsen 2024-09-09)

Kommunikationer

Pendeltåg – Vegas nya pendeltågsstation tar dig snabbt och smidigt in till City.

Bussar – Ett busstorg finns i direkt anslutning till pendeltågsstationen, med förbindelser mot Haninge Centrum, Skogås, Norrby och Jordbro. Här finns även en stor cykelparkering.

För dig som kommer med bil så har Vega fått en egen avfart från riksväg 73 vilket gör bilresan smidigare då du slipper trafiken vid Haningeavfarten.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 911 kr
I månadsavgiften ingår värme och kallvatten.
Varmvatten debiteras efter faktiskt förbrukning (detta faktureras två månader i efterhand).

Driftkostnader

504 kr/månad
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 270 kr
Försäkring: 116 kr
Vatten: 118 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Föreningen kommer höja avgiften 5% 1 oktober 2024. Föreningen har även en ekonomisk plan att höja avgiften 2% årligen. (Enligt styrelsen 2024-09-09)

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 55 kWh/kvm/år
Energiklass: BB
Specifik energianvändning: 68 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2022-12-01
Besiktningsman: Mattias von Malmborg, Ebab installationsteknik AB

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 24 Visa alla 30 bilder
 

Planritning

Karta och område

Gaffelseglet 23 vån 5, Vega

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4911 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Gaffelseglet 23 vån 5
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning