Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 354 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Västerhaninge

Växelbruksvägen 111

Månadsavgift: 5 354 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Hus med gavelläge och magisk utsikt mot ängsmark

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 121 m2
  • Lägenhetsnummer: 00005
  • Månadsavgift: 5 354 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Detta hem med ett gavelläge bjuder känslan av att bo på landet med skog och ängsmark men med direkt närhet till allt som är behövligt. Bostadsområdet präglas av en lugn känsla anpassat för barnfamiljer med fina ytor att leka i. Här finns ett utegym,park, lekplatser och fina grönområden för barnen att leka fritt på. Detta är ett välplanerat radhus i två plan som fördelar sig över fina sociala ytor på entréplan. Från vardagsrummet har man utgång till den soldränkta altanen som ansluter mot tomten. Här har man god uppsikt över barnen som leker samtidigt som grillen har tänts på för tillagning av middag. På övre plan samlas tre stora sovrum med fina och ljusa färgsättningar, ett badrum på vardera våningsplan och generöst med förvaring samt klädkammare. På entréplan finns även en praktisk tvättstuga med en egen groventré. Genomgående mycket smakfulla tillval och ett vackert ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Egen parkeringsplats i direkt anslutning till husets entrésida som ger plats åt två bilar och här kan man även njuta av morgonkaffet i solen i trädäcket utanför entrén. Det sköna nybyggda området Årstiderna i Nedersta är perfekt passande och tryggt för barnen att växa upp i.Den egna tomten med gräsmatta är perfekt för att olika kalas och sociala sammanhang. På promenadavstånd ligger såväl närmaste matbutik som förskola, grundskola och gymnasium. I Nedersta har det nyligen öppnats en förskola under 2021 och förutom det finns det även ytterligare skolor av alla åldrar i området. Västerhaninge Centrum ligger endast en promenad bort och där finns pendeltåg mot Stockholm C och Nynäshamn, här finns även ett bra service utbud med mataffär, banker, restauranger, systembolaget och bageri m.m .

Varmt välkomna att kontakta Baran Kayhan på 070 823 21 91 vid intresse eller skicka en intresseanmälan.

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉ OCH HALL
Genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv med vattenburen golvvärme.Hall med nylagt stilrent klinkergolv i sten. Bra med avhängningsmöjligheter i generös skjutdörrsgarderob. Hela nedervåningen består av golvvärme och ekparkettsgolv.

FÖRRÅD
Vid entrén till huset finner man ett stort förråd som ger möjligheten till mycket förvaring.

BADRUM 1
I direkt anslutning till hallen når man det första badrummet som är ett helkaklat utförande med svart klinkergolv, golvvärme samt vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med dusch, infällbara duschväggar, spegelskåp, kommod samt WC.

KÖK
Ett påkostat Marbodal kök i modern klassisk design med påkostade tillval med vita snickerier, bänkskiva i komposit sten och vitt kakel på vägg diskbänk. Generöst med skåpförvaring och bra
med bänkytor. Full maskinell utrustning samt fläkt. Matplatsen med dess gedigna yta har skapat möjligheten till matbord för stora sällskap precis invid matplatsens fönsterparti.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga med en grov entré som är utrustad med tvättmaskin ,torktumlare och tvättho. Arbetsbänken som är monterad ovanför maskinerna samt rummets väggskåp ger praktiska arbetsytor och förvaring.Ljust klinkergolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är ljust och väldisponerat med plats för den stora familjen. Stora panoramafönster samt husetsgavelläge som skapat ett ytterligare fönster som släpper in rikligt med ljus och skapar känslan av ytterligare luftighet. Den stora väggen i vardagsrummet består av en ljus och grågrön ton.

UTEPLATS/TOMT
Från vardagsrummet har man utgång till den stora altan i ett vindskyddat och insynsskyddatläge. Här kan man ta sig ett glas vin på altanen till kvällsolen med magisk utsikt mot ängsmark samtidigt som man är omgiven av mindre grönska.

ÖVRE PLAN
Här finns fyra rymliga sovrum med möblerade och generösa ytor. Hemtrevliga och behagliga färgsättningar på väggar samt ekparkettsgolv genomgående i hela övervåning.

MASTERBEDROOM
Här har vi det stora sovrummet med plats för dubbelsäng och en stor garderobsvägg. Här har man utsikt mot tomten och kan ha en uppsikt på barnen samtidigt som barnen är ute och leker. Väggarna består av en fin midnattsblåton samt vita väggar.

KLÄDKAMMARE
En stor klädkammare för den som vill eller här kan man skapa ett stort förvaringsrum tack vare dess generösa yta.

SOVRUM 1
Sovrum med plats för säng och garderob. Även här har man utsikt mot husets tomt och dess underbara omgivning. Rummet kan lätt skapas ett fint kontor eller ett hobbyrum för den som vill. Färg i en grågrön ton av ett ljust slag.

SOVRUM 2
Detta rum som till en början var ett allrum som man som tillval skapade ett ytterligare rum med plats för säng och möblemang. Rummet kan lätt inredas till en fin barnkammarere. Väggar i en ljusrosa ton.

SOVRUM 3
Härifrån har man utsikt mot den icke trafikerade gatan. Här finns plats för säng, garderober och ytterligare möblemang.

BADRUM 2
Helkaklat badrum med golvvärme och svart klinkergolv här finns ett badkar för den som vill åtnjuta en spakväll. Badrummet är även utrustat spegelskåp, tvättställ, kommod samt WC.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 121 m2
Lägenhetsnummer: 00005
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Området är en dröm för natur- och badintresserade då det ligger endast 10-15 minuter ifrån ett antal havsbad i alla väderstreck.

Nedersta ligger knappt två kilometer söder om Västerhaninge centrum, omgivet av skog och ängsmark. Västerhaninge är en del av skärgårdskommunen Haninge och det är inte långt till Muskö eller Årsta Havsbad.

Här ligger hästhagar och ängar tätt och skärgården når du på 20 minuter. Ett område för dig som uppskattar fin natur och en miljö som gjord för lek och barnspring. Nedersta har nära till naturupplevelser och här finns ett stort utbud aktiviteter. Närheten till skärgården öppnar för både båtliv, fiske och camping – och kanske långfärdsskridskor till vintern. Vid Hanvedens idrottsplats finns bollplaner, löparbana, ishall för hockey, fri- och konståkning. Strax intill finns också fina elljusspår i skön natur för jogging och skidåkning. Blåkulla Gård är ett måste för hästintresserade och spelar du golf finns en handfull banor att välja mellan.

Pantsättningsavgift

476 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

1 305 822 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Bostadsrättsförening från 2016.
Föreningens byggnader består av 42 radhus och åtta friliggande hus med totalt 50 bostadsrätter.

Föreningen godkänner delat ägande med minst 10 procent av den som bo i bostaden.

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Inga kommande renoveringar.

Gemensamma utrymmen

Till varje bostad finns ett externt förråd.

Parkering

Beroende på storlek på huset, så har du mellan 1-2 platser som ryms på uppfarten
Finns ca 40 övriga p-platser.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar för 2021.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 354 kr
I avgiften ingår vatten, internet och kabel-tv
Vatten och kabel tv/internet ingår.
Obligatoriskt tillägg på 348.50/kr för kallvatten (medräknat i avgiften)

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 0 Visa alla 6 bilder
 

Planritning

Karta och område

Växelbruksvägen 111, Västerhaninge

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5354 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Växelbruksvägen 111
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning