Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 787 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Västerhaninge

Skarplöts allé 37

Månadsavgift: 5 787 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Modernt radhus i populära Ribbylund!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 5
  • Boarea: 117 m2
  • Lägenhetsnummer: A05S
  • Byggnadsår: 2018
  • Månadsavgift: 5 787 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Välkommen till Skarplöts allé 37!

Detta moderna radhus med en genomgående stilren design är placerat i ett populärt område på en lugn gata, perfekt för barnfamiljen.

Designen är elegant och kombinerar funktionalitet med moderna standarder. Det första du möts av är den inbjudande framsidan med ett trädäck som rymmer utemöbler för hela familjen. Här finns även ett rymligt förråd som är tillägsisolerat (varm förråd) och parkeringsplats för bilen. På entréplanet finner man de sociala ytorna. Det ljusa vardagsrummet har utgång till husets mysiga altan. Den stora altanen rymmer gott och väl alla ens utemöbler. Från altanen leds man ut till den fina trädgården med odlingsmöjligheter. På entréplan finner man även det moderna köket med allt man kan önska sig. Här finns det plats för en matplats som rymmer hela familjen. Ett av husets två badrum ligger på entéplan. Det moderna och helkaklade badrummet har allt man behöver inklusive tvättmaskin och torktumlare.

Övervåningen erbjuder tre vackra sovrum med gott om plats för sängar och förvaring, alla med stilfull inredning och utan insyn. Master bedroom har dessutom en egen balkong man kan njuta på under sena sommarkvällar. Allrummet på övervåningen är en rofylld plats där barnen kan umgås med sina vänner, och kan enkelt göras om till ett fjärde sovrum om så önskas. På övervåningen finns också ett praktiskt och snyggt badrum med badkar.

Området är en fridfull idyll med många familjer. Grönområden och lekplatser ligger mycket nära och blir naturliga mötesplatser för barnen. Ribby Ängar är en ny, attraktiv stadsdel i Västerhaninge där småstadskänsla och öppna landskap möts i ett naturnära och modernt område för alla åldrar. Förutom det centrala och lugna läget är det nära till väg 73, pendeltåg och bussförbindelser. Västerhaninge centrum, inom gångavstånd, erbjuder ett brett utbud av service, inklusive en välsorterad Coop-butik, Hemköp, apotek och restauranger. För badsugna är det dessutom nära till Årsta Havsbad och Dalarö.

Välkommen på visnining!

Om Bostaden

Beskrivning

- ENTREPLAN -

-HALL-
Redan i hallen möts man av en välkomnande känsla. Klinkergolvet gör det extra lätt att rengöra och med förvaringsmöjligheterna samt klädkammaren får man plats med allt man behöver.

-KÖK-
Det stilrena köket blir en naturlig plats för familjen att samlas på för att njuta av trevliga måltider. Kök med god kvalitet och snygg design har även plats för en matplats. Full maskinell utrustning och erbjuder allt du kan behöva.

-VARDAGSRUM-
Det ljusa vardagsrummet har plats för soffa och tillhörande TV- möbler men även ett matsalsbord om så önskas. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp på grund av de stora fönstren. Från vardagsrummet tar man sig även ut till den stora altanen som leder en vidare till trädgården.

-UTEPLATS-
En rogivande plats där du kan ha fina utemöbler och njuta av att vara ute. Altan som sedan övergår till trädgård med odlings möjligheter. Generöst med sol så att du kan njuta av att vara ute.

-BADRUM-
Rymligt helkaklat badrum i snygg design. Här finns dusch, wc och handfat med kommod. Här har du även tvättmaskin och torktumlare med arbetsytor.


- ÖVRE PLAN -

-ALLRUM-
Detta rum kan användas som ett TV-rum eller kontor men kan enkelt göras om till ett fjärde sovrum om man sätter upp en vägg. En trevlig plats där barn kan hänga med sina kompisar eller ett kontor där man kan arbeta utan att bli störd.

-BADRUM-
Ett helkaklat badrum. Här finner man badkar, WC, spegelskåp samt handfat med kommod.

-MASTER BEDROOM MED BALKONG-
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Förvara dina kläder gör du i garderoberna. Här finns även en egen balkong där du kan njuta.

-SOVRUM 1-
Ljust sovrum med plats för säng och förvaring. Även i detta sovrum finns det inbyggda garderober.

-SOVRUM 2-
Trevligt sovrum med plats för säng och förvaring. Även i detta sovrum finns det inbyggda garderober.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 5
Boarea: 117 m2
Lägenhetsnummer: A05S
Byggnadsår: 2018
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Föreningen har bredband via Bahnhof 1000/1000.
(Enligt styrelsen 2024-09-03)

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmningssystem: Värmepump-frånluft (el)
Ventilationssystem: F med återvinning

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Västerhaninge ligger i kommunens södra del, 6 km från Haninge centrum. Västerhaninge har drygt 10 000 invånare, goda kommunikationer och ett bra serviceutbud.
Du finner ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågsstationen där man tar sig till Stockholm/Nynäshamn på ca 30 minuter med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag.
Det finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.
Det finns gott om utomhusaktiviteter som t ex Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 3,57143%
Andel av månadsavgift: 0,0357143

Pantsättningsavgift

573 kr

Om föreningen

Brf BoKlok Gullvivan är en bostadsrättsförening, naturskönt beläget på Skarplöts allé / Riavägen i utkanten av Västerhaninge. Föreningen består av 28 fina tvåvånings radhus varav 12 radhus vid Skarplöts allé och 16 radhus vid Riavägen. Husen stod klara September 2018.

Föreningen har upprättat en underhållsplan för BRF Gullvivan och inom de närmsta åren finns inga stora renoveringar.

Se mer info på föreningens hemsida: https://www.brftorget.se/boklokgullvivan/sidor/hem

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2023 Fasadmålning,
Kommande renoveringar: inga planerade renoveringar

Gemensamma utrymmen

Varje bostad har ett förråd på framsidan i anslutning till bostaden.
De gemensamma områdena vi har är våra fina stora gräsytor som vi även har skötselansvar för.

Parkering

Till varje bostad finns det två parkeringsplatser, en precis utanför och en utmed gräsmattan (den är numrerad med husnummer). Det finns totalt 36 parkeringsplatser varav 2 handikappsplatser.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar. (Enligt styrelsen 2024-09-03)

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 787 kr
I avgiften ingår internet och kabel-tv
Obligatorisk avgift för bredband om 203 kr tillkommer.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar. (Enligt styrelsen 2024-09-03)

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 63 kWh/kvm/år
Energiklass: BB
Specifik energianvändning: 35 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2020-12-11
Besiktningsman: Stefan Ferrari, Boklok Housing AB

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 47 Visa alla 53 bilder
 

Planritning

Karta och område

Skarplöts allé 37, Västerhaninge

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5787 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Skarplöts allé 37
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning