Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 7 620 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Handen

Timmervägen 30

Månadsavgift: 7 620 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Baran Kayhan, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Baran Kayhan
Reg. Fastighetsmäklare/Ekonom
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Stilrent radhus perfekt för barnfamiljen på lugn adress

  • Typ: Radhus
  • Rum: 4, varav 3-4 sovrum
  • Boarea: 106,5 m2
  • Lägenhetsnummer: 3
  • Byggnadsår: 2016
  • Månadsavgift: 7 620 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Nej

Ett modernt och trevligt boende i 2-plan. Här finns en trevlig framsida med sol från morgon till en bit in på eftermiddagen där du kan avnjuta ditt morgonkaffe medans barnen leker i trädgården. Genomgående för bostaden är vitaliserat parkettgolv på entréplan och ekparkett på övre plan. Välj mellan en svalkande dusch eller ett skönt bad i de två helkaklade badrummen på var sitt plan. På nedre plan med både tvättmaskin och torktumlare i nära anslutning till hall så du smidigt kan kasta in smutsiga kläder direkt utan att behöva gå igenom hela bostaden.

En modern och tilltalande öppen planlösning sträcker dig genom bostaden med ett stilrent kök med välutvalda material och påskostad maskinell utrustning. I anslutning finns matplats och vidare in ett vardagsrum med stora skjutdörrar i glas som förlänger rummet och tar dig ut på den fantastiska balkongen med härlig eftermiddags- och kvällssol. Här finns plats för matbord, stor soffgrupp och möjlighet till ett extra rum finns vid behov. På övre plan hittar vi alla 3 sovrum samlade, varav det stora föräldrarsovrummet kan delas upp till två mindre sovrum(se alternativ planlösning).
I den fina trädgården finns välmående bärbuskar som jordgubbar, smultron, hallon och vinbär samt färska örter som skulle passa bra för den intresserade.

Vega är ett populärt område omtyckt av barnfamiljer med sin närhet till skolor, förskolor och kommunikation i form av bussar och pendeltåg nås inom några minuters promenad. Man ligger även med närhet till Port 73, Länna Handelsplats och Haninge Centrum. Det är heller inte långt till grönområden, naturreservat och bad. Gillar du naturen kommer du uppskatta Rudans friluftsområde och naturreservat där du kan ta långa promenader i de uppskattade vandringslederna och motionsspåren, bada i någon av sjöarna eller njuta av en picknick. På vinterhalvåret anordnas konstsnöspår för den som gillar längdskidor samt att man även plogar upp en bana för skidskor i övre rudan! För en långfrukost och liten kortare utflykt är Wofflans stenugnsbageri att rekommendera med utsökt sortiment och härlig uteservering!

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉPLAN
Hall
En inbjudande hall med goda möjligheter för avhängning och förvaring, avskild med en stilfull skena som harmoniserar med resten av hallen. Praktiskt och snyggt klinkergolv.

Badrum
Stilrent, helkaklat badrum med vattenburen golvvärme och spotlights. Utrustat med dusch, WC, handdukstork och ett specialutvalt handfat. Här finns också en tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagen. Förvaringen sköts av en kommod och spegelskåp.

Kök
Ett välkomnande kök med sociala ytor, perfekt för långa matlagningar med familjen. Gott om förvaring i köksskåp och lådor i en smakfull ton. Gedigna bänkskivor i komposit ger ett lyxigt utseende och erbjuder mycket arbetsyta. Köksön fungerar som en naturlig samlingspunkt vid tillställningar. Mellan skåpen sitter vita kakelplattor som harmonierar fint med resten av köket. Påkostad maskinell utrustning inkluderar kyl och frys i fullhöjd, spishäll, ugn, inbyggd mikro och diskmaskin. Plats finns för ett matbord som rymmer stora sällskap.

Vardagsrum
Vackert vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till en rymlig balkong genom stora skjutdörrar i glas. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen. De stora fönstren bidrar till ett härligt ljusflöde i rummet, och tack vare rummets rymd kan ett extra sovrum skapas vid behov. Gott om plats för en större soffgrupp och tv-möbel, samt för ett större matbord med stolar. Under trappan finns ett mycket uppskattat, platsbyggt skafferi.

ÖVRE PLAN
Sovrum 1
Stort master bedroom med stora fönster och fransk balkong. Kan delas av till två mindre sovrum (se alternativ planritning).

Sovrum 2
Stort sovrum med en separat del vid ingången, perfekt för förvaring eller som ett litet kontor. Plats för dubbelsäng och byrå/skrivbord.

Sovrum 3
Rymligt sovrum som även rymmer dubbelsäng och övrigt möblemang. Förvaring i tillhörande garderob.

Badrum
Helkaklat badrum med badkar, WC, handfat, kommod och spegelskåp. Även här finns spotlights och golvvärme.

Förråd
Praktiskt isolerat och inrett förråd på framsidan, i anslutning till husets entré.

Uteplats framsida
Inhängnad uteplats där du kan njuta av trevliga stunder i solen. Gräsyta perfekt för lekande barn och trätrall med plats för utemöbler. Intill finns välmående jordgubbs- och smultronplantor samt hallon- och vinbärsbuskar liksom en trivsam plantering med blomster, färska örter och ett litet äppelträd.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 106,5 m2
Lägenhetsnummer: 3
Byggnadsår: 2016
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Ansluten till Öppen fiber. Däremot finns ingen typ av kollektivt avtal för varken tv eller bredband utan varje medlem får själva stå för kostnad och abonnemang.

Värme- och ventilationsanläggning

FX (frånluft med återvinning), frånluftsvärmepump med vattenburna radiatorer. Golvvärme i badrum

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Haninge kommun har drygt 80 000 invånare och är en av Stockholms största och mest expansiva kranskommuner. Planerna för området med ny pendeltågsstation och bebyggelse med höghus och centrum gör att Kolartorp/Hermanstorp/Vega växer ihop med centrala Handen.
Ett attraktivt och välplanerat bostadsområde håller på att växa fram i natursköna Kolartorp. Ett fint område för dig som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

Ytterligare skolor i området som inte syns under flikarna "förskola" och "grundskola"

Förskolor i området:
- Gunnebo
- I Ur och Skur Spetsbergen
- Norlandia Pinojären
- Alprosen
- Vega förskola

Grundskolor i området:
- Nakterhusskolan
- Vega skola

Natur
I Kolartorp är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand o springleder även skidspår på vintern.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 4,12142 %
Andel av månadsavgift: 0,0436434

Pantsättningsavgift

573 kr

Om föreningen

Brf med fina radhus och lägenheter från Borohus som uppförts av Svanberg & Sjögren bygg AB. 16 radhus i två plan om 106/107 kvm och 16 enplanslägenheter om totalyta 45/46 kvm.

Föreningen har en gemensam solterrass och yta med studsmatta och lekstuga som är perfekt för kalas eller bara för att umgås tillsammans.
Entrén/uteplatser ligger avskilt på baksidan som gör det väldigt lugnt och tyst. Gemensamt förråd med tillgång till trädgårdsredskap, snöskyffel och liknande.
Det är en härlig gemenskap med många barnfamiljer.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Föreningen är så pass ny att det inte behövts göra några större renoveringar hittills.

2021 gjordes ett arbete med att dra om elanslutningen i föreningens elcentraler (som finns framför varje radhus) så att det är föreningen som står för uppvärmningen (varmvattenberedare) med ett gemensamt elavtal.
Kommande renoveringar: Föreningen utför underhåll efter underhållsplanen. Ingen underhåll/renovering planerat för 2024. (2024-02-14)

Gemensamma utrymmen

Till varje radhus finns förråd i separat länga. Lägenheterna har förråd i lägenheten.
Finns även gemensamma förråd.

Parkering

Det finns extra p-platser att hyra för 500kr/mån

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen höjde avgiften i tre etapper förra året (senast 1/1 2024) och är nu på en balanserad avgiftsnivå för 2024.
Inga fler avgiftshöjningar är planerat för 2024. (2024-02-14)

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

7 620 kr
I avgiften ingår vatten
Obligatoriskt vatten -/ värmetillägg på 1 000 kr är inkluderad i avgiften ovan. Sophämtning ingår i månadsavgiften

Avgiftsförändringar

Föreningen höjde avgiften i tre etapper förra året (senast 1/1 2024) och är nu på en balanserad avgiftsnivå för 2024.
Inga fler avgiftshöjningar är planerat för 2024. (2024-02-14)

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 51 Visa alla 57 bilder
 

Planritning

Karta och område

Timmervägen 30, Handen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 7620 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Timmervägen 30
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning