Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 5 398 kr/månad
Välj visningstid
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Handen

Midgårdsvägen 44

Utgångspris: 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 5 398 kr/månad
Välj visningstid
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Rymlig 3a i toppskick med lugnt läge, närhet till centrum och pendeltåg

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 77 m2
  • Lägenhetsnummer: 316
  • Byggnadsår: 1956
  • Månadsavgift: 5 398 kr
  • Driftkostnad: 699 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 3

Fantastiskt läge mot lugn innergård. Välkommen till denna fantastiska tre rumslägenhet som ligger i ett eftertraktat läge på en lugn och fridfull adress. Lägenheten är perfekt belägen med gångavstånd till både centrum och kommunikationer vilket gör det till en idealisk plats att bo på. För barnen finns flera lekplatser i området samt förskola och skola.
Här bor man bekvämt i en rymlig lägenhet. Renoverat med stil vilket ger ett hem att trivas länge. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling, underhållning, och bjuder på en härlig utsikt från de stora fönsterna. Det finns även gott om plats för en matsalsdel för att bjuda in vänner och familj till middagar. Från vardagsrummet tar du dig ut till den rymliga balkongen med bra solläge mot innergården. Tack vare inglasningen kan man nyttja den året om. Funktionellt kök i toppskick vilket för matlagnings entusiaster. Det finns också gott om förvaringsutrymme och räckvidd från köket till vardagsrummet, vilket gör det enkelt att umgås med gäster samtidigt som man förbereder middagen. De två sovrummen är alla väl tilltagna och erbjuder tillräckligt med utrymme för både säng och förvaring. Det finns även stort familjebadrum med tvättmaskin.
En av de stora fördelarna med denna lägenhet är dess närhet till förskolor och skolor, vilket gör det till en idealisk plats för familjer med små barn. Dessutom är området mycket lugnt och fridfullt, vilket ger en avkopplande tillflyktsort efter en lång dag.

Säljarens ord
"Lugn och harmonisk energi genomsyrar hela lägenheten. Grannarna är tysta och trevliga. Härlig utsikt mot tallskog från den inglasade balkongen."

Med kort promenad så når du Haninge Centrum med trevligt utbud av restauranger, butiker och shopping. Kommunikationer finns i form av flertalet busslinjer samt pendeltåg som tar dig till Stockholm City på 23 min. Närområdet erbjuder flera förskolor, skolor och gymnasium. Det finns även flera grönområden och lekparker för barnen och badmöjligheter i Rudasjön. Torvalla idrottsplats ligger ett stenkast bort med simhallar, ishall, fotbollsplaner och löpspår.

Sammanfattningsvis är denna tre rumslägenhet i ett drömläge för den som söker ett lugnt och fridfullt hem i stadens hjärta. Med högkvalitativa bekvämligheter och närhet till allt du behöver, är denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker den ultimata livsstilen. Varmt välkommen att boka en visning idag.

Ansvarig mäklare Jimmy Rossetti 0701088071

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Inbjudande hall som öppnar upp sig mot vardagsrum och kök. Här har du fantastiska ytor till att förvara och hänga av dig dina ytterkläder.

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med härliga ytor där du får plats med både soffgrupp och matplats medans du fortfarande behåller känslan av rymd och plats. Härifrån kommer du ut till den inglasade balkongen i lugnt läge mot innergården. Social och öppen planlösning med köket

BALKONG
Inglasad balkong i soligt läge mot den lugna innergården. Här kan du sitta i lugn och ro och avnjuta en kaffe under alla årstider. Plats för soffgrupp och växtlighet. Vy över de grönskande gårdarna i insynsskyddat läge.

KÖK
Funktionellt kök med allt för den matintresserade. Här har du gott om arbetsyta och förvaring i skåp och lådor. Köket är utrustat med modern utrustning som möter dagens standard. Snygg design och praktiskt.

BADRUM
Stambytt badrum i helkaklat utförande med stilren design. Härligt ljusinsläpp tack vare ett fönster. Badrummet är utrustat med badkar för avkopplande stunder och barnplask. Tvättmaskin är självklart installerad för att förenkla vardagen

SOVRUM
Sovrummet som nås från hallen erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng och garderobsmöbel. Kan med fördel användas som kontor, gästrum eller barnrum med massa leksaker

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng. Här släpps ljuset in genom dubbelfönster och för med sig ett härligt dagsljus till rummet.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 77 m2
Lägenhetsnummer: 316
Utgångspris: 1 995 000 kr
Byggnadsår: 1956
Driftkostnad: 699 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 3

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Telia med en hastighet på 1000 Mbit/s.
Från och med 1 oktober 2019 så har föreningen tillsammans med Riksnet & Telia ett kollektivt avtal. Vilket gav ett tillägg i hyresbetalningen på 119kr.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge
Område: Centrala Haninge

Omgivning

Bor du i BRF Hanveden har du nära till det mesta. I denna skärgårdskommun finns ett stort utbud på olika naturområden. Inom gångavstånd finns Haninge centrum samt goda kommunikationer med både bussar och pendeltåg. Det tar 25 minuter med pendeltåg till Stockholms central.

Det finns allt från förskola till universitet i Handen. Här finns också polis, vårdcentral, tandläkare, frisörer, kulturhus, simhall, systembolag osv.
Allt detta och mycket mer inom gångavstånd.

Handen är centralorten i Haninge kommun som är Sveriges största skärgårdskommun med vacker natur. I Haninge finns fräscha sportanläggningar, flera bibliotek, ett rikt föreningsliv och aktiviteter för alla. Lägenheten är belägen ett par minuter från Haninge C där det finns ett brett utbud av butiker och restauranger. Förutom Haninge C finns även Port 73, som är en modern handelsplats, samt ICA Maxi i närområdet.

För den sportintresserade finns ett flertal gym, tennis-och badminton hallar samt Torvalla sportanläggning med fotbollsplan, ishockeyhall och simbassäng. Ett flertal förskolor, grundskolor, gymnasium och högskolan KTH finns i Handen och i närområdena. Handen är ett expansivt område med stora framtidplaner. Flera nyproduktioner är planerade att vara klara inom de närmaste åren och hela centrum byggs om till en ny, modern stadsdel.

Andel i föreningen

Andel av månadsavgift: 0,005797

Pantsättningsavgift

1 146 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

344 513 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Föreningen består av 197 lägenheter och 27 lokaler. Ingen av lägenheterna är hyresrätt från föreningens sida. Men det tillåts uthyrning i andrahand genom att ägaren söker tillstånd hos styrelsen och om styrelsen godkänner andrahandsuthyrningen kommer styrelsen att bevilja uthyrning med 6 mån per gång i max 3 år.

Föreningen har förslag på nya stadgar.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: - 2015 stambyte
- 2018 Polering/behandling av trapphusgolv
- 2018 Installation av väggfasta stolar
- 2018 Ny belysning ovanför soprum/cykelförråd
- 2017 Fönsterbyte
- 2017 Renovering av soprum/cykelförråd
- 2017 Ny bok Midgårdsvägen 22
- 2017 Anläggning av två nya p-platser
- 2017 Byte av torkaggregat i torkrum Midgårdsv 38 samt nya maglar
- Uppgradering till el 3 fas
- Återställande av mark efter kulvertbytet
- Återställande av ledningar/stuprör till dagvattenbrunn
- Översyn av paneler och dörrar till soprum
- Målning av trappuppgångar
- Injusering av värmesystemet, kulverbyte och en ny undercentral
- Utredning av tak, åtgärd målning
- Pilotprojekt stambyte B 13 (en stam)
- Utredning av fönsterbågarnas kondition
- Översyn och lackning av entrépartier
- Termofotografering av byggnaderna
- Isolering av grunden på vikingavägen 15
- Utökning av plattformar på vinden vid takluckor
- Genomgång av samtliga rökluckor i trapphusen
-2020 Byte av undercentraler/värmesystem, breddning av p-platser
-2021 Projekt Tak & Fasad på Bragevägen
-2022 Forts. Tak & Fasad på Midgårdsvägen 40-28
-2023 Forts. Tak & Fasad på Midgårdsvägen 24-26, påbörjas i Mars-23
-2023 Forts. Midgårdsvägen 42-48, 20-22 samt.
-2023 Forts Vikingavägen 15, 17-23
Kommande renoveringar: Föreningen har ett pågående stort projekt gällande taket och fasaden som gäller hela 2024. (Enligt styrelsen 2024-04-24)

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns Källarförråd och tvättstuga, samt ett cykelrum. Det finns även gemensam grillar.

Parkering

Det finns 74 garage och 62 p-platser. Avgift för garage ligger på 700kr/mån samt p-plats 250kr/mån. Avgift
MC-Garage (förråd) 400kr/mån. För att få parkeringsplats gäller att ställa sig i separat kö hos Fastighetsägarna Service Stockholm AB. (Enligt styrelsen 2024-04-24)

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga avgiftsförändringar inplanerat just nu (Enligt styrelsen 2024-09-26)

Kommunikationer

I Handen finns det utmärkta kommunikationer via pendeltåg, ett flertal bussar samt smidiga bilvägar. Med pendeltåget tar dig till Stockholm C på 25 min och under nattetid finns det bussar som ersätter sträckan. Det finns flera busslinjer, bland annat direktbussar som går till Gullmarsplan. Med bil tar du dig ut på 73an och du är i Stockholm på en kvart!

Ekonomi

Utgångspris

1 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 2 006 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 398 kr
I avgiften ingår värme, vatten, varmvatten, kallvatten och bostadsrättstillägg
värme, vatten och bredband
Ett obligatoriskt tillägg för IT/Bredband tillkommer på månadsavin med 119kr/mån.
Bostadsrättstillägget måste tecknas separat.

Driftkostnader

699 kr/månad
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 404 kr
Försäkring: 176 kr
IT/Bredband: 119 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Inga avgiftsförändringar inplanerat just nu (Enligt styrelsen 2024-09-26)

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 134 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Specifik energianvändning: 133 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-08-27
Besiktningsman: Vahid Jafarpour, HSB Stockholm

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 30 Visa alla 36 bilder
 

Planritning

Karta och område

Midgårdsvägen 44, Handen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5398 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Välj mellan nedan alternativ
22
okt
Anmälan krävs
Tis
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Centrala Haninge, Haninge
Midgårdsvägen 44
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning