Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 10 633 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Handen

Arkens väg 7

Månadsavgift: 10 633 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Modern 5:a sällan till salu på Arkens väg 7

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 121 m2
  • Lägenhetsnummer: 5
  • Byggnadsår: 2006
  • Månadsavgift: 10 633 kr
  • Driftkostnad: 600 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 5
  • Hiss: Ja

Välkommen till en generös och modern 5:a på populära Arkens väg 7. Med den rymliga hissen tar du dig enklast en trappa upp till lägenheten om hela 121 kvadratmeter, som är perfekt belägen på en lugn adress. Unikt eget inglasat uterum i söderläge med utgång till föreningens fantastiska gård, där barnen kan leka, ger en trivsam radhuskänsla. Ljuset i kombination med den trevliga planlösningen, de stilrena linjerna och den moderna interiören ger ett minst sagt smakfullt intryck. Här samsas luftiga och välplanerade ytor. Då huset har byggår 2006, finns ett modernt kök med rätt planering och interiörer, som möter den stora familjens behov. Två smakfulla badrum med tvättavdelning i ena. Hela fyra rymliga sovrum där du har plats för säng, förvaring, arbetshörna eller massor av leksaker. Stor walk in closet i hallen som likväl kan användas som kontor eller extra sovrum. Lägenheten är i bra skick och här kan ni flytta in utan att behöva lägga energi på kostsamma renoveringar.
På Arkens väg 7 bor du i perfekt läge med inglasad balkong/uterum mot stor och lugn innergård.

Utanför huset finns ett litet torg med bl.a. gym och butik. Med en kort promenad når du Rudans friluftsområde med bad- och motionsmöjligheter. Pendeltågsstationen och Handen centrum med sitt rika serviceutbud finns även inom kort gångavstånd. Flertalet bussar passerar mot kommunens övriga orter samt Gullmarsplan från hållplatsen intill. Trivsamt område med goda kommunikationer, nära till köpcentrum samt fina promenadstråk. Närmaste skola ligger några minuters promenad bort.
Mycket attraktivt boende!

Anmäl intresse idag för att hålla dig uppdaterad!
För mer information och privat visning kontakta Juan Lagos 0733-349 925

Om Bostaden

Beskrivning

HALL MED STOR WALK IN CLOSET
Välkomnande hall med gott om utrymme för att hänga av ytterkläder och skor i den rymliga garderoben med skjutdörrar. Här möts man av ljusa ytor och en modern känsla. Utrymme finns för att ha kontorshörna om så önskas. Det finns även en rymlig walk in closet där du kan förvara dina kläder. Rummet kan med fördel användas som arbetsrum eller extra sovrum.
Till lägenheten hör det även ett källarförråd.

KÖK
Från hallen tar du dig till detta stilrena kök med härliga ytor. Här finns det gott om skåp som är beklädda med moderna vita luckor. Gedigna arbetsytor för den kreativa kocken att arbeta på. Maskinell utrustning består av diskmaskin, spis, ugn, fläkt och kyl och frys i fullhöjd. I köket så får du även plats med matbord så att du kan avnjuta smakliga familjemiddagar.

BADRUM 1
Med ingång från hallen tar du dig till detta badrum som är av den större modellen så att det som vardagen kräver får plats. Det finns badkar, wc, handfat, arbetsbänk och skåp med förvaring. Givetvis finns tvättmaskin och torktumlare installerad.

VARDAGSRUM MED INGLASAD UTEPLATS
Ljust och luftigt vardagsrum med gott om möbleringsutrymme och utgång till den fantastiska inglasade uteplatsen. Här finns gott om utrymme för att ha det större möblemanget och trevligt sällskap. Vill man ha en kontorshörna så finns det även plats för det.

INGLASAD UTEPLATS MED SÖDERLÄGE
Här kan du verkligen avnjuta sommaren med familjen. Utrymme finns för den större utomhusmöbeln så att trevligt sällskap får plats. Direkt utanför har du föreningens gemensamma innergård där du kan låta barnen leka fritt. Tack vare att gården ligger en trappa upp så är det en skyddad och lugn oas.

MASTER BEDROOM
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, förvaring och kontorshörna. Rummet har bra ljusinsläpp från det stora fönstret.

SOVRUM 1
Detta sovrum med ingång från vardagsrummet är av rätt storlek för större säng, förvaring och massor av leksaker. Här har du utsikt över föreningens innergård.

SOVRUM 2 och 3
Båda sovrummen är av bra storlek för att få plats med större säng, garderober, förvaring, leksaker m.m. Något av rummen går med fördel att använda som kontor, hobbyrum eller varför inte ännu en walk in closet.

BADRUM 2
Även detta badrummet är av den större modellen i fin design. Här har du wc, dusch, och handfat med kommod samt golvvärme

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 121 m2
Lägenhetsnummer: 5
Byggnadsår: 2006
Driftkostnad: 600 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 5
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV levereras av Tele2 och bredband av Telenor. Bredband (fiber) 250 Mbit/s, inkluderar IP Telefoni ingår i avgiften noter att samtalskostnad tillkommer och betalas av boende via faktura från Telenor . Kabel-Tv från med grundutbud ingår i avgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme och Luft/värmepumpar.
Ventilation genom frånluft.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Lägenheten ligger i ett centralt och lugnt läge med närhet till utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, bussar och pendeltåg.
Det tar cirka tio minuter att promenera till Haninge centrum, som har ett stort utbud av butiker. Nära Haninge centrum finns även Handens Närsjukhus.

Nära Rudans friluftsområde och Slätmossens naturpark, med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. Området passar för alla, barnfamiljer, äldre och unga.

I sjön Nedre Rundan kan du fiska ädelfisk. Fiskekort finns att köpa i Vallas Gatukök, Sleipnervägen 113, Rudan Center samt medborgarkontoret på Rudsjöterassen 2, Handen.

Nära även till Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,0398
Andel av insats: 2,0398
Andel av månadsavgift: 0,020398

Pantsättningsavgift

860 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

965 209 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Föreningen består av 79 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1:or till 5:or.
I husen finns garage med direktanslutning till trapphus och hiss, och parkeringsplatser intill byggnaderna.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Fastigheterna är i gott skick från nyproduktion 2006/2007 och därför har inga större renoveringar gjorts.
(Enligt styrelsen 2024-08-15)
Kommande renoveringar: Inga planerade renovering (enligt styrelsen 2024-08-15)

Gemensamma utrymmen

I port 10 finns tvättstuga finns med tre tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkskåp. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats för de yngre. Barnvagnsrum finns.

Större lägenheter har förråd i trappuppgångar. Mindre lägenheter har förråd i lägenheten. Det finns inga förråd som hyrs ut.

Parkering

Bilplats 1: Garage . Avgift 600 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 2: P-plats . Avgift 300 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 3: Garage . Avgift 900 kr/mån, har separat kö, har strömuttag.
Inga platser lediga i nu läget men det brukar vara balans mellan tillgång och efterfrågan, det finns 62 + 14 garage resp. p-platser.
(Enligt styrelsen 2024-08-15)

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar. (Enligt styrelsen 2024-08-15)

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 2 006 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

10 633 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg
Värme, vatten, bredband, Kabel-TV grundutbud, bostadsrättstillägg.
El debiteras separat efter förbrukning och återfinns på avin för månadsavgift.

Driftkostnader

600 kr/månad
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 400 kr
Försäkring: 200 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar. (Enligt styrelsen 2024-08-15)

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 149 kWh/kvm/år
Energiklass: FF
Energideklaration utförd: 2018-08-28

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 2 Visa alla 8 bilder
 

Planritning

Karta och område

Arkens väg 7, Handen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 10633 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Arkens väg 7
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning