Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 9 297 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Kalle Gudmundsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Kalle Gudmundsson
Fastighetsmäklare, Partner, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Handen

Arkens Väg 5

Månadsavgift: 9 297 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Juan Lagos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Juan Lagos
Reg. Fastighetsmäklare
Kalle Gudmundsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Kalle Gudmundsson
Fastighetsmäklare, Partner, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Unik fyrarummare med högt i tak och två balkonger

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 104 m2
  • Lägenhetsnummer: 27
  • Byggnadsår: 2006
  • Månadsavgift: 9 297 kr
  • Driftkostnad: 744 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4 av 4
  • Hiss: Ja

Varmt välkomna till det fantastiska området kring Arkens väg och denna unika fyra om 104 kvadratmeter. Lägenheten är genomgående och belägen högst upp i huset, på varje sida finns balkong, en stor inglasad och en mindre för kvällssol. Lägenheten har sluttande tak som börjar i normal takhöjd och slutar i hela 3,6m vid kök och vardagsrum! Kombinerat med fönster i tre väderstreck känns lägenheten väldigt luftig och ljus.

När vi kliver in i lägenheten möts vi av en rymlig och välplanerad hall med garderob och plats för byrå och klädhängare. I anslutning finns ett stort förråd eller walk-in closet samt två helkaklade badrum med golvvärme och handdukstork. Det ena badrummet har badkar, tvättmaskin och torktumlare, medan det andra har dusch och fönster. Köket är ljust och rymligt med plats för matbord och stor kyl och frys. Intill finns ett öppet vardagsrum med hög takhöjd och stora fönster. Lägenheten har tre sovrum, varav två större med plats för dubbelsäng, garderober och ett av dem med balkong.

Hissen har du rakt utanför dörren och tar dig direkt ner till garaget eller entréplan.

På Arkens väg bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker, gym och utmärkta shoppingstråk. Området har bra kommunikationer och en kort promenad tar dig till Rudans natursköna friluftsområde. Här finns badplats, elljus och skidspår samt vintertid möjligheter till skridskoåkning på sjön.

Varmt välkomna på visning!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med ekparkett och ljusa, nymålade väggar. Här finns gott om plats för avhängning under en hatthylla samt i en garderob. Utrymme finns även för ett avställningsbord och växter.

KÖK
Fantastiskt kök med upp till 3,6 meters takhöjd och utsikt över takåsarna genom stora fönster som släpper in rikligt med ljus över matplatsen. Köket har ekfärgade skåpluckor och är utrustat med diskmaskin, ugn och spis. Den rymliga kylen och frysen har vattenanslutning för iskallt vatten och is direkt från dörren.

VARDAGSRUM
Från köket når du det rymliga vardagsrummet med upp till 3,6 meters takhöjd och fönster i två väderstreck. Här finns plats för en stor soffa, tv-bänk och övrigt möblemang. Rummet är även utrustat med en stilren akustikpanel i valnöt som bidrar till en behaglig ljudmiljö och elegant inredningsdetalj.

INGLASAD BALKONG
Den stora, inglasade balkongen i bästa solläge nås genom vardagsrummet. Här finns gott om plats för ett stort matbord och växter, och tack vare inglasningen kan du njuta av balkongen oavsett väder.

HUVUDSOVRUM
Sovrum med ekparkett och nymålade väggar. Här finns plats för en dubbelsäng och byrå, samtidigt som rummet behåller sin luftiga känsla. Förvaring erbjuds i tre garderober.

WALK-IN CLOSET
Generös walk-in closet med högt i tak, utrustad med hyllor som sträcker sig hela vägen upp samt klädstänger. Här finns också en byrå för ytterligare förvaring.

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum med golvvärme, badkar, handdukstork och förvaring vid handfatet. Dessutom utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM MED BALKONG
Ljust och rogivande sovrum med egen balkong som bjuder på milsvid utsikt och kvällssol. Här finns plats för en dubbelsäng och byrå, samt förvaring i fyra garderober.

KONTOR/SOVRUM
Perfekt som kontor eller extra sovrum. Rummet har två fönster som ger rikligt ljusinsläpp och plats för en säng och byrå, alternativt ett stort skrivbord.

BADRUM MED DUSCH
Helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Badrummet har ett fönster för naturligt ljus och vädring, samt en dusch.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 104 m2
Lägenhetsnummer: 27
Byggnadsår: 2006
Driftkostnad: 744 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV levereras av Tele2 och bredband av Telenor. Bredband (fiber) 250 Mbit/s, inkluderar IP Telefoni ingår i avgiften noter att samtalskostnad tillkommer och betalas av boende via faktura från Telenor . Kabel-Tv från med grundutbud ingår i avgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme och Luft/värmepumpar.
Ventilation genom frånluft.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Lägenheten ligger i ett centralt och lugnt läge med närhet till utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, bussar och pendeltåg.
Det tar cirka tio minuter att promenera till Haninge centrum, som har ett stort utbud av butiker. Nära Haninge centrum finns även Handens Närsjukhus.

Nära Rudans friluftsområde och Slätmossens naturpark, med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. Området passar för alla, barnfamiljer, äldre och unga.

I sjön Nedre Rundan kan du fiska ädelfisk. Fiskekort finns att köpa i Vallas Gatukök, Sleipnervägen 113, Rudan Center samt medborgarkontoret på Rudsjöterassen 2, Handen.

Nära även till Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.7835 %
Andel av månadsavgift: 0,017835

Pantsättningsavgift

860 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

843 931 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Föreningen består av 79 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1:or till 5:or.
I husen finns garage med direktanslutning till trapphus och hiss, och parkeringsplatser intill byggnaderna.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Fastigheterna är i gott skick från nyproduktion 2006/2007 och därför har inga större renoveringar gjorts.
(Enligt styrelsen 2024-08-15)
Kommande renoveringar: Inga planerade renovering (enligt styrelsen 2024-08-15)

Gemensamma utrymmen

I port 10 finns tvättstuga finns med tre tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkskåp. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats för de yngre. Barnvagnsrum finns.

Större lägenheter har förråd i trappuppgångar. Mindre lägenheter har förråd i lägenheten. Det finns inga förråd som hyrs ut.

Parkering

Bilplats 1: Garage . Avgift 600 kr/mån, har separat kö.
Bilplats 2: Garage . Avgift 900 kr/mån, har separat kö, har strömuttag.
Bilplats 3: P-plats . Avgift 300 kr/mån, har separat kö.
Inga platser lediga i nu läget men det brukar vara balans mellan tillgång och efterfrågan, det finns 62 + 14 garage resp. p-platser.
(Enligt styrelsen 2024-08-15)

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar. (Enligt styrelsen 2024-08-15)

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 2 006 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

9 297 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg
Värme, vatten, bredband, Kabel-TV grundutbud, bostadsrättstillägg.
El debiteras separat efter förbrukning och återfinns på avin för månadsavgift.

Driftkostnader

744 kr/månad

Fördelas enligt följande

El: 581 kr
Försäkring: 163 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar. (Enligt styrelsen 2024-08-15)

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 149 kWh/kvm/år
Energiklass: FF
Energideklaration utförd: 2018-08-28

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 30 Visa alla 36 bilder
 

Planritning

Karta och område

Arkens Väg 5, Handen

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 9297 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Arkens Väg 5
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning