Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
4 795 000 kr
Månadsavgift: 6 261 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sophia Åkerman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sophia Åkerman
Fastighetsmäklare och Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Stenhamra

Klyvarestigen 16G

Pris (Utgångspris): 
4 795 000 kr
Månadsavgift: 6 261 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sophia Åkerman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sophia Åkerman
Fastighetsmäklare och Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Stilrent parhus med perfekt solläge!

  • Typ: Parhus
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 122 m2
  • Lägenhetsnummer: 11
  • Byggnadsår: 2020
  • Månadsavgift: 6 261 kr
  • Driftkostnad: 1 730 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Välkommen till detta stilrena och moderna parhus i populära Stenhamra! Med ett fantastiskt solläge och med modern design är detta ett perfekt hem för hela familjen. Huset, som är nyproducerat från 2020, erbjuder 122 kvm boendeyta fördelat på 5 rum och kök i två plan. Dessutom har du en egen trädgård med underbara uteplatser & bästa solläge med sol hela dagen!

Här möts du av en lyxig känsla och harmoni i hela huset, med sina stilrena materialval och tak i nock med en imponerande höjd på 3,8 meter!

Det vackra vardagsrummet är ljust och öppet, med stora fönster och utgång till en härlig altan och trädgård. Köket är smakfullt inrett med vita skåpsluckor från HTH och rostfria vitvaror från Siemens. Här finns gott om arbetsyta och en trevlig matplats intill det stora fönstret där du kan njuta av den vackra utsikten över skogen. Utöver detta finns på entréplanet även en helkaklad wc/ dusch med tvättstugedel.

På övervåningen finns fyra fina sovrum, alla med fransk balkong och garderober. Här finns även ett badrum med hotellkänsla och en öppen hall som kan användas som arbetsplats om så önskas. Genomgående har huset skön golvvärme, vilket ger en extra komfort.

Till bostaden hör även 2 p-platser intill huset med en laddbox samt ett utvändigt förråd för extra förvaring. Fiber finns installerat.

I husen i Brf Stenhuggaren 1 bor du miljösmart med bla egenproducerad solel med ett hållbart och framtidssäkert boende med låga driftskostnader. Husen är ritade och placerade utifrån platsens naturliga förutsättningar för att på bästa sätt smälta in och tillvarata dess karaktär och vackra vyer. Från de stora fönstren eller någon av de mysiga uteplatserna är det fint att blicka ut över skog och mark och njuta av årstidernas skiftningar. Detta hus har energiklass A, vilket ger dig möjlighet för ”grön” bolånerabatt.

Centralt beläget i Stenhamra med gångavstånd till skolor, förskolor, badplats, pizzeria, konditori, gym, bra busskommunikationer, upplyst motionsspår, fina naturområden och mycket mer.

Det här är ett hem där du kan flytta in och njuta från första stund, allt är färdigställt och klart. Varmt välkommen till Klyvarestigen 16G!

Om Bostaden

Beskrivning

Rumsbeskrivning:
Bostaden har ett genomgående vitlaserat ekgolv (Shade ek milky white från Tarkett) med vattenburen golvvärme och vitmålade släta väggar.

ENTRÉPLAN med en takhöjd på 2,5 m.
ENTRÉHALL
Ljus och trevlig entréhall med vackert klinkergolv som övergår i vitlaserat ekgolv. Här finns även bra med förvaring av kläder i en stor skjutdörrsgarderob samt plats för klädhängare.

KÖK MED MATPLATS
Ett mycket smakfullt kök med rymlig och trevlig matplats invid det stora fönstret som ger ett härligt ljus och utsikten över skogen blir som en tavla! Snyggt kök med vita köksluckor från HTH, rostfria handtag, rostfria vitvaror från Siemens samt infällda spotlights i taket. Praktiskt planerat med bra arbetsyta i laminat med stilfullt Carrara kakel ovan som stänkskydd.
En naturlig samlingsplats för familj och vänner där man gärna spenderar mycket tid. Inbjudande och välplanerat kök med hög standard som får dig att vilja stanna här länge — oavsett om du har köket fullt av vänner eller om du själv har en rofylld tid med långkok!
Maskinpark från Siemens med rostfria vitvaror: Hel kyl och frys, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och helintegrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Vackert och öppet vardagsrum med stort fönsterpartier och med utgång till underbar altan och vidare ut i trädgården.

WC/ DUSCH/ TVÄTTSTUGA
Helkaklat badrum med genomgående fina materialval så som bl.a. stora vita kakelplattor på väggarna och snyggt grått klinkergolv med skön golvvärme samt dimbara infällda spotlights i taket. Rymlig kommod från IFÖ med lådor, spegelskåp, handdukstork och duschdörrar i klarglas.
Här finns även en arbetsbänk i laminat från HTH ovan tvättmaskin, torktumlare från Siemens samt frånluftvärmepump och en installationsgarderob 80 cm med vattenmätare. Ovan arbetsbänken finns praktiska ekhyllor med dimbara spotlights för bästa möjliga belysning över arbetsbänken.

HALL
Rymlig inre hall mellan kök och vardagsrum med två stycken garderober samt ett rymligt förråd under trapp.

ÖVRE PLAN
Hela övre plan har en vacker takhöjd med tak i nock.

HALL med en takhöjd på 3,4-3,8 m.
Som förbinder alla fyra sovrum. Här finns plats för arbetshörna om så önskas.

SOVRUM 1, 2, 3 OCH 4 med en takhöjd på 1,8-3,4m.
Ljusa fina sovrum med garderober i varje sovrum och garderobsvägg med skjutdörrar i master bedroom. Läckra och fina franskabalkonger i varje rum och tak i nock skapar en underbar känsla och rofylld miljö!

BADRUM med en takhöjd på 3,4-3,8 m
Fräscht helkaklat badrum i neutrala färger med tak i nock och fönster som skapar en trivsam hotellkänsla! Vita stora kakelplattor på väggarna och grått klinker på golv med golvvärme. Rymlig badrumskommod med spegelskåp, LED-belysning och eluttag. Badkar med Grohe blandare och badkarsvägg (IFÖ) i klarglas. Handdukstork och dimbara spotlights i tak.

FÖRRÅD
Ett oisolerat utvändigt förråd om ca 4 kvm på altanen.

Sammanfattning

Typ: Parhus
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 122 m2
Lägenhetsnummer: 11
Pris (Utgångspris): 4 795 000 kr
Byggnadsår: 2020
Driftkostnad: 1 730 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Upplåtna utrymmen

Separat oisolerat utvändigt förråd om ca 4 kvm.

Byggnadssätt

Kommentar: Byggnadspecifikation;
Grundläggning: Isolerad gjuten betongplatta med golvvärme.
Stomme/ Ytterväggar; Isolerad regelstomme av trä med utvändig fabriksmålad grå/svart träpanel. OSB (i badrum plywood)- och gipsbeklädnad. Våtrumsväggar med godkänt skivmaterial.
Innerväggar: Gipsbeklädda träreglar, isolerade. Förstärkta med OSB eller plywood (badrum). Våtrumsväggar med godkänt skivmaterial. Lägenhetsskiljande väggar med OSB, dubbel gips, isolerade och med luftspalt mellan lägenheter.
Mellanbjälklag: Träbjälklag med stegljudsdämpande isolering.
Yttertak: Takstolar av trä, isolering, bandtäckt plåttak. Taklucka och snörasskydd över hela taket.
Fönster: 2+1 och 3-glas fönster och fönsterdörrar av trä med utvändig aluminiumbeklädnad. Sidohängda inåtgående samt fasta fönster. Utåtgående fönsterdörrar. Vid franska balkonger inåtgående fönster. Fabriksmålad vit insida och svart/grå utsida. Frostat glas på fönster i badrum på entréplan.


Gemensamma sopkärl för samtliga bostadsrätter finns på området. Separata kärl för avfallssortering i respektive kök.
Brevlådor finns placerade gemensamt på området.

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: Underbart vacker och ombonad trädgård där du kan njuta av solen hela dagen. Trädgården är prydligt anlagd med blomstrande rabatter och ljuvlig syren.

Här finner vi flera charmiga uteplatser som är perfekta för avkoppling och sociala tillställningar. En av dessa uteplatser har en vacker pergola som ger skön skugga under varma sommardagar. Den här trädgården är en oas där du kan njuta av utomhuslivet i en lugn och vacker miljö.
Här vistas man med fördel så snart vädret tillåter!

Uteplatsen/marken är cirka 268 kvm och upplåten med bostadsrätten, vilket innebär att den ingår i bostadsrätten.

Tv/Internetanslutning

Telias Öppen fiber är indraget till föreningen och distribueras via CAT6 kabel till respektive lägenhet. Separat avtal för bredband, TV och telefoni tecknas av bostadsrättsinnehavaren.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme i samtliga rum på både entré- och övre plan.
Ventilation: Mekanisk frånluft med utsug från kök och badrum. Köksfläkt ansluts till separat imkanal. Tilluft via friskluftsventiler.

På hustaken ligger solpanel som nyttjas gemensamt av de boende, vilket ger ett hållbart och framtids säkrat boende med låga driftskostnader. Överskottsenergin säljs eller lagras.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Ekerö
Område: Färingsö Stenhamra

Omgivning

I Stenhamra finns bl.a. mataffär, pizzeria, konditori, frisör, bibliotek, gym, läkarmottagning, ridskola och en båtklubb. Här ligger också omtyckta Stockbybadet där barn i alla åldrar samlas på somrarna och Borgenparken där det finns en mycket populär lekplats, utegym, boulebanor och hundrastgård.

För den idrottsintresserade finns flera bollplaner och ett upplyst motionsspår. I Skå/Svanhagen finns en stor idrottsanläggning med fotbollsplaner och ishall, hit tar det några minuter att åka med bil. Troxhammar golfklubb ligger även den på behagligt avstånd.

Det finns flera förskolor i området och två skolor. I Stenhamraskolan går barnen från 6-års till och med årskurs 5 och i Uppgårdsskolan finns årskurs 6-9.

Mest känt är Stenhamra för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. Där har bl.a. filmerna "Pippi Långstrump" och "Ronja Rövardotter" spelats in.

Kommunikationerna är goda med flera busslinjer som går till Brommaplan där gröna tunnelbanelinjen och flertalet busslinjer går. Det är ca 1 mil till Ekerö centrum där all tänkbar service finns och det är ca 2 mil till Brommaplan. Från Ekerö finns en färjeförbindelse över till Slagsta för den som snabbt vill ta sig söder ut. Det finns också en pendelbåt som går mellan Ekerö centrum och Klara Mälarstrand, resan tar ca 50 minuter.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 8,126000

Pantsättningsavgift

860 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

1 444 016 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Parkering

Två parkeringsplatser på egna tomten, intill huset ingår i bostadsrätten. Laddbox finns installerat och ingår i köpet.

Övrigt

Larm från Verisure finns installerat på över- och undervåning. 7 vibrationsdetektorer, 2 rökdetektorer, 2 kameradetektorer, trygghetspanel och Zero vision inbrottsskydd, 1 larmpanel, 1 röstenhet, larmskyltar och dekaler.
Om en köpare önskar överta kostar det 440kr/mån.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

4 795 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 261 kr
I månadsavgiften ingår; 2 parkeringsplatser, separat förråd, sophantering och bostadsrättstillägg.

Driftkostnader

1 730 kr/månad
Årlig elförbrukning: 6500 kWh/år
Antal i hushållet: 3
Kommentar: Individuell avläsning av el & vattenförbrukning debiteras av föreningen månadsvis.
Larm finns installerat, säljaren betalar 440kr/månad.

Fördelas enligt följande

El: 1 150 kr
Försäkring: 180 kr
Vatten: 400 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 42 kWh/kvm/år
Energiklass: AA
Specifik energianvändning: 23 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2021-05-26
Besiktningsman: Johan Fhager, Energiberäknaren

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 34 Visa alla 40 bilder
 

Planritning

Karta och område

Klyvarestigen 16G, Stenhamra

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 6261 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Välj mellan nedan alternativ
20
okt
Öppen visning
Sön 15:00-15:45
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Färingsö Stenhamra, Ekerö
Klyvarestigen 16G
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning