Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
1 295 000 kr
Månadsavgift: 2 917 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Disa Larsson Rosander, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Disa Larsson Rosander
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Arlöv

Grönvägen 1D

Utgångspris: 
1 295 000 kr
Månadsavgift: 2 917 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Disa Larsson Rosander, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Disa Larsson Rosander
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Trevlig och välplanerad tvåa till salu!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 59,5 m2
  • Lägenhetsnummer: 208151004
  • Byggnadsår: 1965
  • Månadsavgift: 2 917 kr
  • Driftkostnad: 293 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 6 av 9
  • Hiss: Ja

Nu har du chansen att förvärva denna härliga och välplanerade tvårummare på Grönvägen!

Med hissen bekvämt upp till sjätte våningen välkomnas du in i en ombonad och trivsam lägenhet. Den smart planerade hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och fungerar som en central punkt som leder dig vidare till bostadens övriga utrymmen. Lägenheten har ett rymligt badrum med dusch och praktisk förvaring i ett linneskåp. Det stilrena och funktionella köket har generösa arbetsytor, vilket gör matlagningen både smidig och rolig – perfekt för att bjuda in vänner och familj till härliga middagar!

Det stora sovrummet bjuder på gott om plats för en dubbelsäng samt extra möblemang som förvaring eller en arbetsplats, vilket gör rummet både praktiskt och personligt. Vidare har vardagsrummet en luftig planlösning med plats för både en mysig soffgrupp och en större matplats – idealiskt för umgänge och sociala kvällar. Från vardagsrummet kliver du ut på den inglasade balkongen i sydväst– en fantastisk oas där du kan njuta av morgonkaffet eller varva ner med en skön bok på kvällen. Denna plats blir som ett extra rum större delen av året, perfekt för att koppla av eller umgås med nära och kära.

Med sitt härliga ljusinsläpp och en välbalanserad planlösning erbjuder denna tvårummare både komfort och stil. Du bor nära grönområden men samtidigt med bekväm tillgång till Arlövs alla faciliteter – den perfekta kombinationen för dig som vill ha allt på nära håll.

Här bor du i en välskött förening med låga avgifter och stabil ekonomi, vilket gör boendet både bekvämt och ekonomiskt. Läget är utmärkt med närhet till skolor, matbutiker, service och goda kommunikationer. Dessutom ligger Burlöv Center bara ett stenkast bort, vilket ger dig tillgång till bra shopping och aktiviteter. Arlöv är också perfekt för dig som pendlar, med smidig tillgång till både E6 och E22, samt tågstation och busshållplatser inom promenadavstånd.

Välkommen hem till ditt nya liv på Grönvägen!

Om Bostaden

Beskrivning

- HALL -
Praktisk och rymlig hall med gott om plats för avhängning, både på hatthylla och i de smart placerade garderoberna.
Genomgående i hela lägenheten finns ett ekimiterat laminatgolv och ljusa väggar som ger en enhetlig känsla.

- KÖK -
Stilrent kök från 2021 med gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp.
Utrustning: hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och induktionshäll samt fläkt.

- SOVRUM -
Rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och skrivbord. Tre integrerade garderober ger bra förvaringsmöjligheter.

- BADRUM -
Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt samt blått kakel på väggarna
Utrustning: toalett, handfat, dusch, handdukstork samt ett smalt linneskåp.

- VARDAGSRUM -
Stort och rymligt vardagsrum med direktaccess till den inglasade balkongen. Här finns plats för både soffgrupp och matplats.
Balkongen, placerad mot sydväst, fungerar som ett extra rum under större delen av året, och rummet badar i ljus med en vacker utsikt.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 59,5 m2
Lägenhetsnummer: 208151004
Utgångspris: 1 295 000 kr
Byggnadsår: 1965
Driftkostnad: 293 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 6 av 9
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Tele2, hastighet är 1000

Allmänt

Län: Skåne
Kommun: Burlöv

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,18235 %
Andel av insats: 0,18231 %

Pantsättningsavgift

483 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

78 796 kr
Beräknat utifrån 2023:s årsredovisning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Riksbyggens bostadsrättsförening Burlövshus Nr 1 består av 468 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 4 st lokaler. Husen färdigställdes 1965 och föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam.

Föreningen har infört individuell mätning av värme, varmvatten och el. Vilket innebär att du som lägenhetsinnehavare endast betalar för sin egen förbrukning. Den verkliga förbrukningen debiteras med tre månaders eftersläpning via månadsavin. Hemförsäkringen bekostas av bostadsinnehavaren och bostadsrättstillägget bekostas av föreningen. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
Tillåter delat ägarskap, minst äga 10% andel.

Föreningen följer en underhållsplan:
2000 Nya fönster
2005 Trapphus, tvättstugor, garagetak, miljöhus byggdes
2007 Vatten och avloppsstammarna spolades
2008 Avloppsstammarna filmats
2010 Nytt tak, installerades gemensam el, bredband och ip-telefoni.
2011 Värme, injustering av värmesystemet (EB-metoder)
2012 Renovering källare och källargolv
2013 Brandväg, förbättring/nya
2014 Relining av avloppsstammar
2015 Värme, ny undercentral och fjärrvärmeledningar
2016-2018 Stambyte tappvattenstammar
2018 Renovering expeditionen
2019-2022 Hissar
2021-2022 Fönsterbyte
2022-2023 El-stammar
2023 Stigarledningar
Planerat underhåll:
Installera frånluftspumpar på höghusen (3 st)

Avgiften höjdes senast vid årsskiftet. Det kommer en höjning i början på året, hur mycket det kommer att bli är inte klart än (2024-10-07)

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2024-10-07. Den slutliga köparen uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan:
2000 Nya fönster
2005 Trapphus, tvättstugor, garagetak, miljöhus byggdes
2007 Vatten och avloppsstammarna spolades
2008 Avloppsstammarna filmats
2010 Nytt tak, installerades gemensam el, bredband och ip-telefoni.
2013 Brandväg, förbättring/nya
2014 Relining av avloppsstammar, tak
2015 Värme, ny undercentral och fjärrvärmeledningar
2016-2018 Stambyte tappvattenstammar, hissar, värme, tvättstugor
2019 Renovering/ modernisering av samtliga hissar.
2019 - Föreningen påbörjade under 2019 arbete med att renovera elstammarna i samtliga fastigheter. I samband med detta har all el i samtliga lägenheter setts över, felaktiga eller omoderna elinstallationer har återställts och uppdaterats. Eluttag och strömbrytare i lägenheterna har bytts ut. Arbetet fortsatte under 2020 och 2021 och beräknas snart vara slut.
2020 - Föreningen påbörjade under 2020 renovering av balkonger. Fönster ut mot balkongen och balkongdörr kommer bytas samt att föreningen kommer renovera vissa delar av balkongens insida. Arbetet fortsatte under 2021 och är snart slut.

Övrigt
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Gemensamma utrymmen

Miljöhus för sopsortering finns på gården. Tvättstuga, torkrum samt cykelrum finns i källaren. Det ingår ett källarförråd och ett vindsförråd per lägenhet. Det ingår även en matkällare.

Parkering

Föreningen har P-platser: 339 st . P-platser med el: 22 st. Garageplatser bil: 87 st. Garageplatser MC: 28 st. Till dessa är det separata kösystem som tillämpas. Kostnad varierar beroende på parkeringstyp.

Föreningen tillhandahåller ca 80st garageplatser för ca 480 kr/månad, ca 340 parkeringsplatser för ca 180 kr/månad, 20 laddplatser för ca. 350kr/mån, parkeringsplater med tillgång till motorvärmare samt parkering för husvagnar. Separata köer tillämpas för de olika parkeringarna. Det finns även 28 st MC-garageplatser.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Avgiften höjdes senast vid årsskiftet (2023-2024) med 5%. Det kommer komma en höjning till början av 2025, hur mycket det kommer att bli är inte klart än (2024-10-07)
Föreningen har en god ekonomi med låg belåning.

Övrigt

HÄR BOR MAN BRA - Säljarens ord

Att flytta hit kändes som ett självklart val, med närheten till både familj, vänner och de utmärkta pendlingsmöjligheterna. Jag har verkligen trivts, omgiven av grönska och med all service inom bekvämt avstånd. Den vackra utsikten har varit en stor glädje för mig – att kunna följa årstidernas skiftningar och samtidigt ha en vy över livet på gatan har varit något speciellt. De rymliga rummen har dessutom gett mig gott om plats för allt jag behöver, vilket har gjort det enkelt att känna mig hemma.

Ekonomi

Utgångspris

1 295 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

2 917 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg
I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg.
Obligatoriskt tillägg om 178kr/mån avseende bredband (Bahnhof 1000mbit/s) och tv (Tele2), ett värmetillägg avseende 371kr/mån samt en kapitalavgift avseende 9kr/mån tillkommer.

Utöver det det tillkommer IMD avseende el, kall- och varmvatten varpå kostnaderna kommer variera utefter egen förbrukning.

Driftkostnader

293 kr/månad
Årlig elförbrukning: 840 kWh/år
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 134 kr
Försäkring: 119 kr
Inläsning kallvatten: 7 kr
Inläsning varmvatten: 33 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Avgiften höjdes senast vid årsskiftet (2023-2024) med 5%. Det kommer komma en höjning till början av 2025, hur mycket det kommer att bli är inte klart än (2024-10-07)
Föreningen har en god ekonomi med låg belåning.

Pantsättning

Lägenheten är inte pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 131 kWh/kvm/år
Energiklass: EE
Specifik energianvändning: 115 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-03-29
Besiktningsman: Khosrow Souresrafil, Riksbyggen

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 15 Visa alla 21 bilder
 

Planritning

Karta och område

Grönvägen 1D, Arlöv

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 2917 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Burlöv
Grönvägen 1D
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning