Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 6 800 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Johan Jansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Johan Jansson
Fastighetsmäklare, Fastighetsekonom, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vikingstad

Mannusgatan 4

Månadsavgift: 6 800 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Johan Jansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Johan Jansson
Fastighetsmäklare, Fastighetsekonom, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Tjusigt och nybyggt med lantliga vyer!

  • Typ: Radhus
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 115 m2
  • Lägenhetsnummer: 23
  • Byggnadsår: 2020
  • Månadsavgift: 6 800 kr
  • Driftkostnad: 2 217 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Välkommen till nya kvarter i trivsamma Vikingstad med barnvänliga omgivningar och nära till det mesta av vardagens behov. Här når man skola, barnomsorg och aktiviteter inom gång eller cykelsträcka, området har affär och smidig förbindelse med pendel. På Mannusgatan hittar vi här nyligen uppförda radhus i bostadsrättsform med stilren utformning och egen täppa med härligt solläge, lättskött och smakfullt inrett i stillsamma gaturum. Man bor nära lekpark och Valkebohallen med parkering i närliggande länga vilket ger lekvänliga miljöer runt husen.

Entrésidan bjuder på en fin inramning av en stensatt uteplats med gott om plats för möblering och parkering för cykel eller barnvagn. Via en takad förstukvist når man en smidig hall med kapphängare och garderob. Här ryms även två våtutrymmen i form av en ljus och funktionell tvättstuga samt ett toppfräscht badrum med dusch i tidlöst vitt.
Till vänster från hallen finns matplatsen och vidare ett härligt genomgångskök med praktiska och stilrena arbetsytor mot allrummet. Här ges gott om ljus med snyggt utformade materialval i ljusgrått och vitvaror i rostfritt. Allrummet är öppet och luftigt med fönster i två väderstreck med flexibla möjligheter att möblera. Man når även ett stort, inglasat uterum samt utgång mot den ljuvliga terrassen och trädgårdstäppan i bästa solläge.
En trappa upp fördelas ytan över fyra fina sovrum där alla har gott om plats och tilltalande interiör i färgskala Här finns även ett utrymme för kontorsdel och bra förvaring i klädkammare i den övre hallen. Ytterligare badrum ryms också, detta med badkar och trivsamt med ljus från fönster på husets gavel.
Utvändigt skapas möjligheter för långa säsonger i det härliga uterummet där man har både gräsyta och ett förråd. Trädgården är tilltalande utformad med placering på gaveln av radhus vilket möjliggör en tomt runtom sidan på fastigheten. Här samsas prydlig grönska och insynsskydd av spaljé och klätterväxter som ger en fin inramning till helheten.

Värt att notera är dem låga driftskostnaderna som man åtnjuter genom det energisnåla huset. Solpanelerna på taket ger en årlig återbäring av solelsproduktionen, samtidigt som föreningen har tecknat ett förmånligt elavtal. Husen är även Svanenmärkta och således mycket energieffektiva med ett bra energivärde (B) vilket innebär att man hos vissa banker kan nyttja "grönt bolån" för att få en ränterabatt på sitt bolån.

Vikingstad ligger strax utanför Linköping, ett idylliskt och familjärt område med bra förbindelser med både buss, bil och pendel. Här har man natur och lantliga landskap inpå knuten och det finns även en populär badplats, Valkebobadet, med padelbanor och grönytor!

Ett fint tillfälle till ett lättskött hem med generösa ytor i toppskick!

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉ PLAN:

Entréhall:
Välkomnande entréhall med klinkergolv i entrédel i övrigt parkettgolv, hatthylla samt målade väggar.

Tvättrum:
Separat tvättrum med optimal möjlighet till tvätthantering. Här finner ni tvättmaskin samt torktumlare med ovanliggande arbetsbänk. I övrigt tvättställ samt skåpförvaring.

Kök:
Påkostat Vedumkök med skåpssnickerier i grå ton med ljust kakel kakel över bänkskivan i sten, planlimmad rostfri diskho och spotlights ovan arbetsyta. Gott om utrymme för matplats vid fönsterparti. Maskinell utrustning i form av induktionshäll, fläkt, kyl och frys i rostfritt stål, integrerad diskmaskin, micro och pyrolysugn. Samtliga vitvaror av märket Electrolux.

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med härligt ljusflöde genom den öppna planlösningen mot köket i kombination med stora fönsterpartier samt gavelfönster. Härifrån når ni bostadens tillbyggda uterum som blir en förlängning av vardagsrummet och ger trevliga sociala umgängesytor, vidare når ni den lättskötta trädgårdstäppan som går runt gaveln av huset. På trädgårdssidan kan ni avnjuta den underbara solen från sen förmiddag till kväll.

Duschrum:
Lyxigt duschrum med dusch med vikbara väggar, wc, tvättställ, spegelskåp samt spotlights i tak. Klinkergolv och kaklade väggar.

ÖVRE PLAN:

Hall:
Parkettgolv samt målade väggar.

Sovrum 1:
Sovrum med parkettgolv och målade väggar, goda möjligheter till förvaring genom skjutdörrsgarderob. Trivsam vy ut mot grönska.

Sovrum 2:
Sovrum med parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 3:
Sovrum med parkettgolv och målade väggar, en garderob.

Sovrum 4:
Parkettgolv samt tapetserade väggar. Förvaring genom en garderob.

Badrum:
Badrum med badkar, tvättställ, handdukstork, spotlights i tak samt wc. Grått klinkergolv samt ljust kaklade väggar. Här finns behaglig golvvärme installerad.

Vind:
Extra förvaringsmöjlighet ges genom maximerad förvaringsyta på vinden om ca. 6kvm.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 115 m2
Lägenhetsnummer: 23
Byggnadsår: 2020
Driftkostnad: 2 217 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Grundläggning: Platta av betong

Stomme: Bärande väggar av trä. Bjälklag av trä. Takkonstruktion av trä

Fasadbehandling: Snedstående träribbor på oorganiskt skivmaterial

Uppvärmning: Fjärrvärmeundercentral med värmeväxlare, automatik och reglerutrustning i respektive lägenhet. Golvvärme på bottenvåningen och radiatorer i övervåningen.

Ventilation: Till- och frånluftsaggregat

Vind: Möjlighet till utbyggnad av förvaring på vind

Yttertak: Plåt och solceller

El: Lägenheten är ansluten till allmänna elnätet. Varje radhus har egen mätare. Solceller på tak sparar ca. 3500 kr/år för den boende.

Vatten/avlopp: Anslutning till det kommunala VA-nätet.

Fönster: 3-glas träaluminiumfönster

Lägenhetsdörrar: Dörrar i trä och glas

Tv/Internetanslutning

Internet, IP-telefoni och TV via fiber. Leverantör: Utsikt

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Östergötland
Kommun: Linköping
Område: Vikingstad

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 3,7037
Andel av månadsavgift: 0,037

Pantsättningsavgift

573 kr

Om föreningen

Föreningen består av 27 st radhus på 115m²

Gemensamma utrymmen

Utvändigt förråd: 4 kvm, soptunna vid huset

Parkering

En utmarkerad p-plats på gatan som tillhör radhuset, därtill har föreningen gemensam parkering där fyra laddplatser för elbilar är installerade.

Övrigt

Om köparen anser att ytans storlek är av särskild vikt för honom uppmanas han att kontrollera ytuppgifterna.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 800 kr
I avgiften ingår vatten samt en parkeringsplats.

Obligatoriskt tillägg för elnät tillkommer 200 kr/månad samt 200 kr/månad för bredband.

Driftkostnader

2 217 kr/månad

Fördelas enligt följande

El: 600 kr
Uppvärmning: 767 kr
Försäkring: 150 kr
Elnät: 200 kr
Sophämtning: 300 kr
Bredband: 200 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 57 kWh/kvm/år
Energiklass: BB
Energideklaration utförd: 2022-03-01
Besiktningsman: Martin Bringner, Sweco Systems AB

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 23 Visa alla 29 bilder
 

Planritning

Karta och område

Mannusgatan 4, Vikingstad

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 6800 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Vikingstad, Linköping
Mannusgatan 4
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning