Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 6 214 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Emelie Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Emelie Johansson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Fastighetsekonom, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Linköping

Brandmannagatan 7A

Månadsavgift: 6 214 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Emelie Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Emelie Johansson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Fastighetsekonom, Certifierad nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Tjusig tre - "möjlig fyra" med första parkett mot Stångån!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 106 m2
  • Lägenhetsnummer: 11102
  • Byggnadsår: 2019
  • Månadsavgift: 6 214 kr
  • Driftkostnad: 571 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 (en trappa upp)
  • Hiss: Ja

Nu ges ett ypperligt tillfälle till ett läge i toppklass i Linköpings centrala delar med lummiga vyer mot vattnet. Dessa nya bostäder i populära kvarter ligger stillsamt placerade intill vattenlinjen med korta avstånd till såväl city som Resecentrum med ett fantastiskt utbud av restauranger och uteserveringar intill bostaden. Här får man såväl stadsliv och puls som naturskön stillsamhet där man följer årstidernas färgväxling från ett soligt västerläge.

Hela bostaden andas sobert ljus och skandinaviska toner som tas upp av de stora fönstren. Materialvalen är påkostade och tidlösa där det ryms lyxen av dubbla badrum och en magnifik inglasad balkong mot Stångån. Här samsas funktion med ytterst tilltalande sällskapsdelar där den inglasade balkongen ger hemmet gott om extra plats med de vackra vyerna.
Ni välkomnas i entrén av en rymlig hall där det finns både garderobsvägg och klädkammare, med plats för kapphängare och utrymme att sitta ned. Vidare når ni två stilrena sovrum i fil i den inre hallen och även dubbla badrum. Bägge sovrummen går i smakfull gråskala och rymmer bra förvaring i platsbyggda garderober. Även badrummen hänger samman i ett enhetligt, snyggt utförande i gråmelerade toner med kommod och skåp i vitt. Ett badrum med dusch och det andra är något rymligare med plats för badkar och tvättavdelning. Här finns både tvättmaskin, torktumlare samt praktisk förvaring och bänkyta.
Med ett härligt hörnläge och utblickar mot vattnet och ståtlig trädgrönska ryms sedan de representativa ytorna av vardagsrum, kök och uterum med gott om spatiösa kvadratmetrar. Kökets utrymmen löper i en funktionell vinkel med generöst med skåp och interiör från Marbodal i tidlöst vitt. Mot fönstret finns en naturlig matplats och öppenhet mot allrumsdelen. Balkongens yta ger flera möjligheter till flexibel möblering och med de öppningsbara fönstren njuter man här av långa säsonger från spirande vår och fågelsång till höstens vackra färger.

Intill hemmet ges direkt access till löpslingor och varierade promenader vid Stångåns stråk och det är korta avstånd till service, affärer och kommunikationer. Huset har garage att hyra och det finns även gemensam tillgång till gemenskapsrum, övernattningslägenhet och en trivsam innergård.

Missa inte detta fantastiska läge närmast vattnet i attraktiva ”Brandstationen” !

Om Bostaden

Beskrivning

Entréhall:
Välkomnande hall med skjutdörrsgarderob med spegel samt inredd med ELFA-system. Access till klädkammare med ELFA-system. Klinkergolv i carraramarmor som övergår till askparkettgolv samt vitmålade väggar.

Kök:
Smakfullt kök från Marbodal med stenskiva i granit. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro, integrerad kyl, integrerad frys samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från Franke. Askparkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum:
Ljust och stort vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till den inglasade balkong. Ett rum som kan delas av till ytterligare ett sovrum (se alternativ planlösning). Askparkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1:
Trivsamt sovrum med förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med ELFA-system. Askparkettgolv och gråmålade väggar.

Sovrum 2:
Master bedroom med skjutdörrsgarderob med ELFA-system. Askparkettgolv och gråmålade väggar.

Badrum:
Badrum med badkar, wc, handfat i kommod, spegelskåp samt handduktstork. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsbänk samt förvaringsskåp. Spotlights i taket. Klinkergolv och kaklade väggar.

Duschrum:
Duschrum med dusch med vikbara glasväggar, wc, handfat i kommod, spegelskåp samt handdukstork. Spotlights i taket. Klinkergolv och kaklade väggar.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 106 m2
Lägenhetsnummer: 11102
Byggnadsår: 2019
Driftkostnad: 571 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 (en trappa upp)
Hiss: Ja
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Fastigheterna är upprättade av välrenommerade JM.

Tomt/balkong/uteplats

Inglasad balkong: Fantastisk och stor inglasad balkong med vyer och direktkontakt med Stångån. Sydväst. Toppläge med sol från förmiddagen till sen kväll. Utrustad med trätrall samt skjutbara glaspartier.

Tv/Internetanslutning

Telia Triple Play:
- Digital-TV ca 18 kanaler.
- Internetanslutning upp till 100 Mbit/sek.

Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för TV samt bredband. Telefonabonnemang (bredbandstelefoni), samtalskostnader tillkommer.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme.
Ventilation: Mekanisk frånluft.

Allmänt

Län: Östergötland
Kommun: Linköping
Område: Centralt

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,96876
Andel av månadsavgift: 0,022642

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

1 506 457 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Föreningen består av två fastigheter i 8 våningar samt källare och garage i två plan. Totalt är det 62 lägenheter i storlek 1-4 rum och kök, 35-106 kvm samt en lokal som hyrs ut till Ronaldo´s Stenugnsbageri och konditori.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd om ca 7 kvm i källarplan. Föreningen har 18 extra förråd för uthyrning.

Tillgång till cykelrum, rullstols- och barnvagnsförråd, återvinningsrum och gemenskapsrum/övernattningsrum. I föreningen finns även en trevlig innergård att nyttja.

Parkering

62 st platser i underliggande garage, kostnad 1100 kr/mån. Varav 20 st med laddningsmöjlighet, kostnad 1 300 kr/mån + vad laddning.

Övrigt

Om köparen anser att ytans storlek är av särskild vikt för honom uppmanas han att kontrollera ytuppgifter.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 214 kr
I avgiften ingår värme, varmvatten och kallvatten
I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för tv samt bredband om 220 kr/månad. Kostnad för varmvatten betalas per kvartal enligt förbrukning.

Driftkostnader

571 kr/månad
Årlig elförbrukning: 1350 kWh/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 131 kr
TV samt bredband: 220 kr
TV samt bredband: 220 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 75 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 74 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2020-12-20
Besiktningsman: Anders Stjärnborg, Stjärnborg Husbesiktning

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder och film

+ 34 Visa alla 40 bilder
 

Planritning

Karta och område

Brandmannagatan 7A, Linköping

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 6214 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Centralt, Linköping
Brandmannagatan 7A
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning