Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 4 636 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Kjellsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Kjellsson
Fastighetsmäklare
Magdalena Pavic, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Magdalena Pavic
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Växjö

Norrtullsgatan 12

Utgångspris: 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 4 636 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Kjellsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Kjellsson
Fastighetsmäklare
Magdalena Pavic, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Magdalena Pavic
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

2 rok med härlig utsikt och genomtänkt inredning för en stilren känsla!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 61 m2
  • Lägenhetsnummer: 82
  • Byggnadsår: 2019
  • Månadsavgift: 4 636 kr
  • Driftkostnad: 450 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 6 av 8
  • Hiss: Ja

Välkomna till sjätte våningen i Brf Norrtullsgatan Lågan! Här erbjuds en härligt utsikt över ängen upp mot Katedralskolan och en fin vy mot Linnéparken och Växjösjön som glimtar mellan löven under sommaren. Den fint välvda balkongen skapar ett extra rum under sommartid och rymmer två olika möblemang om man önskar. Inomhus möter en ljus och fräsch bostad med öppen planlösning och ljusa materialval. Köket, vardagsrummet och matplatsen bildar en integrerad yta som är lägenhetens hjärta. Sovrummet är rofyllt med plats för dubbelsäng och en stor klädkammare som säljaren har färgsatt och inrett för en lyxig känsla. Klädkammaren har ett litet fönster och är faktiskt stor nog att nyttja som arbetsrum om man önskar. Det rymliga badrummet är helkaklat och erbjuder goda tvättmöjligheter. Lägenheten har hög standard med noggrant utvalda materialval så som ljusa ekgolv och exklusiva beslag och extra utrustning i köket. Området erbjuder en lummig innergård, gemensamhetslokal och en fin takterrass som de boende får nyttja. Dessutom finns ett stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö. Läget är idealiskt, nära centrums butiker, restauranger och kulturliv, samt Växjösjöns natur och promenadstråk för återhämtning och motion.

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Välkomnande entré med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

BADRUM
Rakt fram från hallen möter ett modernt och rymligt badrum med stilrent kakel och klinkers med golvvärme. Utrustat med spegelskåp, handfatskommod, handdukstork, wc samt dusch med vikbara glasväggar. Praktisk tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och vägghängda skåp.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Vitmålade väggar och parkettgolv i vitlaserad ek vilket är genomgående för hela bostaden. Gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Flera fönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp och fri utsikt över den angränsande ängen. Härifrån nås även balkongen som blir en förlängning av de sociala ytorna under sommaren.

KÖK
Inbjudande kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Vit köksinredning från Ballingslöv som försetts med ett stilrent handtag som matchar vasken och blandaren i mässing. Vita avlånga kakelplattor satta i tegelförband ovanför den ljusgrå bänkskivan. Utrustat med induktionshäll, spisfläkt, ugn, kyl och frys samt diskmaskin. Både diskmaskin och kyl och frys är integrerade i inredningen för ett enhetligt utseende.

SOVRUM
Sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv i ek. Plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbel. Rymlig klädkammare för förvaring som nuvarande ägare inrett i en lyxig stil. Sober grön nyans på väggarna vilken matchas med byråer i samma färg och en stilren klädstång. Klädkammaren är försedd med ett öppningsbart fönster och är faktiskt stor nog för att inredas som arbetsrum om man vill.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 61 m2
Lägenhetsnummer: 82
Utgångspris: 1 995 000 kr
Byggnadsår: 2019
Driftkostnad: 450 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 6 av 8
Hiss: Ja
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Föreningen har en gemensam takterrass belägen högst upp i hus C. Här ifrån har man en storslagen utsikt över Växjös takåsar. På samma våningsplan finns en gemensamhetslokal som de boende kan nyttja.

Miljörum finns beläget i hus B där det går att sortera hushållssopor, matavfall, papp & kartong, plast, metall samt glas.

Cykelförvaring finns att tillgå.

Tomt/balkong/uteplats

Balkong: Rymlig balkong med härlig morgonsol och fin utsikt över den angränsande ängen och bort mot Linneparken och Växjösjön som skymtas under sommaren men syns väl på vintern. Snyggt räcke som går att klä in i någon sorts balkongskydd om man vill.

Tv/Internetanslutning

Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Telenor vilket innebär leverans av internet till en hastighet av 250/250 Mbit samt att ett grundutbud av TV-kanaler. Kostnaden (243kr/mån) är obligatorisk och debiteras i samband med månadsavgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.
Mekanisk till och frånluft med återvinning.

Allmänt

Län: Kronoberg
Kommun: Växjö
Område: Växjö Centrum

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.8672
Andel av insats: 0.8672
Andel av månadsavgift: 0.8672

Pantsättningsavgift

860 kr

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lågan 23 och består av 91 lägenheter med adress Norrtullsgatan 4-8 och Norrtullsgatan 10-12. Föreningen har en gemensam innergård med flera sittplatser, grillar till allmänt förfogande samt en mindre lekplats.

Parkering

Föreningen disponerar tillsammans med grannfastigheten 82 st garageplatser och dessa är belägna under hus C. I dagsläget finns det lediga garageplatser. Samtliga platser är utrustade med elbilsladdning. Robotgarageplatser kostar ca 750 kr/mån och vanliga garageplatser kostar ca 950 kr/mån.

Ekonomi

Utgångspris

1 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 2 006 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 636 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Driftkostnader

450 kr/månad
Antal i hushållet: 1
Kommentar: Driftskostnaderna är personliga och bör endast ses som en uppskattning. Driftkostnaderna för EL och hemförsäkring är enligt schablon. Under posten övrigt är kostnaden redovisad för det obligatoriska tillägget för TV och bredband som debiteras i samband med månadsavgiften.

Fördelas enligt följande

El: 350 kr
Försäkring: 100 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 80 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 90 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2021-03-11

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 11 Visa alla 17 bilder
 

Planritning

Karta och område

Norrtullsgatan 12, Växjö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4636 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Växjö Centrum, Växjö
Norrtullsgatan 12
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning