Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 5 904 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Olle Bergsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Olle Bergsten
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anngelica Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anngelica Johansson
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Falkenberg

Glaspärlevägen 7E

Månadsavgift: 5 904 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Olle Bergsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Olle Bergsten
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anngelica Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anngelica Johansson
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Inflyttningsklar fyrarumslägenhet i markplan med gavelläge

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 77 m2
  • Lägenhetsnummer: 5-1004
  • Byggnadsår: 2022
  • Månadsavgift: 5 904 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 3
  • Hiss: Ja

Varmt välkomna till Glaspärlevägen 7E!

Stig in till denna fantastiska markplanslägenhet på 77 kvm – en riktig dröm med en helt enastående uteplats! Här bor du i ett lugnt och ostört läge utan insyn, med ett magiskt ljusinsläpp från tre väderstreck tack vare det eftertraktade gavelläget. Uteplatsen är en del av trivseln här – rymlig och med odlingsmöjligheter är uteplatsen perfekt för att njuta av solens strålar från morgon till kväll. Här kan du skapa din egen utomhusoas, idealisk för avkopplande morgnar med kaffekoppen eller för att bjuda in till härliga grillkvällar med vänner och familj.

Lägenheten erbjuder ett bekvämt och bekymmersfritt boende i en nybyggd fastighet, med hiss och ett praktiskt förråd på ca 4 kvm precis utanför dörren. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en inbjudande atmosfär, där matplatsen vid gavelfönstret blir en naturlig samlingspunkt. De tre sovrummen ger gott om plats och det stilfulla, helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet.

Här bor du i ett harmoniskt och tryggt område med närhet till grönområden, natur, mataffärer och bekväma cykelvägar som tar dig till både Falkenbergs centrum och tågstationen.

Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan eller ring mig direkt så hörs vi av!

Om Bostaden

Beskrivning

Entré
Välkomnande entré med ett stilrent klinkergolv som både är praktiskt och lätt att hålla rent. Här finns gott om plats för att hänga av sig ytterkläder och skor. Entrén är välkomnande med sina målade väggar och sitt sidofönster vid entrédörren som bidrar med ett fint ljusinsläpp.
Den tåliga klinkern övergår till ekparkett som löper genom lägenhetens samtliga rum.

Kök
Via en passage från entrén möts du av ett modernt och ljust kök med gott om arbetsyta och stilren förvaring. Köket har mönstrade tapetserade väggar, en ljus laminatbänkskiva och ett kaklat stänkskydd som skapar en harmonisk balans mellan form och funktion. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, kyl, frys och fläkt. Matplatsen vid det charmiga gavelfönstret bjuder in till trevliga måltider med utsikt över de gröna omgivningarna.

Vardagsrum
Från köket kliver du rakt in i det rymliga vardagsrummet som har en öppen planlösning, vilket ger en luftig och social atmosfär. De stora fönsterpartierna och altandörren släpper in ett fantastiskt ljus och skapar en inbjudande känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och andra möbler. Från vardagsrummet når du den generösa uteplatsen, perfekt för att njuta av varma sommarkvällar och grönskande utsikt. Det fria läget gör uteplatsen mysig och privat.

Sovrum 1
Det första sovrummet, direkt till vänster när du kommer in i lägenheten, är ljust och mångsidigt. Med vita väggar och en garderob för förvaring passar detta rum utmärkt som barnrum, gästrum, hemmakontor eller hobbyrum..

Sovrum 2
Till höger om hallen finner du det andra sovrummet, även det med vita väggar och garderob. Detta rum erbjuder tillräckligt med utrymme för säng och möbler, och med sitt ljusa uttryck är det en perfekt plats för avkoppling eller som ett personligt utrymme.

Sovrum 3
Lägenhetens största sovrum ligger längre in och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt ytterligare möbler om så önskas. Väggarna har en stilfull fondtapet som ger en elegant känsla till rummet och det finns en praktisk garderobsrad för förvaring av kläder och andra tillhörigheter.

Badrum
Det moderna och fräscha badrummet är helkaklat och utrustat med allt du kan behöva för både vardag och komfort. Här finns wc-stol, dusch med duschväggar, handdukstork samt en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk och överskåp ger extra förvaringsmöjligheter och den elektriska golvvärmen ger extra komfort.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 77 m2
Lägenhetsnummer: 5-1004
Byggnadsår: 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 3
Hiss: Ja
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Upplåtna utrymmen

Uteplatsen är i nuläget förlängd via ett hyresavtal mellan nuvarande ägare och föreningen. I nuläget betalas 85:- extra för utökad yta

Byggnadssätt

Kommentar: Flerfamiljshus

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: Det är oklart med vilken rätt uteplatsen/marken nyttjas

Tv/Internetanslutning

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia. I paketet ingår TV-paket bas, bredband 100 mbit/s samt bredbandstelefoni till en kostnad av 173 kr/mån per lägenhet.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme & mekanisk till-och frånluft

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Falkenberg
Område: Stafsinge

Omgivning

Områdesinformation om Stafsinge
Stafsinge är ett trivsamt och naturnära område beläget endast två kilometer nordost om Falkenbergs centrum, perfekt för dig som vill ha cykelavstånd in till stan. I södra delen av Stafsinge ligger AIK-vallen, hemmaplan för fotbollslaget Arvidstorps IK och platsen där det traditionella midsommarfirandet hålls varje år. I närområdet finns också en bensinstation med 7-Eleven, matbutiken Coop samt Tånga handelsområde som erbjuder bra shoppingmöjligheter.

Tågstationen når du på cirka fem minuter med bil, och området är vältrafikerat av Hallandstrafikens bussar. För barnfamiljer finns Stafsinge förskola i området, och bara på andra sidan järnvägen får du uppleva en lantlig atmosfär, samtidigt som du har närheten till Falkenbergs centrum.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 4.89%
Andel av månadsavgift: 0,489%

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

965 470 kr
Beräknad på årsredovisning 2023.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

På fastigheten Guldpärlan 2 finner vi totalt 24 stycken välplanerade bostadsrätter i tre trevåningshus.
Lägenheterna är på 1,5-4 rok och mellan 46 till 77 kvadratmeter. Lägenheterna är fördelade enligt följande:
1,5 rok - 6 stycken
2 rok - 2 stycken
3 rok - 6 stycken
4 rok - 10 stycken

Gemensamma utrymmen

Det finns en miljögård för rest-och matavfall i anslutning till parkeringarna. Det finns även ett miljörum i området i anslutning till hus 2 i grannföreningen Brf Guldpärlan som även får nyttjas av de boende i Brf Silverpärlan.
I miljörummet finns följande sortering: Restavfall och matavfall, tidningar, plast, papp, metall samt glas, färgat och ofärgat.

Parkering

Det finns en parkeringsplats till varje lägenhet för 250 kr/mån.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 904 kr
Månadsavgiften är exkl. värme, hushållsel, VA, Tv och internet.
2023-11-01 höjdes månadsavgiften med 15 %

Driftkostnader

Årlig elförbrukning: 2550 kWh/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 420 kr
Uppvärmning: 513 kr
Försäkring: 170 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Uppgift om pantsättning saknas

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd
Beskrivning: Ingen energideklaration finns tillgänglig.

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 16 Visa alla 22 bilder
 

Planritning

Karta och område

Glaspärlevägen 7E, Falkenberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5904 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Stafsinge, Falkenberg
Glaspärlevägen 7E
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning