Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
3 350 000 kr
Månadsavgift: 7 099 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vega

Vega Allé 116

Utgångspris: 
3 350 000 kr
Månadsavgift: 7 099 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jimmy Rossetti, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jimmy Rossetti
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Gavel 3a i toppskick med stor uteplats och gångavstånd till pendeltåg Vega

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 85 m2
  • Lägenhetsnummer: 21002
  • Byggnadsår: 2022
  • Månadsavgift: 7 099 kr
  • Driftkostnad: 708 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 4
  • Hiss: Ja

Med bostadens fantastiska gavelläge med många fönster, generös takhöjd och stor uteplats ger denna lägenhet ett hem där du kan trivas länge. Uteplatsens generösa storlek ger plats åt fina utemöbler, solstolar, planteringar och trevligt sällskap. Här kan du verkligen njuta av att vara ute hela dagen. På gården finns lättillgängligt en lekplats för barnen, här kan barnen leka medan man tar det lugnt på uteplatsen. Då huset är byggt i suterräng har man flera fönster med högt läge.. Invändigt finner du en social planlösning mellan det exklusiva köket och vardagsrummet, givetvis når man den stora uteplatsen bekvämt från köket så att man enkelt kan avnjuta måltider ute. Den generösa takhöjden ger en luftig och ljus känsla. Sovrum är av den större modellen med plats för säng och förvaring, här finns även en walk in closet med plats för mycket kläder eller kontor. Bostadens andra sovrum är även det av rätt storlek för säng och förvaring, eller varför inte använda det som kontor. Lägenhetens förråd ligger i anslutning till hallen och kan med fördel göras om till en walk in closet. Badrummet är i toppskick och möter dagens behov med tvättmöjligheter.

Här bor du bekvämt i ett nytt och växande område. Vega pendeltågsstation tar dig till Stockholm city på ca 23 min. Pendeln och bussar når du med någon minuts promenad. På vägen till pendeltåg finns skola och förskola, vilket gör det lätt att lämna barnen på vägen till jobbet. Här finns det flera restauranger, gym, mataffärer och mer planeras. Behöver man handla är det inte långt till Port 73, Länna köpcentrum eller Haninge centrum. Området erbjuder även flera fina grönområden där du kan ta avkopplande promenader eller motionera. Vill man bada de heta sommardagarna finns Rudasjön och Drevviken i närheten.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Jimmy Rossetti för mer info och privat visning 0701088071

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
välkomnande och ljus hall. Redan här möts man av hög standard och fina materialval. Här finner du även bostadens förråd som med fördel kan användas som en walk in closet där det finns gott om utrymme för kläder och skor.

FÖRRÅD
Lägenhetens förråd ligger i bostaden. Går även att inredas som en walk in closet eller användas som kontor.

BADRUM MED TVÄTTMASKIN
Rymligt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med handfat, badrumsskåp, WC och dusch. Här finner du även tvättmaskin och torktumlare med gott om arbetsutrymme.

KÖK
Välplanerat och modernt kök med gott om arbetsytor för kreativ matlagning. Full maskinell utrustning som möter dagens standard. Snygg design som kompletteras med stilren finish. Tack vare den öppna planlösningen med vardagsrummet har man en social yta med närhet till den stora uteplatsen.

VARDAGSRUM
Välplanerat vardagsrum med plats för det stora möblemanget. Här får det vardagliga familjelivet och sociala tillställningar plats. Fint läge med utgång till den generösa uteplatsen. Tack vare det fina gavelläget och stora fönster kommer det in mycket naturligt ljus.

UTEPLATS
Stor uteplats med utrymme för det större möblemanget och med plats för fina utemöbler och långa härliga dagar. Här finns det lättillgängligt en lekplats utanför där barnen kan leka och träffa sina vänner.

MASTER BEDROOM
Stort sovrum med bra storlek med plats för dubbelsäng och skrivbord. Här finns det även en stor klädkammare som med fördel kan göras den en lyxig walk in closet eller kontor.

SOVRUM
Även detta rum är i bra storlek och kan användas som sovrum, barnrum eller kontor.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 85 m2
Lägenhetsnummer: 21002
Utgångspris: 3 350 000 kr
Byggnadsår: 2022
Driftkostnad: 708 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja. Hissar
En hiss i varje trapphus. Hissar utförs med handledare, spegel,
belysning och fällbar sits.

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Förberett i lägenheten med multimediacentral och spridningsnät. Kollektiv fiberanslutning. Avgiften för installation och anslutning av
fiber ingår. Tjänster beställs kollektivt och betalas separat av varje bostadsrättshavare. Telia Triple Play för 203 kr/mån som tillkommer på månadsavgift.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme med vattenburna radiatorer.
Ventilation - Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Lägenhetsaggregat med lucka av plåt. Köksfläkt med separat imkanal.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Haninge

Omgivning

Brf Avenue kommer att ligga i de centrala delarna av Vega med närhet till den nya stationen som lätt tar dig till Stockholm City. Här planeras det för flera busslinjer, butiker och restauranger. Förskolor, skola samt ett aktivitetshus där unga och gamla kan mötas finns också i planerna för centrala Vega.

I Vega finns härliga grönområden och naturreservat runt hörnet. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö. Här har du också närhet till Gallerian Port 73 med butiker och stormarknad finns på gångavstånd och med cykeln når du Haninge Centrum. Här hittar du ett stort urval av butiker, apotek, restauranger och annan service som underlättar din vardag.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 5,43900 %

Pantsättningsavgift

573 kr

Om föreningen

Brf Vega Avenue
På gångavstånd till den nya pendelstationen i Vega uppför vi Brf Vega Avenue med 20 lägenheter med 1-6 rok om 31-126 kvm. Ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Huset är nybyggt 2022.
Kommande renoveringar: Inga planerade i dagsläget enligt brf 2024-04-25.

Gemensamma utrymmen

I varje trappuppgång finns en hiss och till varje bostad hör ett lägenhetsförråd, antingen i bostaden eller del av förråd på entréplan.
Det finns 5st förråd att hyra och är 2 kvm.

Sophantering och källsortering sker i särskilt miljörum.

Cykelplatser finns lättillgängligt på gården. Parkerings- gård med parkeringsplatser finns i anslutning till den gröna bostadsgården. Gården är planerad för både lek, soliga uteplatser och grillstunder. Här njuter du av livet i Vega.

Parkering

Parkering planeras ingå i gemensamhetsanläggningen och sker på den gemensamma gården. Totalt finns det 12st parkeringsplatser varav en handikapps parkering. I nuläget är det kö till parkering. Kostnaden är 800 kr/mån. (Enligt Brf administration 2023-08-25)

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar. (Enligt Brf administration 2024-04-25)

Kommunikationer

Med några minuters promenad finner du pendeltågsstation Vega. Pendeln tar dig smidigt till Stockholm city. Det finns även fler bussar i området. Den nya påfarten från Vega tar dig enkelt och fort ut på väg 73 som leder till Stockholm och Nynäshamn.

Ekonomi

Utgångspris

3 350 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

7 099 kr
I avgiften ingår värme.
Varje lägenhet har separat mätning av kall- och varmvatten.
Telia Triple Play för 203 kr/mån tillkommer som ett obligatoriskt tillägg.

Driftkostnader

708 kr/månad
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 119 kr
Vatten: 289 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar. (Enligt Brf administration 2024-04-25)

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 75 kWh/kvm/år
Energiklass: CC
Specifik energianvändning: 93 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2024-01-09
Besiktningsman: Erik Olofsson Augustsson, E+ Energi och Byggfysik AB

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 32 Visa alla 38 bilder
 

Planritning

Karta och område

Vega Allé 116, Vega

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 7099 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Haninge
Vega Allé 116
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning