Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 6 255 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Andreas Åsberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Andreas Åsberg
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Tullinge

Hanvedens Allé 57C

Månadsavgift: 6 255 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Andreas Åsberg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Andreas Åsberg
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Stor trea med balkong i sydväst!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3
  • Boarea: 82 m2
  • Lägenhetsnummer: 34
  • Byggnadsår: 2022
  • Månadsavgift: 6 255 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 2

Varmt välkomna till Hanvedens Allé 57C och denna nyligen producerade trea om hela 82kvm. Lägenheten är placerad en trappa upp med ett perfekt gavelläge med mängder av soltimmar. Lägenheten erbjuder vidare:

-Genomgående fina materialval
-Fint kök i U-form med rostfri maskinpark
-Två stora sovrum
-Helkaklat badrum med tvättmöjligheter
-Öppen och modern planlösning
-Stor balkong i sydväst läge med möjlighet för grill
-Ekparkettgolv och målade väggar genomgående
-Externt förråd
-Telia triple play ingår i avgiften

Nuvarande ägare valde även bort en vägg för att disponera lägenheten som en stor trea men man kan med enkelhet göra om den till en fyra och få ytterligare ett sovrum i vardagsrumsdelen, se alternativ planritning.
I Brf Majoren bor ni i nyligen producerade hus med radhus känsla. På gården finns lekplats för de små, gemensam grillplats, förrådsbyggnader och flertalets parkeringar där alla som bor i föreningen har möjlighet att hyra plats.

Ett riktigt bekymmersfritt boende i lugnt kvarter med förskola, skola, buss, friluftsaktiviteter och natur samt välsorterad ICA runt knuten. I Tullinge finns både badvänliga Tullingesjön som mynnar ut i Mälaren samt Lidasjön. Massor av aktiviteter för både barn och vuxna finns nära, golfbanor, hästar, slalombacke vid Flottsbro, tennishall, innebandy, biograf, ishall och flera fotbollsplaner vid Brantbrinks IP samt långa orienteringsspår och elljusspår är bara en del av det som finns i närområdet. Från Tullinge station når man Centralen på 21 minuter.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

Om Bostaden

Beskrivning

Hall:
Entré med klinkers på golvet och målade väggar. Här finns en stor skjutdörrsgarderob längs med ena väggen.

Duschrum:
Helkaklat duschrum i moderna färger. Här finns kommod med spegelskåp ovanför, duschhörna med glasväggar, handdukstork, WC samt tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och väggskåp ovanför.

Kök:
Kök i U-form i vitt med bänkskiva av laminat. Här finns induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl, frys, diskmaskin, mikro och fläkt. Ekparkett och målade väggar.

Vardagsrum:
Stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Möjlighet att bygga ett till sovrum. Ekparkett och målade väggar.

Sovrum 1:
Lägenhetens största sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderob med en spegeldörr. Ekparkett och målade väggar.

Sovrum 2:
Sovrum med plats för enkelsäng och gott om plats för säng och övrig möblering. Ekparkett och målade väggar.

Balkong:
Stor balkong i sydväst läge med mängder av sol. Plats för loungegrupp samt grill.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3
Boarea: 82 m2
Lägenhetsnummer: 34
Byggnadsår: 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 2

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Botkyrka

Omgivning

Välkommen till Riksten Friluftsstad i Tullinge som tillhör Botkyrka kommun.
Riksten Friluftsstad är en plats med en begynnande småstadskänsla, som kommer bestå av ca 3500 bostäder som färdigbyggd stadsdel. Här blandas barnfamiljer med äldre samt studenter.
Idag finns en livsmedelsbutik, pizzeria, frisör, dansskola, biograf, sommarcafé och ett hunddagis i Riksten. Utbudet av butiker ökar i takt med att området växer. Tullinge Centrum erbjuder allt från livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, vårdcentral, folktandvård och apotek, helt enkelt allt du kan tänkas behöva i vardagen.

Kommunikationer
Buss 721 trafikerar idag Rikstens Friluftsstad och Tullingevstation. Vid Tullinge station finns gratis infartsparkering för de som pendlar samt cykelgarage. SL planerar att sätta in snabbussar mellan Tumba och Flemingsberg via Rikstens Friluftsstad när den nya länsvägen 226 är klar.
Det finns även en bra gång- och cykelväg mot Tullingeskog och stationen.
För mer information och tidtabeller, besök www.sl.se

Natur och fritid
Är du en natur och friluftsmänniska?
Lida friluftsgård ligger ca 10 km söder om Tullinge. Här finner du allt från bad, fina grönområden, motionsspår samt en vattenskidklubb. Där finns även ett värdshus som har mat och enklare logi för dig som vill stanna till. På vintern är det perfekt för dig som vill åka skidor både på längden och utför, det finns även möjlighet att åka skridskor när isarna plogats.

Friluftsområdet Brantbrink ligger ca 2 km från Tullinge C. Här finner du ishall, tennisplan, fotbollsplan samt orienteringsspår, varav några elljusspår som under vintern används som skidspår. Flottsbro friluftsområde ligger också ca 10 km från Tullinge. Även här finns det möjlighet till bad på sommaren och skidåkning på vintern.

Vid Tullingesjön ligger det vackert belägna Stendalsbadet. För dig som är båtägare är detta ett perfekt ställe för en fin utflyktsdag. Tullinge Segelsällskap håller till i Tullingesjön med möjlighet till båtplats och uppläggning för medlemmar. Det finns även en brygga, beachvolley-bollplan samt ett trevligt grillområde. Tullinge kanotklubb är en annan aktiv förening som utövar sin verksamhet vid sjön.

Affärer och restauranger
I Riksten Friluftsstad finns i dag en livsmedelsbutik, pizzeria, frisör, dansskola, tandläkarmottagning, biograf, sommarcafé och ett hunddagis. Utbudet av butiker ökar givetvis i takt med att området växer. Tullinge Centrum erbjuder allt från livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, vårdcentral, folktandvård och apotek, helt enkelt allt du kan tänkas behöva i vardagen.

Skolor och barnomsorg
Rikstens skola stod klar 2013 och rymmer 600 elever från förskoleklass till åk 9. I Rikstens friluftsstad finns det totalt tre förskolor, Nova, Luna och Kometen med plats för cirka 250 barn. I etapp 4 byggs ytterligare en förskola med sex avdelningar. För mer information besök gärna kommunens hemsida på www.botkyrka.se.

Övrigt
Huddinge sjukhus och Södertörns högskola ligger ca 3,5 km från Tullinge Centrum. Det finns möjlighet att ta buss, bil eller varför inte ta en promenad eller cykeltur dit.

Andel i föreningen

Andel av insats: 1,73327
Andel av månadsavgift: 1,79209

Pantsättningsavgift

525 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

saknas uppgifter.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Majoren ligger i Riksten, Tullinge vilket är beläget i Botkyrka kommun.
Föreningen äger fastigheten Botkyrka Flygplatsen 2 med adresser på Vandrarvägen och Hanvedens allé.

Föreningen består av 58 bostadsrätter i storlekar mellan 3 rok - 5 rok vilka fördelar sig på 9st olika byggnader, total bostadsyta är 4 560 kvm.

Bostäderna byggs som lägenheter med 3–5
rum och kök, där du bor bekvämt på ett plan
antingen med markläge eller en trappa upp.
Alla lägenheter har balkong eller uteplats.
Golv i ekparkett, ljusa väggfärger och stora fönster med generöst ljusinsläpp ger ett luftigt hem fullt med energi. Som standard får du ett modernt kök, vitvaror från kända svenska varumärken, rymliga sovrum, gott om förvaring och badrum med
både tvättmaskin och torktumlare.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Föreningen håller på att uppföras och några särskilda renoveringar har inte förekommit.
Kommande renoveringar: Föreningen håller på att uppföras och då det är nyproduktion finns det inget planerat större underhåll närmaste åren.

Gemensamma utrymmen

Enligt uppgifter från bostadsutvecklaren SHHs broschyr om projektet:
Till varje lägenhet hör ett förråd på gården.

Parkering

Bilplats 1: P-plats . Avgift 350 kr/mån, har separat kö.
P-plats på gemensamhetytor i på flera ställen runt om i föreningen.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

6 255 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
Enligt uppgifter från bostadsutvecklaren SHHs broschyr om projektet:
I avgiften ingår vatten, värme och Tv/bredband genom Telia Triple Play.

Pantsättning

Lägenheten är inte pantsatt

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

Planritning

Karta och område

Hanvedens Allé 57C, Tullinge

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 6255 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Botkyrka
Hanvedens Allé 57C
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning