Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
1 595 000 kr
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Liam Viklund, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Liam Viklund
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Tärnaby

Lospåret 10

Utgångspris: 
1 595 000 kr
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Liam Viklund, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Liam Viklund
Partner, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

  • Typ: Tomt
  • Tomtarea: 1 356 m2
  • Driftkostnad: 6 800 kr/år
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Nu har vi äran att tillsaluföra Tärnabys bästa tomt på marknaden för den som suktar efter optimala ski in/ski out och magisk utsikt!

I mitten av en sydsluttning intill populära linbanan och den enda sittlift i Tärnabys skidsystem finns denna tomt om 1 356 kvm. Tomten ligger belägen bland nyproducerade stugor i exklusivt område på genomfartsfri gata för barnen att växa upp på i er nästa drömstuga. På lospåret njuter du av ett ostört läge med områdets bästa ski in och ski out som dessutom ligger angränsande till Tärnabys sporthotell med mat och logi. Hasselbacken och byggis som ligger intill tomten skimrar vackert med sin belysning och här finns möjligheterna för barnen att öva svängarna fram till kvällskvisten. Samtidigt som du får avskildhet och lugn har du också nära till händelsernas centrum i Tärnaby med livsmedelsbutik, evenemang och logi. Du får helt enkelt lyxen av att välja mellan aktiviteter, vila och upplevelser i ett och samma toppen-läge.

Förverkliga drömmen på denna tomt som erbjuder bättre byggrätt än övriga tomter där BTA får bebygga 20 % av tomtareal som i detta fall tillåter hela 271 kvm. På tomten får även bebyggas ett eller flertal huvudbyggnader och komplementbyggnader med 1 plan + inredd loftvåning på max 3,2 meter respektive 2,8 meter höjd. På tomten ansluts kommunalt vatten och avlopp och fiber finns att ansluta på området. För mer information om kostnad och möjligheter för anslutningar rekommenderas kontakt med behöriga entrepenörer - Sumnet för fiber, Storumans kommun för VA och Vattenfall för EL. För mer information om byggrätt finns Detaljplan att betrakta under dokument på vår hemsida och för frågor om möjliga bygglov rekommenderas kontakt med Storuman kommuns byggnadskontor.

Ta chansen att förverkliga ert eget drömhus i Tärnaby på denna fantastiska tomt intill skidsystemet. Här kan barnen tryggt och säkert växa upp på ett av områdets bästa lägen - Välkomna!

Om Tomten

Sammanfattning

Typ: Tomt
Tomtarea: 1 356 m2
Utgångspris: 1 595 000 kr
Driftkostnad: 6 800 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

- Tomt får bebyggas med en eller flera huvudbyggnader och komplementbyggnader varav 20 % av tomtareal från bebyggas i detta fall 271,2 kvm BTA.
- Byggandshöjd max 1 våning inklusive inrett loft, max 3,2 meter eller 6,4 vid suterränghus. Komplementbyggnad får ha max byggnadshöjd 2,8 meter.
- Största tillåtna taklutning är 27 grader.

Byggnadssätt

Byggrätt: Enligt tidigare objektsbeskrivning finns Vatten och avlopp intill tomtgräns samt fiberrör, detta är dock inget som har återfunnits vid tomtgränsen.
För säkerställande av kostnader kring anslutningar rekommenderas kontakt med behöriga entrepenörer. (Sumnet, Storuman kommun och vattenfall)

Drift och underhåll av Väg och belysning sköts av vägförening som fastigheten är medlem i.

Tomt/balkong/uteplats

Rå-tomt på sydsluttning intill skidbacken.

Allmänt

Län: Västerbotten
Kommun: Storuman
Fastighetsbeteckning: STORUMAN LAXNÄS 1:150

Omgivning

Området ligger beläget i Tärnabys västra del mot Konäset. Området är nyligt exploaterat med nya fritidshustomter.

Kommunikationer

Hit kan du ta dig med buss och hoppa av vid E12, därefter cirka 10 minuters gång till tomten.

Vägbeskrivning

Sväng in mot Konäset och fortsätt på vägen som heter Linbanevägen Efter cirka 250 meter tar du andra vägen till höger in på vägen Lospåret. Därefter kör du bilen så långt ut som möjligt till vändplatsen där du sedan har tomten på höger sida.

Planbestämmelser

Del av laxnäs 1:79 och skytteanska skolan 1:2, Detaljplan (Beslutsdatum: 2008-08-28, Registreringsdatum: 2010-02-11, Senast ändrad: 2023-11-27)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: STORUMAN LAXNÄS GA:16
STORUMAN LAXNÄS GA:17

Ekonomi

Utgångspris

1 595 000 kr

Driftkostnader

6 800 kr/år

Fördelas enligt följande

Samfällighet: 6 800 kr
Beskrivning: I samfällighet ingår drift och underhåll av väg. Senaste året har samfälligheten även ombesörjt byte av armaturer i vägbelysning om 4 600 kr som inte har inkluderats i tomtens driftkostnader.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Taxering

Mark: 255 000 kr
Totalt: 255 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsvärdet är: Fastställt
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark

Pantbrev

Det finns 0 pantbrev uttaget om sammanlagt 0 kr

Alla bilder

+ 6 Visa alla 12 bilder
 

Karta och område

Lospåret 10, Tärnaby

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Storuman
Lospåret 10
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning