Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
3 495 000 kr
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ali Nouri, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ali Nouri
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Farsta

Norråvägen 1D

Utgångspris: 
3 495 000 kr
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Ali Nouri, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ali Nouri
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

En av de sista tomterna i Ågesta med enorma byggmöjligheter och sjöutsikt!

  • Typ: Tomt
  • Tomtarea: 1 549 m2
  • Upplåtelseform: Äganderätt

Välkommen till Norråvägen 1D, där din dröm om att bygga det perfekta hemmet kan bli verklighet!

Denna underbara tomt erbjuder en idealisk plats för att förverkliga dina arkitektoniska visioner, allt inom detaljplan.
Unik tomt i idylliska Ågesta, perfekt belägen nära vatten och omgiven av natursköna områden. Denna fastighet med en byggrätt på 300 kvm erbjuder ett sällsynt tillfälle för dig som vill bygga ditt drömboende med sjöutsikt att göra det, dessutom så har du tillgång till vacker natur och (BOKSTAVLIGEN) badrocksavstånd till flera badplatser, den närmsta ligger ca 100 m bort från fastigheten.

Ågesta, känt för sin charm och närhet till naturen, är ett eftertraktat område med väldigt få tomter kvar till försäljning. Här får du inte bara tillgång till en fantastisk tomt utan också möjligheten att bli en del av en samhällsgemenskap där lugn och ro möter bekvämlighet. Området är känt för sina grönområden, vackra skogspartier och närheten till Ågestasjön vilket skapar en perfekt harmoni mellan stadsnära liv och naturens skönhet.
Tomten är strategiskt belägen för att maximera njutningen av omgivningarna samtidigt som den ger en känsla av avskildhet. Här kan du skapa din egen oas och dra nytta av närheten till vatten för avkopplande promenader längs stranden eller vattensporter för de äventyrliga.

Norråvägen 1D ingår i HUDDINGE MELLANSJÖ GA:1, vilket ger tillgång till vägar, allmänna ytor, tennisbana, badplats, golfklubb, dansbana och andra gemensamma faciliteter, allt exklusivt för medlemmarna utan kommunens inblandning. Dessutom har den nuvarande ägaren redan betalat tillträdesavgiften på cirka 60 000 kr, vilket gör det enkelt att ta del av alla dessa förmåner.

Med en byggrätt på 300 kvm har du möjligheten att skapa ett boende anpassat efter dina önskemål och behov. Fantastisk arkitektonisk frihet möter natursköna vyer, och möjligheterna är oändliga för att skapa ett hem som inte bara passar din livsstil utan också smälter samman med den omgivande naturen.
I samfälligheten finns två lekplatser som erbjuder barnen möjligheten att leka och utforska, en tennisbana för dem som älskar att spela bollsport och en badudde med en härlig badstrand och en dansbana för sommarens glädje. Dessa platser är hjärtat av samfälligheten där invånarna samlas för att njuta av gemenskap och aktiviteter. Utöver detta så har du som ägare till fastighet som ingår samfälligheten gångavstånd till Ågesta golfbana.
Utöver detta är Tennisklubben och fyra båtklubbar i området underhållna av medlemmar i föreningen. Dessa klubbar erbjuder inte bara möjligheter till fysisk aktivitet och rekreation utan också skapar en plattform för social gemenskap. Med regelbundna evenemang och aktiviteter ger de invånarna chansen att knyta nya vänskapsband och dela intressen med varandra

Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna unika tomt – en investering i en framtida livsstil där naturen är din granne och staden aldrig är långt borta. Ge dig själv möjligheten att skapa ditt drömhem på denna sällsynta pärla till tomt.

-----------------------------------------------------

Vad får man bygga?

1/5 av tomten får bebyggas (300kvm).
Friliggande villa och garage/uthus.
Huset får vara högst 2 våningar med den högsta möjliga total höjden 8,5 m. Garage/uthus får byggas i högst 1 våning med högsta möjliga takhöjd 3,5 m.
Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter där ena får vara högst 65 i bruttoarea.
Den del av mark som är prickad får man inte bygga på.

Gatukostnader -
Gatukostnad tillkommer om 0 kr.

Vatten och avlopp -
Anslutningsavgift tillkommer från ca 369 236 kr inkl. moms (anläggningsavgiften är preliminär och baseras på VA-taxan för 2024).
För exakt kostnad ring Stockholm vatten alternativt gå in på www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/

El -
Minimiavgift elnätet 44 375 kr (inkl. moms). För vidare information se: https://www.vattenfalleldistribution.se/kund-i-elnatet/anslutning/anslut-din-fastighet/


Det går bra att åka och titta på tomten alternativ ring 079 099 0559 för visning!

Om Tomten

Sammanfattning

Typ: Tomt
Tomtarea: 1 549 m2
Utgångspris: 3 495 000 kr
Upplåtelseform: Äganderätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Huddinge
Fastighetsbeteckning: HUDDINGE ORNAMENTET 16

Planbestämmelser

Mellansjö, Detaljplan (Beslutsdatum: 2002-04-08, Senast ändrad: 2023-10-20)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: HUDDINGE MELLANSJÖ GA:1 - VÄGAR,NATUR OCH FRIOMRÅDEN M.M.

Ekonomi

Utgångspris

3 495 000 kr

Taxering

Taxeringsvärdet är: Ej fastställt

Pantbrev

Det finns 0 pantbrev uttaget om sammanlagt 0 kr

Alla bilder

+ 12 Visa alla 18 bilder
 

Karta och område

Norråvägen 1D, Farsta

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Huddinge
Norråvägen 1D
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning