Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
680 000 EUR
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Gustaf Molin, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Gustaf Molin
Franchisetagare och utbildad utlandsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Utgångspris: 
680 000 EUR
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Gustaf Molin, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Gustaf Molin
Franchisetagare och utbildad utlandsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Lägenhet med magisk utsikt från 13:e våningen med pool och direkt access till Medelhavet.

  • Typ: Lägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 70 m2
  • Biarea: 3 m2
  • Upplåtelseform: Äganderätt
  • Våning: 13 av 13
  • Hiss: Ja

Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet i San Agustin! Lägenheten har ett oslagbart läge på 13:e våningen och erbjuder en enastående panoramautsikt över det turkosblå Medelhavet. Lägenheten är ljus och stilfullt inredd. Två sovrum, ett badrum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning med stor terass som kan öppnas upp helt via stora skjutbara glaspartier. Dessa skjutpartier gör att gränsen mellan ute och inne suddas ut på ett mycket effektfullt och trivsamt sätt.

Stig in i denna lägenhet och låt dig svepas iväg av dess magnifika ljus och utsikt. Den inbyggda terassen bjuder in till härliga stunder i solen, där du kan njuta av morgonkaffet till ljudet av Medelhavets vågor eller avnjuta en middag medan du beundrar den magiska utsikten över horisonten och ser solen gå ned över bergen.

Denna lägenhet har ett mycket trevligt och välskött privat poolområde som ligger i direkt anslutning till det turkosblå Medelhavet. Här kan du njuta av uppfriskande simturer och koppla av på solstolar under vackra stråparasoll medan du omges av en fridfull atmosfär och havets direkta närhet. Vill du snorkla, simma, ta en tur med en surfbräda eller en stand up paddleboard har du direkt access till havet. Här finns både en liten strand samt fina klippor för sol och bad i havet.

Läget i San Agustin gör att du har allt du behöver inom räckhåll samt närhet till Palma och flygplats. Här finns verkligen allt, såsom restauranger, caféer, mataffärer, bagerier, apotek, gym, stränder, klippor och bussanslutningar. Du kan utforska området till fots och upptäcka dess charmiga gator och vackra hus. På kvällen kan du njuta av mysiga barer och nattliv samt den gemytliga atmosfären som omger detta populära område. Gångavstånd till flera stränder, bland annat Cala Major och mycket nära till Illetes.

Denna ljusa och fina trerumslägenhet med inbyggd balkong erbjuder en lyxig och bekväm livsstil, där du kan njuta av magisk utsikt, bo med direkt access till både pool och hav och ändå bo centralt och ha allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar och uppleva det bästa av Mallorca i San Agustin. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäcka detta fantastiska boende!

Om Bostaden

Beskrivning

Hela lägenheten har genomgått en grundlig renovering för 6 år sedan. Lägenheten är ljus och mycket fräsch.

Sammanfattning

Typ: Lägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 70 m2
Biarea: 3 m2
Byggnadsarea: 70 m2
Utgångspris: 680 000 EUR
Byggnadsår: 1960
Upplåtelseform: Äganderätt
Våning: 13 av 13
Hiss: Ja
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Lägenheten har tre sovrum, varav två sovrum och ett vardagsrum. Vardagsrum och kök är i en öppen planlösning med koppling till den inbyggda balkongen som har stora fönster som kan skjutas åt sidorna för en känsla av balkong.

Uppvärmning

El - luftburen värme

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten
Fasad: Kalksandsten
El: Elen är utbytt vid renovering för ca 6 år sedan.

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats: Det stora privata poolområdet som tillhör fastigheten är en riktig pärla. Poolen är rymlig, parasoll och solbäddar finns för gemensam användning. Från poolområdet har man direkt access till den "privata" badplatsen och på bergsudden finns en stor yta med solbäddar.
Balkongen har man valt att bygga in för att skapa en inne/ute-miljö. De stora fönstren skjuter man lätt åt sidan för att få utekänslan.
Gemensamt poolområde med direkt access till havet.

Allmänt

Region: Mallorca
Kommun: Mallorca

Omgivning

San Agustin på Mallorca är en underbar plats som erbjuder en fantastisk kombination av sol, hav, god mat och en levande atmosfär. Det är ett område som passar perfekt för alla som vill njuta av det bästa som ön har att erbjuda.

En av de största lockelserna i San Agustin är de vackra stränderna. Med sitt kristallklara turkosa vatten och mjuka sandstränder är de en inbjudan till avkoppling och njutning. Här kan du slappna av på solstolen, ta ett uppfriskande dopp i havet eller prova på olika vattensporter som till exempel paddleboarding eller snorkling. Oavsett om du föredrar att ligga och sola eller vara aktiv, kommer du att bli förtrollad av skönheten i San Agustins stränder.

Matälskare kommer att älska San Agustin för dess fantastiska restauranger. Området erbjuder ett brett utbud av kulinariska upplevelser, från traditionella spanska rätter till internationella delikatesser. Här kan du smaka på färsk fisk och skaldjur, tapas, gourmetpizza och mycket mer. Många restauranger har också vackra uteserveringar där du kan njuta av din måltid med en fantastisk utsikt över havet. Det är en plats där smaklökarna verkligen blir bortskämda.

Det turkosa havet i San Agustin är en verklig pärla. Med sitt klara vatten och milda temperaturer är det en fröjd att bada och utforska. Du kan simma, snorkla eller kanske till och med ge dig ut på en båttur för att upptäcka de omgivande vikarna och öarna. Havet erbjuder också fantastiska solnedgångar, vilket ger en romantisk och lugnande atmosfär till platsen.

En annan fördel med San Agustin är dess närhet till Palma, huvudstaden på Mallorca. Det är bara en kort bil- eller bussresa bort, vilket gör det enkelt att utforska stadens sevärdheter och kultur. Palma erbjuder allt från imponerande historiska platser som katedralen La Seu och det vackra slottet Bellver till moderna shoppingområden och spännande nattliv. Det är en perfekt kombination av avkoppling vid havet och pulsen i en livlig stad.

San Agustin är också känt för sin livfulla atmosfär året om. Oavsett om du besöker under sommarmånaderna när turistsäsongen är i full gång eller under vintermånaderna när det är lugnare, finns det alltid en känsla av energi och glädje i luften. Många restauranger och barer håller öppet året runt, och lokalbefolkningen och besökare blandas i en härlig mix av människor som skapar en levande och trivsam atmosfär.

Sammanfattningsvis är San Agustin på Mallorca en fantastisk plats med sina härliga stränder, lockande restauranger, det turkosa havet, närheten till Palma och en livlig atmosfär året runt. Det är en plats där du kan njuta av solen, smaka på utsökt mat, simma i det underbara havet och upptäcka allt som Mallorca har att erbjuda.

Parkering

Parkering finns på gatan utanför.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med busshållsplats bara 100 meter från entrén.

Ekonomi

Utgångspris

680 000 EUR

Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 200 EUR.

Pantbrev

Det finns 0 pantbrev uttaget om sammanlagt 0 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration pågår
Beskrivning: Lägenheten värms/kyls med AC.

Alla bilder

+ 20 Visa alla 26 bilder
 

Karta och område

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Mallorca
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning