Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
399 000 EUR
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Mikael Ögren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mikael Ögren
Utbildad Utlandsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Fuengirola
Utgångspris: 
399 000 EUR
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Mikael Ögren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mikael Ögren
Utbildad Utlandsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Nyproduktion i vackra Torreblanca!

  • Typ: Ägarlägenhet, 2 plan
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 76 m2
  • Upplåtelseform: Äganderätt
  • Våning: 3 av 3
  • Hiss: Ja

Välkommen till ditt drömhem på Costa del Sol i Fuengirola och trevliga bostadsområdet Torreblanca. Denna nyproduktion och komplex erbjuder en rad olika lägenhetstyper som är perfekt anpassade för att uppfylla dina behov, oavsett om du letar efter en permanent bostad eller en plats att koppla av på semestern. Med sin upphöjda placering, moderna tolkning av andalusisk arkitektur och en rad exklusiva bekvämligheter är detta den ultimata platsen att njuta av det bästa som Costa del Sol har att erbjuda.

Endast 71 lägenheter utgör detta exklusiva samhälle, vilket innebär att du kan njuta av en intim och fridfull atmosfär, bortom trängseln i stadskärnan. De generösa terrasserna erbjuder spektakulär utsikt över landskapet, havet eller bergen och smälter samman harmoniskt med de rymliga interiörerna, vilket ger dig maximalt utnyttjande av bostadsytan året om.

Dessutom är läget perfekt med närhet till Fuengirolas livliga centrum och de vackra stränderna i Los Boliches, Torreblanca och Las Gaviotas, som bara är en kort bilresa bort. I omgivningen finns också ett överflöd av golfklubbar, strandklubbar och shoppingdistrikt att utforska och njuta av. Alternativt kan du koppla av på din egen terrass och ta in utsikten i lugn och ro, omgiven av de bekvämligheter som ditt hem har att erbjuda.

För bekvämlighetens skull finns det en lokalbuss- och taxistation direkt utanför området, och Torreblanca tågstation ligger bara 3 minuters bilresa bort.

Men det finns mer! Utöver de fantastiska bostäderna erbjuder komplexet också en mängd hälso-, fritids-, sociala och affärsfaciliteter för hela familjen att njuta av.
Här är några av höjdpunkterna:

Spa-center: Njut av ditt eget privata spa utan att lämna hemmet. Den uppvärmda inomhuspoolen gör det möjligt att simma året om, oavsett väder. Koppla av i den avkopplande bastun eller ge din kropp en välförtjänt behandling med hydromassagevattenstrålar.

Pooler: Inget hem på Costa del Sol är komplett utan en uppfriskande utomhuspool att njuta av under de soliga sommarmånaderna. Här har du två att välja mellan! Den centrala saltvattenpoolen omges av stora tropiska trädgårdar och är perfekt för roliga dagar i solen med hela familjen. Om du föredrar en mer avslappnad miljö kan du luta dig tillbaka och njuta av utsikten i infinitypoolen.

Fitnesscenter: Slipp gymmedlemskap och träna när det passar dig i bostadens eget fitnesscenter. Oavsett om du föredrar gymmet eller fitnessstudion, kan du enkelt upprätthålla en hälsosam livsstil.

Biograf: Dra nytta av samfällighetens privata biograf. Det är den perfekta platsen att umgås med familj, vänner eller grannar medan ni njuter av era favoritfilmer, sportevenemang eller andra underhållande evenemang.

Social Lounge: Behöver du mer utrymme för underhållning? Nyttja den sociala loungen med ett fullt utrustat kök, perfekt för att arrangera evenemang och ta emot större grupper av vänner och familj i den bekväma omgivningen av ditt eget hem.

Företagscenter: Arbeta bekvämt hemifrån med hjälp av det interna företagscentret, som erbjuder mötesutrymmen, internet, utskriftsmöjligheter och presentationssystem för att tillgodose alla dina professionella behov, utan att du behöver pendla.

Busstransfer: För extra bekvämlighet har invånarna tillgång till sin egen transporttjänst för resor till och från stranden i Los Boliches.

Välkommen till ditt nya hem på Costa del Sol, där komfort och lyx möter en fantastisk livsstil! Kontakta oss idag för att lära dig mer och boka din visning.

Objektnummer: 380009

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Ägarlägenhet, 2 plan
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 76 m2
Byggnadsarea: 103 m2
Utgångspris: 399 000 EUR
Byggnadsår: 2023
Upplåtelseform: Äganderätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Ja
Inflyttning: Q3 2025

Tomt/balkong/uteplats

Balkong: nås från vardagsrum på entréplan, ca 5 kvm.
Takterrass: nås från hallen på andra våningen, ca 36kvm.
Gemensamt poolområde.

Allmänt

Region: Andalucía
Kommun: Málaga
Område: Torreblanca

Parkering

Parkeringplats och förråd i gemensamt garage.

Övrigt

Hav: 2km
Busshållsplats: 100m
Tågstation: 1,8km
Flygplats: 25km

Ekonomi

Utgångspris

399 000 EUR

Pantbrev

Det finns 0 pantbrev uttaget om sammanlagt 0 kr

Alla bilder

+ 17 Visa alla 23 bilder
 

Planritning

Karta och område

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Torreblanca, Málaga
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning