Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
858 000 EUR
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Malin Medborg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Malin Medborg
Utbildad Utlandsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Fuengirola
Utgångspris: 
858 000 EUR
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Malin Medborg, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Malin Medborg
Utbildad Utlandsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

En fridstad av lyx och harmoni vid havet.

  • Typ: Lägenhet, 1 plan
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 91 m2
  • Upplåtelseform: Äganderätt
  • Våning: 4 av 5
  • Hiss: Ja

Upplev lyxen och elegansen hos Marina Golden Bay, där designen inspirerats av en båts eleganta form som smidigt ligger förtöjd i en pittoresk hamn. Denna arkitektoniska pärla erbjuder 33 noggrant utformade lägenheter med ett till tre sovrum, där varje detalj skapar en känsla av oöverträffad komfort och lyx.

- Fånga blicken med vårt vågliknande fasad, en hyllning till havets skönhet.
- Njut av panoramautsikten över havet från rymliga terrasser som smälter samman med horisonten.
- Slappna av i våra välskötta trädgårdar med en färgexplosion av blommor.
- Svalka dig i den skimrande poolen medan solstolarna bjuder in till avkoppling i solens strålar.

Dessa lyxiga lägenheter har designats med tanke på modern bekvämlighet och rymmer generösa utrymmen och naturligt ljus. Högkvalitativa material och stora panoramafönster garanterar en elegant och ljus atmosfär.

Välkommen att kontakta mäklare för mer information.

Objektnummer: 382789

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Lägenhet, 1 plan
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 91 m2
Byggnadsarea: 129 m2
Utgångspris: 858 000 EUR
Byggnadsår: 2024
Upplåtelseform: Äganderätt
Våning: 4 av 5
Hiss: Ja
Inflyttning: Q4 2025

Tomt/balkong/uteplats

Terrass: nås från vardagsrummet och master bedroom, ca 21 kvm.
Inhägnat komplex med gemensam pool.

Allmänt

Region: Andalucía
Kommun: Málaga
Område: Benalmadena

Omgivning

Gömmande sig mitt i Benalmádenas livliga centrum och beläget intill dess pittoreska hamn, erbjuder denna nyproduktion den perfekta blandningen av stadsliv och lyx vid havet. Beläget mellan städerna Torremolinos och Fuengirola, ligger Benalmádena bara 10 minuter från Málagas flygplats och är anslutet till alla kustens större områden och sevärdheter. Med vackra stränder, talrika underhållningsalternativ och en fantastisk marina är Benalmádena en av de mest populära destinationerna på Costa del Sol.

Föreställ dig att vakna varje morgon till en ändlös utsikt över Medelhavet från din terrass eller ta en lugn promenad längs stranden medan du andas in den salta luften. Tack vare sitt fantastiska väder året runt och över 320 dagar med solsken årligen är Costa del Sol mycket mer än bara en plats: det är den perfekta livsstilen!

Flera gånger vinnare av priset 'Bästa marina i världen', är Benalmádenas hamn - 'Puerto Marina' - en av Costa del Sols mest populära attraktioner. Känd för sin unika arkitektur är denna marina en vacker plats att promenera runt på dagtid eller delta i roliga nattlivsaktiviteter. Besök akvariet, hyr en båt och delta i olika vattensporter, inklusive segling, dykning, kajakpaddling eller vattenskidor. Promenera runt anläggningarna och välj bland ett brett utbud av restauranger och barer eller njut av en god shoppingrunda i de otaliga butikerna.

Benalmádena Costa har nästan 10 kilometer stränder att välja mellan. Från lugna vikar till familjeinriktade stränder fulla av faciliteter och aktiviteter är det enkelt att omfamna glädjen med kustlivet. Bara 10 minuters promenad från projektet, öster om Puerto Marina, kan du njuta av den största och mest populära stranden i området. Denna livliga strand, cirka 700 meter lång och 50 meter bred, med en promenad längs toppen, har utmärkta faciliteter och underhållning att erbjuda.

Costa del Sol har länge varit känt som ett paradis för golfspelare, med massor av mästerskapsbanor i en magnifik miljö och soligt väder året runt. Benalmádena har över 20 golfbanor anpassade för alla nivåer. Om du är golfentusiast kommer du att vara glad att veta att Torrequebrada Golf, en av Málagas bästa banor, bara är en 15-minuters bilresa från komplexet. Dessutom kan du, om du inte har något emot en kort bilresa, utforska andra kända golfbanor i närheten, såsom La Cala Golf, Calanova Golf, Lauro Golf och Chaparral.

Att välja att bo med detta unika läge innebär att välja att njuta av ett avundsvärt klimat året runt. Den här charmiga delen av Costa del Sol erbjuder subtropiskt väder som smeker dig med sina milda briser och varma solstrålar och garanterar ett gyllene klimat oavsett säsong.

Parkering

Parkering och förråd i gemensamt garage.

Ekonomi

Utgångspris

858 000 EUR

Pantbrev

Det finns 0 pantbrev uttaget om sammanlagt 0 kr

Alla bilder

+ 5 Visa alla 11 bilder
 

Planritning

Karta och område

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Benalmadena, Málaga
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning