Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
825 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Pär Brundin, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Pär Brundin
Fastighetsmäklare, Franschisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kinna

Albacken 3

Starting price: 
825 000 SEK
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Pär Brundin, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
Pär Brundin
Fastighetsmäklare, Franschisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Bygg ditt drömhus vid golfbanan

  • Type: Tomt
  • Plot area: 750 m2
  • Tenure form: Äganderätt

Välkommen till Albacken 3 - en fantastisk möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett eget hem. Denna byggklara tomt, belägen precis intill den idylliska golfbanan i Kinna, erbjuder alla fördelar du kan önska dig.

Med kommunalt vatten och avlopp redan draget till tomtgränsen slipper du krångel och kan snabbt påbörja byggnationen av ditt drömhus. Tomten är plan och lätt att bygga på, vilket sparar både tid och pengar. Här har du också friheten att välja din egen husleverantör, så att du kan skapa ett hem som är unikt för dig och din familj.

Läget är perfekt för barnfamiljer med närhet till grönområden, skog och cykelavstånd till centrum. Här kan dina barn växa upp i en trygg och naturnära miljö samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver.

Missa inte chansen att förvärva denna prisvärda tomt i ett trivsamt område. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in en visning. Möjligheterna är oändliga på Albacken 3 - din nya startpunkt för ett liv fullt av möjligheter.

About the plot

Summary

Type: Tomt
Plot area: 750 m2
Starting price: 825 000 SEK
Tenure form: Äganderätt

Construction method

Water: Kommunalt vatten
Drain: Kommunalt avlopp
Construction right: Anslutning för kommunalt Vatten och avlopp, elanslutning samt anslutning för fiber finns i gatan. Anslutningsavgifter tillkommer.

Plot/balcony/patio

Byggklar tomt med bra läge på Brättingstorp precis intill golfbanan i Kinna. Här finns en ny detaljplan som medger byggnation av 4 nya villor och man kan välja mellan 4 olika tomter:

Björkbacken 1 Brättingstorp 3:162
Björkbacken 3 Brättingstorp 3:163
Albacken 1, Brättingstorp 3:164
Albacken 3 Brättingstorp 3:165

General

County: Västra Götaland
Municipality: Mark
Property designation: MARK BRÄTTINGSTORP 3:165

Surroundings

I Viskadalen ligger Kinna som är kommunens största ort. Här finner du det största utbudet av butiker, restauranger och service av olika slag. Som tätort, tillsammans med Skene och Örby, är Kinna centralt placerad med städer som Göteborg, Varberg och Borås bara några mil bort.
Här finns en småstadskänsla med många attraktiva bostadsområden men ändå närhet till natur. I omgivningarna finns flertalet sjöar och friluftsområden, såsom Kinnaströmsområdet och Mariebergsparken där bland annat midsommarfirande ordnas årligen. I det vackra landskapet kring Kinna ligger många vackra förläggargårdar utspridda.

En stolthet för hela kommunen är Tygriket och textilindustrin. Stora delar av Sveriges textilproduktion och fabriksförsäljning utgår härifrån och folk vallfärdar från när och fjärran för att besöka stora namn som Marks Pellevävare, Ludvig Svensson och Kasthall – för att bara nämna några.

Idrotten är också en stor den av Kinnas liv och rörelse. Allt ifrån basket, fotboll och handboll till orientering och brottning finns att utöva i föreningar som Kinna IF, Marks HK och Marbobasket där det svenska NBA-proffset Jonas Jerebko, född och uppvuxen i Kinna, en gång började spela. Centralt i Kinna ligger även Marks populära golfklubb, vackert beläget med kuperad bana.

Barnomsorg och skolor finns flertalet på orten upp till och med årskurs sex och på centrala Lyckeskolan finns högstadium. Gymnasium finns på nära avstånd i grannorten Skene.

Economy

Starting price

825 000 SEK

Taxation

The assessed value is: Ej fastställt

Mortgage deed

There are 0 mortgages with a total of 0 SEK

All images

+ 3 Show all 9 images
 

Map and area

Albacken 3, Kinna

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Mark
Albacken 3
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan