Hoppa till innehåll
 
Starting price: 
4 500 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
August Carlsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
August Carlsson
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Kågeröd

Täckarehusgatan 5

Starting price: 
4 500 000 SEK
Active match
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
August Carlsson, Real estate agent Svensk Fastighetsförmedling
Responsible real estate agent
August Carlsson
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Nyproduktion i Kågeröd

  • Type: Tomt
  • Plot area: 650 m2
  • Operating cost: 33 000 SEK/year
  • Tenure form: Äganderätt

Ett härligt stenhus där man tänkt på allt, byggt under 2022, med härligt belägen hörntomt på Kråkebacken. De välplanerade och ljusa kvadratmeterna bjuder på fantastiska möjligheter att skapa sitt eget drömhem. Här bor du med närhet till natur och med goda pendlingsmöjligheter där Kågeröd numera fått sin egen Pågatågsstation. Du har även bekvämt avstånd till det mesta i livet som en barnfamilj kräver, vilket gör boendet till det ultimata valet. Denna fastighet har ett kök, en generös matplats och vardagsrum i öppen planlösning, 5 sovrum och två badrum med separat tvättstuga.

Vi går in genom entrén på husets framsida, då finns tvättstugan på din vänstra sida. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, Nibe-panna 750 med från- och tilluft med vattenburen golvvärme i hela huset samt elburen golvvärme i badrum för comfort även sommartid, fiberinstallation och klinker på golv.

Vidare kommer husets första sovrum (på din högra sida i anslutning till badrum), med fönster i två vädersträck, snygg härdad ekparkett (plankgolv hårdvaxolja) i mörkbrun (Lerham 2,0) och helkaklat badrum med dusch i anslutning till sovrum samt övriga sällskapsytor.

Från denna del av huset kommer du sedan rakt in i vardagsrum och kök som är ett snyggt rostfritt (IKEA) med stora arbetsytor kombinerat med en matplats som gör det lätt att umgås vid matlagning. Vitvarorna består av mekanisk köksfläkt med infälld belysning, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll samt mikrovågs- och inbyggnadsugn (varmluft) i högskåp. Här finns även en matplats för 6-10 personer i anslutning till vardagsrum. Vardagsrummet är fantastiskt, stort och ljust med altan och utgång från vardagsrum och fönsterpartier från golv till tak.

På övre plan finner du hela 4 sovrum, varav ett master med tillhörande klädkammare. Även här är det ljusa släta vita väggar och ett snyggt härdat ekparkett (plankgolv hårdvaxolja) i mörkbrunt (Lerham 2,0). Även här finner du ett helkaklat badrum med både dusch och badkar samt lyxig dubbelvask.

Gjorda val vid byggnation är stenhus (både lättskött och välisolerat), ljusgrått plåttak, från och tilluftsvärme för comfort och bra ventilation, Elitfönster med aluminiumpartier på utsida (underhållsfria), dörrarna är Swedoor samt en snygg platsbyggd trappa till plan 2.

Välkomna på en visning där ni inte kommer bli besvikna!

About the plot

Summary

Type: Tomt
Building area: 172 m2
Plot area: 650 m2
Starting price: 4 500 000 SEK
Operating cost: 33 000 SEK/year
Tenure form: Äganderätt
Moving in: Enligt överenskommelse

Comment on living area

Boareauppgift enligt: Ritning(ar)
Bottenplan består av kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum, ett badrum med dusch samt separat teknikrum och tvättstuga.
Övre plan kommer ha 4 sovrum, varav ett master med klädkammare och badrum med både dusch och badkar. (Originalritningen har ändrats till 4 sovrum uppe)

Construction method

Water: Kommunalt vatten
Drain: Kommunalt avlopp

Plot/balcony/patio

En härlig hörntomt med gott om plats att anlägga både trädgård och bygga garage eller carport om så önskas.

General

County: Skåne
Municipality: Svalöv
Property designation: SVALÖV KRÅKEBACKEN 7:213

Surroundings

Kågeröd är en trevlig och familjevänlig by som ligger mellan skog och öppet landskap vid södra sluttningen av Söderåsen. Det är det tredje största tätorten i Svalövs kommun med cirka 2 400 invånare.

Genom Kågeröd rinner Vegeå och bebyggelsen är framför allt villor med en mycket stor närhet till fin natur. I norra delen ligger ett omtyckt ridhus. Byn erbjuder också bland annat mataffär, restaurang, kiosk och frisör.

I byn ligger bland annat Ekdungen förskola med skogen runt knuten. Lunnaskolan är F-6 och har cirka 225 elever. Under skolans tak finns också Kågeröds bibliotek som dels är ett skolbibliotek och dels ett folkbibliotek för ortens invånare

För pendlaren är det bra avstånd till de större orterna i närheten; Svalöv finns på ca 11 km avstånd, Landskrona på ca 30 km avstånd och till Helsingborg är det ca 35 km. Är du sugen på shopping tar det bara en kvart med bil till köpcentrat Familia.

Dagliga bussförbindelser till och från byn går via buss 230 som trafikerar sträckan Teckomatorp-Helsingborg via Svalöv, Kågeröd, Billesholm och Bjuv samt Pågatågstrafik till orten (Söderåsbanan).

Plan regulations

Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19800418)

Other rights and responsibilities

Community: SVALÖV KRÅKEBACKEN S:3

Miscellaneous

Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Economy

Starting price

4 500 000 SEK

Operating costs

33 000 SEK/year

Distributed as follows

Water and drain: 5 000 SEK
Cleaning: 3 000 SEK
El och värme: 25 000 SEK
Description: Kostnaderna är endast schablonmässiga då huset är helt nyproducerat.

Please note that the operating costs listed above are based on the seller's actual costs in the last year unless otherwise specified.
Which operating costs the buyer will have depends on how the home will be used, which subscriptions will be taken out and other circumstances in the individual case.

Taxation

Land: 79 000 SEK
Total: 79 000 SEK
Taxation year: 2021
The assessed value is: Fastställt
Type code: 210, Småhusenhet, tomtmark
Description: Tomten är fortfarande taxerad som tomt (ej småhus) men kommer att taxeras om efter slutbesked, bygglov finns och huset beräknas stå klart ca augusti 2022.
Efter omtaxering är fastighetsskatten 0 kr i 15 år.

Mortgage deed

There are 2 mortgages with a total of 1 965 550 SEK.

All images

Floor plan

Map and area

Täckarehusgatan 5, Kågeröd

Calculation

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Contact

Fill in the form below to register your interest in this property. Our real estate agents will contact you via email/phone for follow-up.

Contact details
500 characters left
Do you have a loan promise?*
Do you want help with a loan promise?
Do you want to receive news and offers?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

One moment!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Read our privacy policy
 
 
 

Similar properties for sale

Svalöv
Täckarehusgatan 5
Share property: Share on Facebook Share with email Share with sms Copy link Link is copied

Floor plan